eşim zemin kata emek verdi ama görümcemin olucak. sanki emegi görümceme vericek tapu kp üstünde olduğu içinBelki sorulmuştur ama merak ettim eşin zemin kat için alamaz emek verdik demiş ama o zaman nasıl olacak hem üst kat hem zemin kat mı sizin olacak
Ayrıca bende üçüncü kat diyorum hem ilerde kardeşler arasında sıkıntı olmasın hem içinize sine sine olsun
bu konuyu açmasaydim gözün açilmazdiAslında benimde gözüm açıldı su an bizimde evin tapusu kp üstüne doğru söylüyorlar miraslık ev bunlar
2 sene önce mutfak yaptırdık,kapıları değiştirdik ve koridorun yerlerini değiştirdik 40 bini geçtigerçekten 20 bini geçiyor mu? bilemedim bu duruma.
merhaba arkadaşlar
4 yıllık evliyim 19 aylık bir kızı olan çalışan bir kadinim..
Evlendiğimden beri kaynanamla altlı üstlüyüm..
çalıştığım sürece çocuğumu kaynanam bakiyo..
fakat konuya geçsek şu:
eşim evlenmeden önce üçüncü kat yapma sözü vardi.. en güzeli yaptırcam diyordu.. derken 4 yıl geçti ben zemin katta oturuyorum benim üstümede kaynanam oturuyo..
ben nişanliyken üstüme taşinmiş... kaynanamin balkon sevdalisi yüzünden... eşim de annesine kıyamamiş vermiş. yıllardir kirada zemin katlarda oturmuş.. balkon istemiş hep.
evlendim zemin kata yerleştirildim.. istemedim baştan hiç.. kaynanamla altlü üstlü oturmayi baştan kabul etmemişim ayrılcak gibi olduk sora fikrinden vazgeçmişim.. keşke etseydim ama içten geçti
gelelim konuya. eşimin 3. kat yapma fikrinden vazgeçti.. dolar faizler yükseldi kredi orani da...
evi tadilat yapalim diyo. banyo mutfak bide bi balkon... benim aklım karıştı...
ev görümcemin olucak. ilerde görümcem bizim oturduğum yere taşinmak istiycek. tadilat yaptıktan sora bizi kovacak gibi.. eşim bizi kovamaz bu eve emek verdim diyo. sizce fikri almak istiyorum ne düşünüyorsun bu konuda..? tadilat yaptırsam mi?
yorumlari için teşekkürler:)
Geçiyor valla canım.daha bide onlar kurban bayramından önce anlaşmışlardı.ondan sonra kaç kez zam geldi.gerçekten 20 bini geçiyor mu? bilemedim bu duruma.
Yaptırma cnm.merhaba arkadaşlar
4 yıllık evliyim 19 aylık bir kızı olan çalışan bir kadinim..
Evlendiğimden beri kaynanamla altlı üstlüyüm..
çalıştığım sürece çocuğumu kaynanam bakiyo..
fakat konuya geçsek şu:
eşim evlenmeden önce üçüncü kat yapma sözü vardi.. en güzeli yaptırcam diyordu.. derken 4 yıl geçti ben zemin katta oturuyorum benim üstümede kaynanam oturuyo..
ben nişanliyken üstüme taşinmiş... kaynanamin balkon sevdalisi yüzünden... eşim de annesine kıyamamiş vermiş. yıllardir kirada zemin katlarda oturmuş.. balkon istemiş hep.
evlendim zemin kata yerleştirildim.. istemedim baştan hiç.. kaynanamla altlü üstlü oturmayi baştan kabul etmemişim ayrılcak gibi olduk sora fikrinden vazgeçmişim.. keşke etseydim ama içten geçti
gelelim konuya. eşimin 3. kat yapma fikrinden vazgeçti.. dolar faizler yükseldi kredi orani da...
evi tadilat yapalim diyo. banyo mutfak bide bi balkon... benim aklım karıştı...
ev görümcemin olucak. ilerde görümcem bizim oturduğum yere taşinmak istiycek. tadilat yaptıktan sora bizi kovacak gibi.. eşim bizi kovamaz bu eve emek verdim diyo. sizce fikri almak istiyorum ne düşünüyorsun bu konuda..? tadilat yaptırsam mi?
yorumlari için teşekkürler:)
bizim mutfak dolaplari bildiğin gibi degil kp yapmıştı ama benim hoşuma gitmiyo evlenmeden indir dedim lazimliklari koyarsin dediler. lazimliklari koyuyorum. bardak tabak koyma işi başka dolabi aldik.. o yüzden benim mutfak dolaplari özentim kaldi içimde.. komple değiştirmek istiyorum imsafirliğe gittiğimde milletin mutfak dolaplari görümce özeniyorumBence bekleyin...
tadilatta mutfak için önerim,
Dolaplar boyanabilecek materyal ise açıl renge boyayın.
Kulplarını değiştirin
Fayans folyosu diye bir şey var, fayansları onunla kaplayın.
İnstagramda ornekleri var,
#mutfakboyama
#mutfakdönüşüm
#fayansfolyosu
#fayanskaplama
#fayansboyama
Olarak aratabilirsiniz
Boya içim zımpara gerekmiyor, Boyadıktan sonra Vernik şart.
Vernikli olunca d 10-15 gün dikkatli kullanmak gerekiyor :)
Çok dusuk maliyete işinizi görür diye düşünüyorum
bende o 70 bini üçüncü kata veririm.1.katta oturuyoruz senelerdir.Gecen sene annemler tadilat yaptırdı.Banyo, mutfak, balkon bunların yanında kapılar falanda değişti.Oldukca kapsamlı bir tadilatı ama durum şu ki mimarla konuşurken 50bin en fazla diye anlasmisti babam.Bizim tadilat 70bine kadar dayandı.Iscilerin masrafı şu bu derken çok pahalıya geldi ki geçen sene eylül ekım aylarında yaptırdık.Simdi bence çok daha fazla tutar.Bir de evin içinde eşya varken tadilat kesinlikle tavsiye etmem.Boş eve tadilat olur da eşyalı evin temizliği çok zor oldu bize.Biz bilemedik tecrübe ettik siz de iyi düşünün derim bu tadilat işini.Masrafini,temizliğini..
şu an ekonomik krizi kapıda.. faiz orani çok yüksek.. şu an kredi çekecek durumda degil. dün eşimle konuştum.Geçiyor valla canım.daha bide onlar kurban bayramından önce anlaşmışlardı.ondan sonra kaç kez zam geldi.
tadilat işi de masrafli. burda 70 bini geçen de var bu beni korkuttuBende senin gibi altlı üstlü oturuyorum , tadilat yapılmadan önce bence ortaya bir konuş derim. . Tadilat fikri iyi bence dediği gibi şuan herşey çok yükseldi , ev tadilatı bana göre de mantıklı geldi , çatı katları daha zor oluyor bence , sıcağı sıcak , soğuğu dert
20 bin yeterse yine iyi.gerçekten 20 bini geçiyor mu? bilemedim bu duruma.
Size kesinlikle şöyle yapın diyemem ama ben olsam tapusu bana ait olmayan, yarın öbürgün kayınvalide kayınpederin ölümü halinde miras malı olarak kanuni çerçevede paylaşıma girecek bir yer için harcama yapmam, biriktiririm gider başka daire alırım, Allah iki kardeşin ağzının tadını bozmasın fakat ne kadar miras paylaşımı gördüysem hiçbirinde tatlı tatlı orası senin olsun burası benim denildiğine şahit olmadım, görümceniz zaten şimdi birşey diyemez kızcağız, hem arsa anne babasının üzerine daha ama miras olarak kendisine de kaldığı gün haklı olarak kanuni miras hakkını isteyecektir, ben de olsam isterim, siz bence ev yaptırma veya tadilat işlerini yeniden düşünün.
Af buyrun ama 'lazımlık' nedir? İlk defa duyuyorum.bizim mutfak dolaplari bildiğin gibi degil kp yapmıştı ama benim hoşuma gitmiyo evlenmeden indir dedim lazimliklari koyarsin dediler. lazimliklari koyuyorum. bardak tabak koyma işi başka dolabi aldik.. o yüzden benim mutfak dolaplari özentim kaldi içimde.. komple değiştirmek istiyorum imsafirliğe gittiğimde milletin mutfak dolaplari görümce özeniyorum
yani şu kiAf buyrun ama 'lazımlık' nedir? İlk defa duyuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?