Arkadaşlar ütü yapmaktan nefret ediyorum. Cumartesi dahil çalışan ve sürekli klasik giyinmek zorunda olan biriyim. Eşimde de ekleninde baya ütüm oluyo.
Günlük giyecegimiz kıyafetleri ütülüyorum. Ütüye bir girince en az 3 saatimi alıyo (elimde çok hızlı değil) sadece pazar günleri evde olan bir bayan için uzun bir zaman. Bu konuda bir çare yokmu parça başı ütü yapan kurumlar kuru temizlemecilerde yapıyo bu işi ama pahalı yahu. Bir çözüm lütfen arkadaşlar.
çok tatlı bir önerim var

Pek sevdiğiniz arkadaşınız kuzeniniz kardeşiniz ablanız baldızınız eltiniz... Kısacası yakınınızdan birini evinize davet edin (tamam her hafta değil tabiki ama arada bir) sonra da birlikte evi temizleyin ütüdür çamaşırdır bulaşıktır birlikte yapın. Tek başınıza olduğunuz için ve çalıştığınız için tüm ütüyü bir kerede yaptığınız için nefret ediyorsunuz. Madem ütüden kaçışınız yok kendinize sevdirin

Ama öyle birini bulmak sizi biraz zorlayabilir tabi ödül olarak ona tatlı falan yapabilirsiniz ya da aynı şeyi onda deneyebilirsiniz. Şahsen bana dese bir yakınım seve seve yaparım birlikte olunca ütü bile eğlenceli bir şekilde yapılıyor çünkü