Derdim var çaresi yok :(

oslemmm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2009
43
0
86
Adana
evet kızlar kiimseye bişey anlatamıyorum dedim bnde yazıyım burayada bari biraz rahatlıyım..
benim 4 yıllık bi ilişkim vardı sevgilim her benden daraldığında sıkıldığında beni bıraktı tabi ertesi gün yada bi kaç gün sonra geri döndü.. siz şimdi be deli madem öyle bi adam nie sen bırakmadın diyosunuzdur ama işde seviyordumm .. nyse 4 sene geçirdik iyi kötü evlenmeye karar verdik ama sözün takılmasına 1 ay kala bnden ayrıldı sonrada askere gitti bnde çok üzüldüm ama artık kafamda bitirdim die bi başka ilşkiye başladım.. şimdiki sevgilim diğerine göre daha düşünceli ama o arıyormuş askerdeyken kafasına dank etmiş nasıl yaparım böyle bişi die arkadaşlar tabi bana gelip konuşuolar .. ulaşamıomuş bana... nasıl ben bu kadar çabuk unuturmuşm onu .. düşününce içim acıo ama bi tarafımda iyi oldu bırak çeksin oda senin gibi dio.. bi tarafımda bahar var diğerinde hüzün... ve elimden gelen hiç bişi yok..

o seni hep çantada keklik olarak görmüş sanırım

ohh ne iyi sıkılınca dön arkanı çek git.o arada istediğin haltı yap hiç düşünme.sonra sıkıntın geçince geri gel.eeee nede olsa sen onun bıraktığı yerdesin.

bir değil iki değil üç değil yani insaf.hemde tam söz aşamasında yine aynı şey

bence sen doğrusunu yapmışsın.sorumluluğunun tam bilincinde olmayan biriymiş.ilişkisinin sorumluluğunuda senelerce alamamış omzuna.tabiki sendede kabahat var her döndüğünde aynen devamm

bi söz vardır geçti borun pazarı sür eşşeği niğdeye diye :1:

senin onca seneni heba etmesine izin vermişsin bari bundan sonrasını kurtar

yapma Allah askina, her skldiginda senden ayrilan adama napcaksin ya??? evlenince yine sklck, zorluklarla karsilascak yine brakcak ozaman daha zor olacak. Bak simdiden belli ne oldugu aklini basina topla, bi hata yapma.Evlilik kolay bisey degil, iki tarafta olgun olmali. Hersey sende bitior, unutmaya calis inanki basarabilirsin

at kafandan düşünme bile çocuk oyuncagımı bu..evlendiginizdede sürekli boşanma davası açar açar geri çeker birine benzio..
şimdiki ilişkinde mutluysan ona yogunlaş cnm..geçmişe bir sünger çek askerde canı sıklmıştır beyfendinin oyalanacak birini bulamamıştır sen nasıl olsa geri dönersin die düşünmüştür..
sinirlerimi bozuyo bu tür erkekler kanma sakın.....................................................
tekrar düşme..............................
:47:

o seni hep çantada keklik olarak görmüş sanırım

ohh ne iyi sıkılınca dön arkanı çek git.o arada istediğin haltı yap hiç düşünme.sonra sıkıntın geçince geri gel.eeee nede olsa sen onun bıraktığı yerdesin.

bir değil iki değil üç değil yani insaf.hemde tam söz aşamasında yine aynı şey

bence sen doğrusunu yapmışsın.sorumluluğunun tam bilincinde olmayan biriymiş.ilişkisinin sorumluluğunuda senelerce alamamış omzuna.tabiki sendede kabahat var her döndüğünde aynen devamm

bi söz vardır geçti borun pazarı sür eşşeği niğdeye diye :1:

senin onca seneni heba etmesine izin vermişsin bari bundan sonrasını kurtar

aynen canım sorumluluk die bişi yoktu beyfendide hep ben hep ben diodu..
ya ben.. bana nolucak yok cevap yok ya aklıma geldikçe deliriyorum..

haklısınız kızlar bana düşen bundan sonraki hayatımı kutarmak ..
ama işte o kadar yıl geçmiş ya duyuyosun neler çektiğini bi yerin acıyo (galiba çok yufka yürekliyim:18: ) bi kaç arkadaşım hala sana düşen seçim yapmak dio yani onu seçmemi bekliolar hala bi askere gitti die melek oldu orda tek başına die herkes onun tarafına geçti :47:
şimdiki ilişkim iyi ama işte onu duyunca moralim bozuluo e şuanki olan sevgilimde soruyo bişi mi oldu die bişi diyemiyorum ölece kalıyorum.. kendimi toplamam lazım ama işde nasılll:(

zaten dört yıllık bir ilişkide kendinizi yeteri kadar küçük düşürmüşsünüz
bırakın bundan sonra ne hali varsa görsün
sizde yeni ilişkinize devam edin
akıllı bir kızın yapacağı budur.

askerdeki insanın pskolojisi bi farklı olur duygusallaşmıştır o yüzden öle diyodur askerden gelince seninle muhattap bile olmayabilir hiç şaşırma yani kısacası boşver askerliktendir o

haklısınız kızlar bana düşen bundan sonraki hayatımı kutarmak ..
ama işte o kadar yıl geçmiş ya duyuyosun neler çektiğini bi yerin acıyo (galiba çok yufka yürekliyim:18: ) bi kaç arkadaşım hala sana düşen seçim yapmak dio yani onu seçmemi bekliolar hala bi askere gitti die melek oldu orda tek başına die herkes onun tarafına geçti :47:
şimdiki ilişkim iyi ama işte onu duyunca moralim bozuluo e şuanki olan sevgilimde soruyo bişi mi oldu die bişi diyemiyorum ölece kalıyorum.. kendimi toplamam lazım ama işde nasılll:(

bırak böyle arkadaşları ya ona çektirmedi onca acıyı sana çektirdi, boşver beyfendiyi, başka ilişkin olduğunu da duymuştur ondan bunca laf ediyordur, nasılsa her döndüğünde sen kucak açıp bekliyordun öyle olacağını sanıyordu o da hep.

burda neler okuyoruz, evlenince bile ben artık özgürlüğümü istiyorum diyipte boşanmak isteyen erkekler var

sen olgun biriyle ol evliliğin ağırlığını taşıyacak biriyle, onu da kaldır at boşver, onu unutamaman alışkanlıktan kaynaklı zamanla düzelir, şimdiki erkek arkadaşının yanında da dalıp gitme ona da yazık onun yerinde ben olsam kalbim çok kırılırdı, hak etmediği şeyler yaşatma çocuğa

mutluluklar dilerim sana

Tipik bir "kacan kovalanir" vakasi.
Senin degerini seni kaybettikten sonra anlayan birinden hayir gelmez canim.
Eger simdiki erkek arkadasinla mutluysan hic arkana bakmadan iliskine devam et.
Yok eger eski sevgilini unutmak icin o cocukla berabersen yanlis yapiyorsun.
Seviyorsan eskisini birak,simdiki erkek arkadasin kiymet bilen biriymis zaten.
ALLAH mutlulugunuzu daim etsin.

Son düzenleme:
Çaresi olmayan dert bu mu? Yazık gerçekten.
Yahu adam yıllarca iyi niyetini sömürmüş git dediğinde gitmiş , gel dediğinde gelmişsin
Şimdi tam her şeyi yoluna koymuş hayatına düzgün bir insan sokmuşken kafanı
bulandırmanın manası ne? O arkadaşlarla da ilişkini gözden geçir derim
zira hayatında biri olduğunu bile bile neden hala onun bahsini açıyorlar sana.
Sen neden hala onunla ilgili konulara dahil oluyorsun, neden o nun adı geçtiğinde konuyu kapatmıyorsun?
Arkadaşlarının bu haddi, senin verdiğin tavizden kaynaklanıyor. Kendine çeki düzen ver biraz,
kendine ve hayatında ki insana biraz saygın varsa eğer bu bahsi açılmamak üzer kapat.
Ve inan bu dert değil ne dertler var gerçekten çaresiz olan.

evet kızlar kiimseye bişey anlatamıyorum dedim bnde yazıyım burayada bari biraz rahatlıyım..
benim 4 yıllık bi ilişkim vardı sevgilim her benden daraldığında sıkıldığında beni bıraktı tabi ertesi gün yada bi kaç gün sonra geri döndü.. siz şimdi be deli madem öyle bi adam nie sen bırakmadın diyosunuzdur ama işde seviyordumm .. nyse 4 sene geçirdik iyi kötü evlenmeye karar verdik ama sözün takılmasına 1 ay kala bnden ayrıldı sonrada askere gitti bnde çok üzüldüm ama artık kafamda bitirdim die bi başka ilşkiye başladım.. şimdiki sevgilim diğerine göre daha düşünceli ama o arıyormuş askerdeyken kafasına dank etmiş nasıl yaparım böyle bişi die arkadaşlar tabi bana gelip konuşuolar .. ulaşamıomuş bana... nasıl ben bu kadar çabuk unuturmuşm onu .. düşününce içim acıo ama bi tarafımda iyi oldu bırak çeksin oda senin gibi dio.. bi tarafımda bahar var diğerinde hüzün... ve elimden gelen hiç bişi yok..

Şu an beraber olduğun sevgilinden ayrıl da, ona ayıp olmasın bari..
Ne dersin.. :27:

Bence eskı sevgılınden sana hayır gelmess eger evlenırsen bu seferde evı terk eder 3 gun sonra gelırr artık ozaman vaktındede ne haltt ısler mechul

ohh iyi yapmışsın.. hiç üzülme. kimsenin vazgeçilmez olmadığını anlamış oldu.. ohh olsun.

Şu an beraber olduğun sevgilinden ayrıl da, ona ayıp olmasın bari..
Ne dersin.. :27:
bencede...peki size sunu soracagim konu sahibi arkadasim....ikinci sevgiliyi bulmussunuz...eskiyi dusunuyorsunuz...ama bunuda devam ettiriyorsunuz pes yani bence bu aldatmanin ta kendisidir lutfen biraz daha dikkatli yasayin...eger yeni sevgiliniz bu olayi duyarsa ne olcak?eger 1. ye donerseniz durum ne olacak...söyleyim bu sevgiliniz size laf olacak....dikkatli davranin....bu arada özurdilerimde beraberlik yasiyormusunuz...

bencede...peki size sunu soracagim konu sahibi arkadasim....ikinci sevgiliyi bulmussunuz...eskiyi dusunuyorsunuz...ama bunuda devam ettiriyorsunuz pes yani bence bu aldatmanin ta kendisidir lutfen biraz daha dikkatli yasayin...eger yeni sevgiliniz bu olayi duyarsa ne olcak?eger 1. ye donerseniz durum ne olacak...söyleyim bu sevgiliniz size laf olacak....dikkatli davranin....bu arada özurdilerimde beraberlik yasiyormusunuz...

ben ondan ayrıldığımda kafamda silmiştim ama o aramaya ulaşmaya çalışıyor haala o kadar şey yaptıktan sonra ve yeni birinin hayatımda olduğunu bildiği halde...ayrıca devam eden bişi yok... ama o kadar yılın verdiği bi düşünce var kafamda iyi olmasını istiyorum ama benden uzak olsun diyorum .. beraberlik derken

cnm öncelikle Allah daha büyük dertler vermesin..
2 yorum yapıcam 1.si ohh iyi olmuş bırakda birazda o çeksin ne hali varsa görsün hiç düşünme bile
2.si ise askerlik insanı gerçekten çok değiştirir,olgunlaştırır belkide kafası yeni dank etti kıymetini anladı seni bırakmalarını sonra barışmalrını onaylamıorum ama bnmde fırtınalı bir ilişkim vardı 15ay asker yolu bekledim sonra herşey değişti güzelleşti şimdi 2senelik evliyiz kalbinin sesini dinle eğer ki içinde bişeyler kalmışsa tabi kalmamışsaa salla gitsin

Back
X