- 1 Haziran 2018
- 204
- 320
- 103
- 31
- Konu Sahibi Bir Eylul Aksami
-
kesın gluten hasssıyetınız var gıda ıntoleransı testı yaptırınBu arada göbek gibi yağlı bir dokuya sahip değil karnım. Bildiğiniz şiş 3 aylık hamile gibi. Sabah kalkınca biraz daha inmiş oluyor ama gün içinde az yediğim halde hemen şişkinlik hissediyorum
kesın gluten hasssıyetınız var gıda ıntoleransı testı yaptırın
onun testı ozel oyle dahılıyeyle falan cıkmaz alerjı testı gıbı ozel ıstenıyorDahiliyeye gittim iki kere çölyak vs olsaydı orada çıkmaz mıydı? Hem röntgen çekildim hem de genel kan testi yapıldı
Yani nasıl oluyor ben anlamadım. Hastalık yok madem ki o göbek değilde ne? Yağlı doku olup olmadığını nasıl anlıyorsunuz mesela? Belki sizinki de öyle şiskin sert bir yağ dokudur...Bu arada göbek gibi yağlı bir dokuya sahip değil karnım. Bildiğiniz şiş 3 aylık hamile gibi. Sabah kalkınca biraz daha inmiş oluyor ama gün içinde az yediğim halde hemen şişkinlik hissediyorum
Zayıf değilsiniz boyunuza göre. Göbeğinizi eritecek hareketler yapabilirsiniz. Diyetisyene ve spora gidin bence. Hem spordan sonra vücudunuz şekil alır. Göğüsler için de estetik çözümü var eğer bu kadar kafaya takıyorsanız.
Uzun zamandır bu sorunu yaşıyorum. Aslında dışardan bakınca fiziğim güzelmiş gibi duruyor zayıf sayılabilecek bir durumdayım. Boy 158 kilo 54. Ama kocaman bir karnım var doktora bile gittim bunun için ama hiçbir sorunumun olmadığını stresten kaynaklandığını söylüyor. Ya kimsede yok da niye bende var böyle şiş bir karın anlamıyorumGöğüslerimi de hiç beğenmiyorum eskiden küçük oldukları için güzel gözükmediğini zannederdim ama ben anladım ki şekli hiç güzel değil. İçe çökük ve çatlak gibi olduğu için uçları çoğu zaman belli bile olmuyor. Ayrıca göğüs halkalarım da fazla büyük gibi ve rengi de solgun gibi mor mu desem kahve mi ne bilmiyorum artık Bu durum beni çok yıpratıyor kendimi hiç genç kız gibi hissetmiyorum millet plajda bikiniyle story atıyor ben bikini giysem ne karnım güzel durucak ne da göğüs bölgem. En kötüsü de ilerde evlenince kocamın beni beğenmemesinden çok korkuyorum bu konuyu kafaya takmaktan inanılmaz yıprandım.
Bence biraz kilo ver
158 e 54 kilo ile zayıf değilsin
48 falan olman lazım fit olman için
54 benim idealim
Boyum 170
Kusursuz görünmek istiyorsan 48 falan olmalısın48 kilo olduğum dönemde gerçekten çok zayıftım ve o zaman bile karnım şişti. İnternette ideal kilom 51-52 çıkıyor ve ben de zaten 53-54 kilo arası çıkıyorum tartıda. Yani kilo kaynaklı görmüyorum karnımın şişliğini
Dahiliyeye gidip insulin direncine baktirmak istedigini şöyle karnindaki sislikten bahset ve hazimsizlik icin ilac iste karin sislikleri bu sebeplerden oluyor genelde eger sknti varsa ona gore tedavini olirsun yoksa karin bolgesi icin egzersizler yap goguslerini de cok dert etme erkeklerin de nelero neleri var kimse mukemmel degldir seni oldugun gbi sevsin karsindaki onemli olan oUzun zamandır bu sorunu yaşıyorum. Aslında dışardan bakınca fiziğim güzelmiş gibi duruyor zayıf sayılabilecek bir durumdayım. Boy 158 kilo 54. Ama kocaman bir karnım var doktora bile gittim bunun için ama hiçbir sorunumun olmadığını stresten kaynaklandığını söylüyor. Ya kimsede yok da niye bende var böyle şiş bir karın anlamıyorumGöğüslerimi de hiç beğenmiyorum eskiden küçük oldukları için güzel gözükmediğini zannederdim ama ben anladım ki şekli hiç güzel değil. İçe çökük ve çatlak gibi olduğu için uçları çoğu zaman belli bile olmuyor. Ayrıca göğüs halkalarım da fazla büyük gibi ve rengi de solgun gibi mor mu desem kahve mi ne bilmiyorum artık Bu durum beni çok yıpratıyor kendimi hiç genç kız gibi hissetmiyorum millet plajda bikiniyle story atıyor ben bikini giysem ne karnım güzel durucak ne da göğüs bölgem. En kötüsü de ilerde evlenince kocamın beni beğenmemesinden çok korkuyorum bu konuyu kafaya takmaktan inanılmaz yıprandım.
Konu sahibinin ne dediğini anlıyorum, benim de göbeğim yok ama unlu bir mamül yersem en az 2 gün 5 aylık hamile gibi dolaşıyorum. Sürekli yersem de sürekli kalır o görüntü.Yani nasıl oluyor ben anlamadım. Hastalık yok madem ki o göbek değilde ne? Yağlı doku olup olmadığını nasıl anlıyorsunuz mesela? Belki sizinki de öyle şiskin sert bir yağ dokudur...
Bence biraz kilo ver
158 e 54 kilo ile zayıf değilsin
48 falan olman lazım fit olman için
54 benim idealim
Boyum 170
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?