Derdim var bölümü bazılarını olmayan dertlerin sahibi yaptı ☺

Sanmıyorum burayla alakasi oldugunu.
Herkes yasadigi iliskinin farkinda olan kocaman insanlar.
Ben eski esimden gorduklerimi suan esim olacak kisi ile bile kiyaslamiyorum
Birilerinin yasadiklari ile hayatinda ki kişiyi yargilayip suphelenecek insaninda iliski yasama olgunlugunda oldugunu sanmam

Bana bdv deki konular değişik bakış acıları ve farklı çözüm yolları kattı. İnsanların düşünce yapılarını daha iyi analiz etme imkanı sundu. Farklı düşünceler, incelikler, karakterlerden dolayi çok da sosyal olmadigim için farklı görüş acıları sundu bana. Herkesin olaylardan çıkarımı farklı tabi. Ben olumlu düsturlar katarım kendime ama başkasını iyice şüpheci yapabilir. İnsanın kendini iyi tanıyıp ona gore bir yol çizmesi lazim..

Ya ben paranya yapmıyom da sankı benım basıma gelmıs gıbı uzuluym cok uzuluym ya ruhum karardı hep grmıycem dıyrum yıne gırıryrum :(

O sevisme konusu apayrı zaten ☺ hele bir konu var "yine esime ilgili" diye hatun surekli esini arastirma ve bisi bulma cabasinda bulamadikca sinir oluyor. . Paronaya olmussunuz diyorum ben ne haldeyim sen biliyomusun diyor. . Adam bisi yapmiyor yani anlattigina gore amaa kadin surekli agliyor. ...
K.k nin etkisi var gercekten:)) ben bekarim mesela biriyle gorusurken bazi seylerden dolayi devam edip etmeme konusunda kararsiz kaliyorum. Buraya konu aciyorum ertesi gün bitirmis oluyorum :D arkadaslarim bana hayran kaliyor shalini ne kararli bi kizsin sen diyorlar :D

çok iyi de oldu çok güzel iyi oldu taam mı.
şimdi meselam dert olayını çok garıştırdılar.
ha, aralarında bi' fark galdı, o fargınan çok güzel oldu.
meselam herkesin hayatına kimse garışamaz.
ha nasıl garışamaz; ben bu şekkil dert edinirin, bu bayan şu şekkil dert edinir, şu şekkil dert ediinir
ha hiç kimse kimseye karışmaya bi' hakkı yok, özgürlüğü bidir.
ha dertler gurban olduğum ya resulallahtan gelebilir amma lakin ki öyle değildir.
eyorllamam (yorumlamam?) bu gaddar. hadi hayırrı işler.)))

Allah'a se
ha nasıl garışamaz; ben bu şekkil dert edinirin, bu bayan şu şekkil dert edinir, şu şekkil dert ediinir
ha dertler gurban olduğum ya resulallahtan gelebilir amma lakin ki öyle değildir.
eyorllamam (yorumlamam?) bu gaddar. hadi hayırrı işler.)))[/QUO

Ahahhaha ne güldüm amaaa

bak ya yazamadım gülmekten elim oraya buraya basmış

Hahhaha yazarken bende cok guldum :-))))

Bide ben çok normal hayatta kullanıyorum böyle internetteki komiğime giden şeyleri falan kendim gibi gordum baya güldüm . Bende arada evde ailecek çay içerken EV-LE-NE-CEMM vermezseniz gaçacam bana talip var biri diye bağırıyorum:halay::olamaz::olamaz:

Bide ben çok normal hayatta kullanıyorum böyle internetteki komiğime giden şeyleri falan kendim gibi gordum baya güldüm . Bende arada evde ailecek çay içerken EV-LE-NE-CEMM vermezseniz gaçacam bana talip var biri diye bağırıyorum:halay::olamaz::olamaz:
Bende severim bazi videolar cok komik oluyor zaten insanin aklina geliyor olur olmaz yerlerde bide.Bitanesi var mesela hala komik geliyor.
Benim moral ziffir ziffir ziffir..sana telefon alacam,seni opecem:)))))

Bende severim bazi videolar cok komik oluyor zaten insanin aklina geliyor olur olmaz yerlerde bide.Bitanesi var mesela hala komik geliyor.
Benim moral ziffir ziffir ziffir..sana telefon alacam,seni opecem:)))))

Ahahahha aynen erkek arkadaşım hep bunu bana söyler çok gülerim:))))

burada bir konudan çok fazla etkilenmiştim, aklıma geldikçe günlerce ağlamıştım. kevser su bebeğin vefatı.

Burada bi konu acilmisti esinin telefoninu bi program indirip kimle konussa kayit aliniyomus onu dinlemis.bnde burdan ogrendim esimki nami var aldatan bi tip degil 5 yildr berabrrz bigun olsun supelenmedim ondan masallah.bu konuyu okuyunca bnde bi acaba olustu esimin telefunun dnlemeye aldm :)) sukurki bisi cikmadi eger ciksaydi bosanma sebebi olcakti bu

Evli olmadığım için kocama sarmıyorum ama KV kp konularını okudukça evlenmekten iyice uzaklaşıyorum :KK73::KK70: BDV yüzünden evde kalacam :KK70:

Ben de kaynana konularını okuyup okuyup bizimkine bileniyorum :KK70:neyseki sık görüşmüyoruz bu sıra da kurtarıyor :KK70:

Back
X