o seni hep çantada keklik olarak görmüş sanırım
ohh ne iyi sıkılınca dön arkanı çek git.o arada istediğin haltı yap hiç düşünme.sonra sıkıntın geçince geri gel.eeee nede olsa sen onun bıraktığı yerdesin.
bir değil iki değil üç değil yani insaf.hemde tam söz aşamasında yine aynı şey
bence sen doğrusunu yapmışsın.sorumluluğunun tam bilincinde olmayan biriymiş.ilişkisinin sorumluluğunuda senelerce alamamış omzuna.tabiki sendede kabahat var her döndüğünde aynen devamm
bi söz vardır geçti borun pazarı sür eşşeği niğdeye diye
senin onca seneni heba etmesine izin vermişsin bari bundan sonrasını kurtar
haklısınız kızlar bana düşen bundan sonraki hayatımı kutarmak ..
ama işte o kadar yıl geçmiş ya duyuyosun neler çektiğini bi yerin acıyo (galiba çok yufka yürekliyim:18: ) bi kaç arkadaşım hala sana düşen seçim yapmak dio yani onu seçmemi bekliolar hala bi askere gitti die melek oldu orda tek başına die herkes onun tarafına geçti
şimdiki ilişkim iyi ama işte onu duyunca moralim bozuluo e şuanki olan sevgilimde soruyo bişi mi oldu die bişi diyemiyorum ölece kalıyorum.. kendimi toplamam lazım ama işde nasılll
evet kızlar kiimseye bişey anlatamıyorum dedim bnde yazıyım burayada bari biraz rahatlıyım..
benim 4 yıllık bi ilişkim vardı sevgilim her benden daraldığında sıkıldığında beni bıraktı tabi ertesi gün yada bi kaç gün sonra geri döndü.. siz şimdi be deli madem öyle bi adam nie sen bırakmadın diyosunuzdur ama işde seviyordumm .. nyse 4 sene geçirdik iyi kötü evlenmeye karar verdik ama sözün takılmasına 1 ay kala bnden ayrıldı sonrada askere gitti bnde çok üzüldüm ama artık kafamda bitirdim die bi başka ilşkiye başladım.. şimdiki sevgilim diğerine göre daha düşünceli ama o arıyormuş askerdeyken kafasına dank etmiş nasıl yaparım böyle bişi die arkadaşlar tabi bana gelip konuşuolar .. ulaşamıomuş bana... nasıl ben bu kadar çabuk unuturmuşm onu .. düşününce içim acıo ama bi tarafımda iyi oldu bırak çeksin oda senin gibi dio.. bi tarafımda bahar var diğerinde hüzün... ve elimden gelen hiç bişi yok..
bencede...peki size sunu soracagim konu sahibi arkadasim....ikinci sevgiliyi bulmussunuz...eskiyi dusunuyorsunuz...ama bunuda devam ettiriyorsunuz pes yani bence bu aldatmanin ta kendisidir lutfen biraz daha dikkatli yasayin...eger yeni sevgiliniz bu olayi duyarsa ne olcak?eger 1. ye donerseniz durum ne olacak...söyleyim bu sevgiliniz size laf olacak....dikkatli davranin....bu arada özurdilerimde beraberlik yasiyormusunuz...Şu an beraber olduğun sevgilinden ayrıl da, ona ayıp olmasın bari..
Ne dersin..
bencede...peki size sunu soracagim konu sahibi arkadasim....ikinci sevgiliyi bulmussunuz...eskiyi dusunuyorsunuz...ama bunuda devam ettiriyorsunuz pes yani bence bu aldatmanin ta kendisidir lutfen biraz daha dikkatli yasayin...eger yeni sevgiliniz bu olayi duyarsa ne olcak?eger 1. ye donerseniz durum ne olacak...söyleyim bu sevgiliniz size laf olacak....dikkatli davranin....bu arada özurdilerimde beraberlik yasiyormusunuz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?