Derdim: Vücudumla barışık değilim

ben 59 kiloyum ama onu napcaz Bence boy kilo endeksine göre gelsin o yasak Bu arada hayatımda ilk defa tatilde 1 kg verip geldim dünya şokta

Esimin kilo verdigi benim de aldigi ilk tatildi bu, karalar bagliyorum su an..
Sen midye dolmanin iyi yapilmadigi bir yere gitmisin belli, kesin oradaki pastanelerde eklerler de hep bayattir, ondan verdin sen bence, baska aciklamasi olamaz

Ben yiyoeum valla verdiğim 15 kilodan sonra almıyorum da ilginç ben de 45 kiloyum sütlacı da baklavayı d gömüyom valla

Ben de gömüyorum gömme kismi asla problem degil, problem bir hafta sonra belimdeki yaglanma. E yas ilerliyor artik sayisizca yeme devri benim icin resmi olarak kapanmistir

Esimin kilo verdigi benim de aldigi ilk tatildi bu, karalar bagliyorum su an..
Sen midye dolmanin iyi yapilmadigi bir yere gitmisin belli, kesin oradaki pastanelerde eklerler de hep bayattir, ondan verdin sen bence, baska aciklamasi olamaz
valla mideyeyi affetmedim her gün 10 taş yedim ama evt haklısın 1 kere dondurma yedim sadece tatlı olarak Tatlı bizi bitiren şey

valla mideyeyi affetmedim her gün 10 taş yedim ama evt haklısın 1 kere dondurma yedim sadece tatlı olarak Tatlı bizi bitiren şey

Ben gün asiri pastaneye kostum tatil heyoo diye, bunu kimse affetmedi. Seker gercekten büyük düsman, etkisini hemen gösteriyor. Ben gurbetciyim buralarda bulamiyorum diye yedim bu kadar. Bir yil boyunca istesem de bulamam. Neyyse ben spor yapayim

Bak sana söyle söyliyelim ayak üstü esim en az 30 ben de en az 15 midye dolma yedik, sonra da yemege cikiyorduk. Öyle bir tatildi, kitliktan cikmiscasina. Bizim cocuklar ancak büyüdü de en ufak bir zaman diliminde yillardir rahatca yamapamadigimiz seyleri yaptik e sonuc kilo olarak bana geri döndü esim de sebepsizce karizmatiklesti. Kadin olmak zor, östorejenle savasmayalim, kaybediyoruz

Sizce kaç kilo vermem lazım

Eklentiler

• 34AA9724-12E0-4F91-B687-DE24C5677565.webp
    9,4 KB · Görüntüleme: 40
aman ye boşver eritirsin, squat da yap bol bol, yedim yedim squat yaptım dümdüz popom jlo poposu oldu

Sizce kaç kilo vermem lazım

senin kilo vermen lazim degil, senin gardrobunu yenilemen lazim
spor ve yeni kiyafetler, kendini ezikleme ya kendine güven.
Bak güzel ic camasirlari, iyi bir farfüm ve de birazcik topuk seni kendine getirir sekerim
Kadin olmak güzel, arada git saclarna sekil ver ruj sür, kendine gelirsin
Bunlari gündelik haytainda yapiyor musun onu söyle merak ettim?

Gündelik hayatımda bu attığım fotoğrafımla gezmiyorum bu ailecek öylesine ziyaret yaptığımız bir gündü

Normal hayatta elbise etek giyerim topuklu giyerim mutlaka parfüm falan da

Zaten bir tatilde insan en çok kaç kilo alabilir ki.. Ben insanların dönemsel olarak (özellikle kadınların) bikaç kilo alıp vermesini normal görüyorum..alınan kilolar 5 i geçmediği sürece sorun yok bence zaten yaş olmuş 38 östorejenle savaşımın bitmesine de az kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…