Derdim yapamadığım yatırımlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Üzülerek söylüyorum ki TL'nin artık değeri yok.
O yüzden artı da olan her para döviz veya altın olmalı.
Bugün TL de 100.000 varsa yarın o para 98.000 oluyor.
Alım gücünü korumanın başka yolu yok. Aslında karda değiliz, sadece alım gücümüzü koruyoruz.
Ne kötü.

Ben hep altinciyim. Su an 0.5 gr 250 tl o kdr param olsun alirim gr ceyrek bilezik ata hepsini almam icin o an ederi kadar para olsun yeterli
Dugun altinlarim duruyordu. Ornegin 100 tl nisan cuzdanina koymuslardi onunla altin almistim. Evlerine gittigimde hediye etmislerdi ayirmistim. Kendimde pandemiye kadar ciddi altin alabiliyordum 100 liradan altinim vardi
Dun islemleri bitirdik araba aldik almasak asla bozmadim
Bugun artan parayla ne bulursam aldim. Su an kardayim. Yarin dusse umrumda olmaz param olunca yine alirim. Pandemi de kuyumcular kapaliydi ayarlayip aliyordum.
Hic param yetmezde 1 dolar alirim 1 euro alirim yine alirim. Elimde bir miktar dovizde var 3.5 liradan eurolar var ilk yurtdisi tatilimde harclik olacak

Ben paramı dolar tutuyorum.
Türk lirasında şu an kalınmaz. Değer kaybı yaşarsınız.
Ya dolar, euro ya da altın alınmalı..

Bende zamanında Iskandinav turu yapmadığıma pişmanım. Euro 3 tl idi.
Şimdi imkansız..

Bence dolar, euro veya altın alın..

Dün 459 dan altın aldım. Çok aldığım için şuan 2700 lira kârdayım. Geç kalmış değilsiniz, paranız varsa altın alın derim

Ben sizin bi yorumununuza denk gelmiştim galiba. Yılbaşına doğru rn az 500 görür demiştiniz. Kredi çekip altın aldık vee sonuç : kredi faizi çoktan çıktı da kar ettik. Teşekkür ediyorm

Evet ben yazmıştım :)
Çok sevindim.
Kendim yapabilsem yapardım ama benim kredim var çekemiyorum
50 bin bulsam şuan koşarak gider alırdım çünkü 600 ler hayal değil :)

Döviz alacaksan sterlin derim ben :)
En değerlisi o çünkü

2 senedir her ay 1 çeyrek alıyım koyuyum dedim elde var sıfır.

Altının gramı 800 liraya kadar çıkacak diyorlar. Şimdi yapın yatırımınızı. Altın kolay kolay düşmez. Düşse de geri artar mutlaka.

Tecrübe olmuş bunlar size. Canınızı sıkmayın. Vardır bi hayır

Bankada ki altın hesaplarıda hiç mantıklı değil bir yıllık kasa Kirası kadar vergi kesiyor bugün araştırdım

Bu vergi yek seferlik mi ödeniyor bankalarda

valla bende dolar düşükken usa ye gitmediğim için pişmanım arkadasım şuan orda çok mutlu bense burda mutsuz

Bankada ki altın hesaplarıda hiç mantıklı değil bir yıllık kasa Kirası kadar vergi kesiyor bugün araştırdım
Bu yanlış bir bilgi.
Aldığınız oranda ödersiniz. 100 liraya 1 lira, 1000 liraya 10 lira gibi.
Her işlemde alımınızın %1 kadar vergi ödersiniz.

Bu yanlış bir bilgi.
Aldığınız oranda ödersiniz. 100 liraya 1 lira, 1000 liraya 10 lira gibi.
Her işlemde alımınızın %1 kadar vergi ödersiniz.
Yani şimdi ben alsam bir sene sonra TL ye çevirsem bir sefer vergi Ödemiş olacam dimi?Yurt dışındayım aradım müşteri hizmetlerini ama bağlanamadım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…