Derdim yapamadığım yatırımlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Doğru bir yatırım olmuş

Uzun vadeli aldık ama 1.030 tl zararımız oldu çok üzüldüm
Üzülmeyin olan olmuş. Al satçı değilseniz sadece bekleme süreniz uzar.
Dediğim gibi sürekli takip edip kendiniz yıpratmayın.
Düşüş olsa bile sakın telaşlanıp satmayın. Unutun hiç bakmayın altına.

En düşük fiyatı veren kuyumcuya gidene kadar en az 5 TL zam gelir gramına ☹ nerde buldun orda al artık bulunmuyorda.

Hangi banka satıyor gümüş. ben eşime al demiştim gülmüştü ama alsa daha çok gülmüştü
Ben gümüş hissesi aldım, reel gümüş almadım. Gümüşü her banka satmıyor sanırım. Yatırım bankalarin da olması gerekiyor. Birde hesap açmak için bankaya gitmelisiniz, internetten yapılmıyor malesef.

Çok tatlısınız bu arada

Gümüş hissesini nasıl alıyorsunuz acaba? Ben de düşünüyorum ama beceremiyorum altından gittim hep. Nasıl alcam

Gümüş hissesini nasıl alıyorsunuz acaba? Ben de düşünüyorum ama beceremiyorum altından gittim hep. Nasıl alcam
Ben hisse işinden pek anlamıyorum canım, normal gümüş hesabı açıp gram gümüş aldım internet üzerinden. İş arkadaşımsa tanıdık bir kuyumcudan külçe gümüş aldı fiziki olarak. Gümüşün altından bir iyi yanı da ucuz olduğu için kiloyla falan alınabiliyor bi sevinme geliyor insana kilosuyla kıymetli maden alınca

Ama yatırım hesabını deneyeceğim kesintisi az olduğu için, bu işlerden anlayan arkadaşlar mantıklı olup olmadığı hk fikir verirlerse ben de çok sevinirim açıkçası.

Bugun 4 gram aldım 500 liradan. 3 tanesi kredi kartından. Kredi kartım tam patlamış durum da. Onu yavaş yavaş toparlarım altınım da değerlenir. Piyasa fiyatı TV de söylenen den çok daha fazla

Aa cok iyi peki gümüş hesabını nasıl açıyoruz ben sadece altın hesabı açılıyor diye biliyordum. Ahahahahaha tartısırken arkadasın: Gümüsün kadar konus

Ben bireysel destek kredisine basvurdum 7500 lira cıkmıştı. Geri ödemesi 8200. 6500 tlsini direk altına yaturmıştım. Şuan 6500 TL lik yaptığım yatırım tamı tamına 8200 lira. 2 aylık Bi sürede 2500 civarı kar ettim. Bazen gözü karartmak gerekiyor. Bugun gidip kredi kartımla 4 gram aldım. Kredi kartım patladı 600 lira gibi Bi harcama limitim kaldı. Yavaş yavaş ödeyeceğim artık ya. Gramlar da kendini kurtarır 2 3 aya kalmaz.

Bazı bankalarda (kuveyt) online açılabiliyor bazılarında (örneğin vakıf) şubeye gitmek gerekiyor.
Bir araştırayım cok teşekkürler TL’de durması zararlı kesinlikle. Nişan için bir miktar tl de bıraktım son iki aydır altın alsam da çabuk bozduracağım için almadım param hiç oluyor gözlerimin önünde eriyorlar dayanamıyorum -Bihter Altınoğlu-

Valla ben hep diyorum temmuz hazirandan,agustos da temmuzdan daha iyi olacak altin doviz yukselisi bakimindan tabi bu. Baska bisey degil
Allah sonumuzu hayretsin

Aynen öyle, ancak yeri hazır olan paramı tlde tutuyorum, ödeme falan varsa yani. Kalanı döviz altın gümüş o an ne uygunsa. Şimdiden hayırlı olsun sizin de allah tamamına erdirsin

Aynen öyle, ancak yeri hazır olan paramı tlde tutuyorum, ödeme falan varsa yani. Kalanı döviz altın gümüş o an ne uygunsa. Şimdiden hayırlı olsun sizin de allah tamamına erdirsin
Çok teşekkür ediyorum. Eğer istiyorsanız darısı en kısa zamanda sizin de başınıza inşallah hayırlısıyla

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…