Derdim: Vücudumla barışık değilim

Gündelik hayatımda bu attığım fotoğrafımla gezmiyorum bu ailecek öylesine ziyaret yaptığımız bir gündü

Normal hayatta elbise etek giyerim topuklu giyerim mutlaka parfüm falan da

O zaman nicin bu güzelligini göremiyorsun, ufak tefek detaylarla canini sikiyorsun
Bak inan anne olduktan sonrasi var bunun, yaslilikla gelen deformeler var. Kimse mükemmel degil, mükemmel olmaya calisanlar var ama harcadigin zamana ve kaygiya deger mi?
Karnimin fotografini attirip sükür cektirecegim simdi o olacak

Bütün modeller aneroksik falan değil ki
Ne yaptırıyorsan yaptır orası beni ilgilendirmez de
Bi standart var
Ha bende manken gibi değilim
Ama bunu kabul ediyorum en azından

Ay bes kilo sinirindayimdir kesin icin rahatladi az da olsa, zaten sekeri azalttim hadi bakalim
Sana sorum su olacak 30 yasindan sonra metabolizma ne alemde oluyor, cünkü otuza iki yil kaldi ve daha dikkat etmem gerektigiyle ilgili bir baski olusturdum beynimde, ne kadar hakliyim? Abartiyor muyum?

aynen abartıyorsun çünkü öyle 30 dan sonra birden bire metabolizma çökmüyor yani yaş ilerledikçe kademe kademe hız azalıyor. Ama şu söyleyebilirim 3 yıl önce bazı başarısız bebek tedavileri (hormon) sonucunda 66-68 lere kadar ulaştım. 1 yıl ne yaptıysam 65 in altına inemedim.. Sonra sağlıklı bir diyetle 2,5 ayda 58 civarına geri düşebildim.. Yani biraz daha zor oluyor diyebilirim ama bu birdenbire olmuyor onun garantisini verebilirim

Icime su serpildi, kendimi bos yere sartliyorum yahu..
Herseyin bir oluru var nihayetinde
Bu arada 30 lu yaslari da cok pohpohluyorlar, canavar gibi girmeyi düsünüyorum otuzlara
bir karin germe ameliyati ardindan beni kimse tutamaz, gelsin croptoplar, gitsin dar elbiseler

ohhh kim tutar seni Şu an üzerimde croptopumla seni selamlıyorum, gel buralar çok güzel

Cok fenasin biliyorsun dimi
Ben de croptopu giymezsem kii benim belim evlenirken su kadarcikti tamam mii
Giyersin giyersin yaa yaptır gitsin karın germe valla bi daha mı gelcez dünyaya.. Benim memelerim bedenime göre aşırı büyüktü 30 yaşıma kadar kamburum çıktı taşımaktan (o zamanlar da 55 kiloydum) 30 yaşımda küçülttüm, dünyanın yükü kalktı sırtımdan, çok pişmanım daha önce yaptırmadığıma.. İnsan nasıl iyi hissedecekse öyle olmak için bişeyler yapmalı bence.. Sen de croptop modası geçmeden bir el at o işe bence

aldim zaten dolapta var, yüksel belle giyiyorum ama göbek beni rahatsiz ediyor fazla deri var
meme isi bende de öyleydi dogru sütyen bulamazdim yillarca tasigim fakat üc sene gece gündür dur durak demeden emzirdim sonuc, fisss
Inan özlüyorum eski halini benim elimde olmadi kücülmeleri cünkü
Su an c cup d cup arasi oldular, büyük gelen sütyenlere yaptigim yatirima pismanim sadece

C cup daha ne olsun kız işte miss gibi Benim de küçültülmüş hali C cup zaten ideali bu yani ne küçük ne büyük ahh o yurtdışından getirttiğim EE cuplar F cuplar ahhh. Bi de türkiyede yoktu onlar benim zamanımda, ne paralar döktüm onlara bilmez miyim Göbek işini de bence sorun etme yüksek bel zaten moda, maşallah sağlıklı çocukların var onlara değer bence Çok sorun ediyosan da gerdir gitsin zor değil

Ayy onlari ne atabiliyorum ne verebiliyorum, yine de belki büyür umuduyla bekliyorlar
Kiz ven emzirme döneminde h cup almisligim var, girdigim magazada böyleydi ölcüm verdiler 60 euro ona verdim en pahali sütyenim oydu, icine girince dans ediyor simdi benimkiler
Kaslarimi diktirecegim mecbur zaten, deriyi de yaptiririm o arada cocuklarin az daha büyümesini bekliyorum
30 yaslarda ince belli bir dilber olma yolunda ilerliyorum su anda, ama c cup ideal diyorsan üzülmeyi birakacagim, esimin en zayif noktasiyla onlar, elimden silahim alindi resmen

vallahi ne bileyim benimkiler hala baya büyükler yeterince küçültmedi diye kızıyorum bile bazen doktora, çünkü bana demişti ki çok küçük yapmayacağım sonra hanımlar gelip bana çok küçük oldu silikon koyalım falan diyorlar dedi. Ben de ideal bir ölçüde yapın madem dedim böyle yaptı Eşim de önceden beğenirdi şimdi hastası

Şu bilgiyi yazan parmaklarınız dert görmesin.Filanca mankene özenmenin sonu işte.

Bence boyuna göre vücut kilo endeksin güzel öncelikle göğüsler erkekler için o kadarda önemli değil çünkü çok çevrem var ve bayanlarin hepsi de hemen hemen eşleri hakkında aynı şeyi söylüyor göğüs erkek için önemli değil ve erkekler çok zayıf kadınları fazla tercih etmiyorlar benim eşim de dahil biraz böyle göbeğim olsa dahaiyi duracağını söylüyor benim de boyum 1.75 ve kilom 65 iki çocuk annesiyim hiç yırtığım selülit vs bişey yok bebek gibi cilde sahibim..vücudumda olsaydı nasıl hissederdim bilmiyorum çevremdeki herkesde var bu sorunlar konuştuğumuzda gayet mutlu ve memnunlar böyle kusurlar da kimi erkeklere göre ilgi çekici geliyor bence kafana takmaya değer bişey yok ortada sen kendini sevmezsen kimse seni sevmez ve sen kendini mutlu etmezsen kimse de seni mutlu edemez emin ol.. Bende burnumdan dolayı genç kız iken çok kompleksliydim ama bi baktım herkes benim ki gibi burun yaptırmaya başladı kalkık ve kemiksiz sonrasında onla da barıştım sende kendinle barış hayat yaşamaya değer Allah başka dert vermesin tek sorunun bu olsun inşallah Çok mutlu olursun hayatının geri kalanında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…