- 31 Ağustos 2018
- 8.602
- 20.334
- 298
ben kendımı yanlıs ıfade edıyorum aslında bırıkmıs paramın tumunu cumhurıyete yada gram altına cevırsem ıkısındede aynı oranda kar edebılırım degılmı toplam paramda
Cumhuriyette daha çok karın olur.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben kendımı yanlıs ıfade edıyorum aslında bırıkmıs paramın tumunu cumhurıyete yada gram altına cevırsem ıkısındede aynı oranda kar edebılırım degılmı toplam paramda
Kuyumcular bozdururken çok düşükten bozuyor, bankadan en azından anlık takip edip bakabiliyorsunben almayı dusunuyorum ama zarar ederım dıye korkuyorum .
bırde banka dhaa pahalı satıyor bankadan almak zararlı degılmı
suan nette kı altın ıle kuyumcudakı fıyat neden farklı acabaCumhuriyette daha çok karın olur.
suan nette kı altın ıle kuyumcudakı fıyat neden farklı acaba
Kuyumcular bozdururken çok düşükten bozuyor, bankadan en azından anlık takip edip bakabiliyorsun
suan bankadan alınca 480 fılan kuyumcuda 507 tl kafam karıstıKuyumcuya göre değişir.
Kimisi merkez bankası kuru baz alır, kimisi serbest piyasa.
Ne tutturursa.
Ondan 3-5 kuyumcu gezin dedim.
Kuyumcu benim cumhuriyeti bozarken direk 4 çeyrek diye saydı, yani aynı olması gerekiyor. İnternetteki farka göre çeyrek alış satış arası 30 tl, cumhuriyette 120 tl fark var, aynı hesaba geliyor yani..ben kendımı yanlıs ıfade edıyorum aslında bırıkmıs paramın tumunu cumhurıyete yada gram altına cevırsem ıkısındede aynı oranda kar edebılırım degılmı toplam paramda
Elbette var ama kuyumcular da daha çok. En azından bana öyle denk geldi. Hele bu ani yükselişlerde kuyumcular internetteki rakama bozmuyor aslaBanklarda da makas farkı var ama
onu çözdüm kafamda sımdıde ınternet bankacılıgı ve kuyumcuların arasındakı fıyat farkını anlamaya claısıyorumKuyumcu benim cumhuriyeti bozarken direk 4 çeyrek diye saydı, yani aynı olması gerekiyor. İnternetteki farka göre çeyrek alış satış arası 30 tl, cumhuriyette 120 tl fark var, aynı hesaba geliyor yani..
en iyisi ham altın diyorlar ama bilmiyorum o nedir
suan bankadan alınca 480 fılan kuyumcuda 507 tl kafam karıstı
Kuyumcularda fark her zaman daha fazla olur. Geçim kapısı.onu çözdüm kafamda sımdıde ınternet bankacılıgı ve kuyumcuların arasındakı fıyat farkını anlamaya claısıyorum
anladım tesekkur ederımBanka da elektrik su vs giderin yok.
Kuyumcu da öyle değil ama adam dükkan çalıştırıyor, giderleri var.
Bu yüzden de bankada yada piyasa da olanlardan daha pahalıya satar.
Hatta makası da koyar.
Pahalıya satar ucuza alır ki oda kar etsin.
Farklar o yüzden fazla.
Ben yakın zamanda yüklü altın bozdurdum. Kuyumcu kuyumcu sormak vs çok sinir ve internette gördüğümün En az 3-4 lira altında bozdular.. bankalar da şimdi vergi gibi bişey çıkarmış. %1 mi ne vergi kesintisi yapıyolarmış galiba. Araştır araştır artık tl her türlü zararonu çözdüm kafamda sımdıde ınternet bankacılıgı ve kuyumcuların arasındakı fıyat farkını anlamaya claısıyorum
beyın hucrelerım yandı yemın ederımBen yakın zamanda yüklü altın bozdurdum. Kuyumcu kuyumcu sormak vs çok sinir ve internette gördüğümün En az 3-4 lira altında bozdular.. bankalar da şimdi vergi gibi bişey çıkarmış. %1 mi ne vergi kesintisi yapıyolarmış galiba. Araştır araştır artık tl her türlü zarar
Tabii o da olur tercih meselesi canım faiz olduğu için herkes o topa girmek istemiyor. Benim de kocam çok kovalıyor altın işlerini ondan öğrendiğim kadarıyla söylüyorum iştebeyın hucrelerım yandı yemın ederımanlamaya calısmaktan hıc bana gore ısler degıl duz mantıgım vadelıde baglar 1 ay rahat ederım
beyın hucrelerım yandı yemın ederımanlamaya calısmaktan hıc bana gore ısler degıl duz mantıgım vadelıde baglar 1 ay rahat ederım
parayı garantıde tutayım derken erıtıp bıtırmısım haberım yokFaize bağlamak parayı çöpe atmak gibi bir şey artık.
parayı garantıde tutayım derken erıtıp bıtırmısım haberım yok