- 30 Ocak 2016
- 665
- 765
- 53
Merhaba benim benimde 24 aylık ve 10 a aylık iki bebeğim var ve büyüğü araba tutuyor kusuyor küçüğü sallamadan uyumuyor asla memede karnı doyduktan sonra kalmiyorlar ve ben ikisiyle geçen bayram 6 saat yola hiç mola vermeden gittim biri oto koltukta diğeri kucaktaydi giderken uyudular gelirken mizlayan hangisiyse onu kucağıma aldım araba tutmasina pek care bulamadım ama geçen denize gittiğimiz uzunyol da büyüğe arka camı komple açıp gelene geçene öpücük ve el sallayarak geldik o karışık midede hiç bulanma olmadı yol ne kadar sürer bilmiyorum ama uçakla gelme Şansın yoksa yola çıkmadan iyice yor ve varsa otokoltukta gelsin mide bulantısı az olur ve uyuyacaksa rahat uyur en azından.Kızlar merhaba
Hemen konuya giriyorum
Ağustos sonu Eylül başı Antalya'ya tatile gidiyoruz
Bulunduğumuz ilden yaklaşık 10 saat sürüyor.
4 yaşında ve 6 aylık iki oğlum var
Normalde ikiside yanımda gelecekti
Ama anlamadığımız bir şeklide küçük oğlum araba durmuyor
Sürekli ağlıyor internette araştırdım araba tutabilir yazıyor.
Giderken sorun yok gece çıkacağımız için ikiside uyuyacak
Ama dönüş gündüz olunca sıkıntı burda başlıyor.
Size iki sorum olacak
1.Bebeği bu şekilde olan var mı arabada nasıl yolculuk edebilirim küçük oğlumla
2.Annemde kv. de bırak biz bakarız diyor.Eşimde bırakma taraftarı sen çok yorulursun kalsın diyo
Ama benim içim içimi yiyor hiç bırakmak istemiyorum ne yapmalıyım
Ama gözüm korkuyor çünkü krize girmiş gibi ağlıyo ve arabayı durdurup biraz gezdirmeden susturamıyoruz
Yorumlarınız çok önemli ne yapmalıyım
Yada siz ne yapardınız
Seviyorsa yolu on tarafı seyrettirin otokoltugu arkanin ortası ileriyi gören kısmına sabitleyebilirsiniz..
Gittiğiniz gibi gece dönmek de güzel bir seçenek hem serin olur.