- 3 Şubat 2018
- 6.700
- 25.533
- 548
- 28
- Konu Sahibi Bir Eylul Aksami
-
şişmanların programında 300 kg. kadınların yanında filinta gibi sevgilileri var, senin özgüvenin eksik...Uzun zamandır bu sorunu yaşıyorum. Aslında dışardan bakınca fiziğim güzelmiş gibi duruyor zayıf sayılabilecek bir durumdayım. Boy 158 kilo 54. Ama kocaman bir karnım var doktora bile gittim bunun için ama hiçbir sorunumun olmadığını stresten kaynaklandığını söylüyor. Ya kimsede yok da niye bende var böyle şiş bir karın anlamıyorumGöğüslerimi de hiç beğenmiyorum eskiden küçük oldukları için güzel gözükmediğini zannederdim ama ben anladım ki şekli hiç güzel değil. İçe çökük ve çatlak gibi olduğu için uçları çoğu zaman belli bile olmuyor. Ayrıca göğüs halkalarım da fazla büyük gibi ve rengi de solgun gibi mor mu desem kahve mi ne bilmiyorum artık Bu durum beni çok yıpratıyor kendimi hiç genç kız gibi hissetmiyorum millet plajda bikiniyle story atıyor ben bikini giysem ne karnım güzel durucak ne da göğüs bölgem. En kötüsü de ilerde evlenince kocamın beni beğenmemesinden çok korkuyorum bu konuyu kafaya takmaktan inanılmaz yıprandım.
Yani gogus halkalari ve rengi plajda ve story de ne alaka?
Karın bölgesindeki şiş sağlık sorunuda olabilir bi dr kurt var yediklerinizi yiyo sizi bu hale getiriyo vs demişti ama doğrumudur bilemem bi gösterin genede.
Ama önce bi psikoloğa da gitmeniz lazım çünkü böyle sorunları kafaya takınca sağlıklı düşünmeniz zor hatta önce ona gidip estetik içinde fikrini alabilirsiniz gerek varmıdır vs diye.
Sonuçta sizi rahatsız eden bişeyinizi değiştirmek size iyi gelecektir ama tabi uzmanlara danışmadan vede sağlam drlar bulmadan girişmek bu işlere tehlikeli hergün mağdur olanları görüyoruz haberlerde,tabi görünmeyip mutlu mesut olanlarda var.
Uzun zamandır bu sorunu yaşıyorum. Aslında dışardan bakınca fiziğim güzelmiş gibi duruyor zayıf sayılabilecek bir durumdayım. Boy 158 kilo 54. Ama kocaman bir karnım var doktora bile gittim bunun için ama hiçbir sorunumun olmadığını stresten kaynaklandığını söylüyor. Ya kimsede yok da niye bende var böyle şiş bir karın anlamıyorumGöğüslerimi de hiç beğenmiyorum eskiden küçük oldukları için güzel gözükmediğini zannederdim ama ben anladım ki şekli hiç güzel değil. İçe çökük ve çatlak gibi olduğu için uçları çoğu zaman belli bile olmuyor. Ayrıca göğüs halkalarım da fazla büyük gibi ve rengi de solgun gibi mor mu desem kahve mi ne bilmiyorum artık Bu durum beni çok yıpratıyor kendimi hiç genç kız gibi hissetmiyorum millet plajda bikiniyle story atıyor ben bikini giysem ne karnım güzel durucak ne da göğüs bölgem. En kötüsü de ilerde evlenince kocamın beni beğenmemesinden çok korkuyorum bu konuyu kafaya takmaktan inanılmaz yıprandım.
Gerçekten derdınız bu mu şaka gibisiniz kendını begen ve kendını sev kendını başkalarına güzel göstermek icin ugraşma seni gerçekten seven her halınle sever herkesın bi kusuru var Allahın yarattığına herşeyde bir güzellik vardır sadece dış güzellik arama bence sen biraz kendınden çok başkaları ne düşünür kafasındasınUzun zamandır bu sorunu yaşıyorum. Aslında dışardan bakınca fiziğim güzelmiş gibi duruyor zayıf sayılabilecek bir durumdayım. Boy 158 kilo 54. Ama kocaman bir karnım var doktora bile gittim bunun için ama hiçbir sorunumun olmadığını stresten kaynaklandığını söylüyor. Ya kimsede yok da niye bende var böyle şiş bir karın anlamıyorumGöğüslerimi de hiç beğenmiyorum eskiden küçük oldukları için güzel gözükmediğini zannederdim ama ben anladım ki şekli hiç güzel değil. İçe çökük ve çatlak gibi olduğu için uçları çoğu zaman belli bile olmuyor. Ayrıca göğüs halkalarım da fazla büyük gibi ve rengi de solgun gibi mor mu desem kahve mi ne bilmiyorum artık Bu durum beni çok yıpratıyor kendimi hiç genç kız gibi hissetmiyorum millet plajda bikiniyle story atıyor ben bikini giysem ne karnım güzel durucak ne da göğüs bölgem. En kötüsü de ilerde evlenince kocamın beni beğenmemesinden çok korkuyorum bu konuyu kafaya takmaktan inanılmaz yıprandım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?