derdim yaşıma fazla geldiğinde tükeniyorum

havravsev

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2015
92
77
3
34
Öncelikle herkese iyi akşamlar hanımlar baya süredir burayı takip ediyorum ama üyeliğim yeni hayatım yorucu onun için uzun olduben 25yaşında 17yaşında kaçarak evlendim iki kız annesiyim büyük kızım 3, 5yaşındayken diğer küçük kızıma hamile kaldım herşey normal düzeyde giderken hamileliğimin ikinci ayından sonra eşim değişmeye başladı sonra öğrendim ki facebooktan biriyle görüşüyor. Ben eşimin telefonundan kıza ulaştım yapma etmeler sonuç getirmedi eşim kızın yaşadığı şehre gitti ben ailesiyle kaldım 1hafta geçti o hala orda azıcık pişmanlık oldu döndü evine ama kız rahat durmadı seni seviyorum lar evlenelimler falan eşim pişman olmayı yaşamadan bana yapamıyorum onu unutamıyorum belki hamiledir ona bunu yapamam dedi ve ben o zaman 3. ayıma girmiştim. sen bu kadar bizi gözden çıkardıysan ben hamile, kızımız küçük, 3kalbi bir bedene tercih ediyorsan git tutmayacam seni ama boşanmayacamda dedim ki keşke demeseydim şuan pişmanlığını yaşıyorum. Eşim gitti öylece şuan 2, 5sene oldu gideli çok zor günlerdi büyük kızımın babasını istediği, konuşmak istediği zaman başka birini konuşturdum telefonda, o üzülmesin diye ben o zamanlar hamileydim ama güçlü olmak zorundaydım çünkü ben ANNEYDİM...
Öyle yada böyle zaman geçti hastahane okul doğum herşeyde tektim eşim yoktu. cinsiyetide tek öğrendim bir kızım daha olacaktı. ďoğuma gittim sezeryandı doğumlarım beni ameliyata hazırladılar eşimin imzası gerekiyordu ama eşim yok abisi geldi durumu anlattı o imza attı öyle ameliyathaneye götürdüler girdim içeri o soğuk havayı bedenimin her yerinde hissettim ve yattım masaya bayıltma aşaması gerçekleşecekti gözlerimden süzüldü yaşlar dedim"YA RAB SEN GÖREN BİLENSİN O 6AYI KIZIMLA NASIL YAŞADIK SEN BİLİRSİN VE ŞUAN ÇEKTİĞİM ACIYA ŞAHİTSİN SANA BIRAKTIM BİZE ZULM EDEN O İKİSİNİ"VE Kapanmış gözlerim...
Doğumdan çıktım kızımı verdiler kucağıma aldım ablasına gittik mutluyduk küçüğüm sabrıyla dünyamıza geldi unuttuk o anlar herşeyi
ve şimdi bunlar daha benim ve kızlarımın yaşadığı şeylerin çeyreği büyük kızım babası gittiğinde 3, 5yaşındaydı şimdi6yaşında tüm uğraşmalarıma rağmen görmek istemedi babası, küçük kızım 2yaşında daha anne karnında 3aylıkken bıraktı babası hiç görmedi babası görmekte istemiyor zaten
Yanıyorum ama hangisine babayı görüp, sonra terkedilen özleyen çocuğumamı, yoksa daha BABA kelimesiyle hiç karşılaşmayan küçük kızımamı...
buraya yazmak içimi tarafsıca dökmek istedim okuyan herkesten Allah razı olsun
SELAMETLE...

Hiç görmek istemedi mi çocuklarını .. İnanamıyorum böyle insanların mutlu olduğunu duymak bile istemiyorum. Ama üzülme arkadaşım sen o çocukların dünyadaki en büyük şansısın. O babaları gibi onlarca baba çıkarırsın cebinden... Sadece merak ettim şu anda nerde kalıyorsun hala o adamın ailesiyle mi?

Ooff. Ne denilirki bilemedim.
Allahim sana guc kuvvet versin, o yavrucaklarinla aydinlik gunlere erersiniz insallah kisa zamanda.
Sen iyi bi annesin, eger boyle devam edersen babayi aramaz diye umuyorum kizlarin.
Amin.

Su nikahini vermeme olayini anlamiyorum. Bir an once kurtul bak hayatina. Sanki oburlerinin umurunda da nikah. Ayrica cocugu baba zorla gorsun diye ugrasmak nedir? Gormezse gormesin lanet olsun gitsin. Siz boyle ugrastikca kendini vazgecilmez saniyordur hoduk. Biraz agir olun yahu.

Ne bicim baba o ya o adamla evlenerek yanlis secim yapmissiniz ama kurtulmussunuz bitmis yapacak pek bisey yok cocuklariniza iyi bakın.

Yok hayır 6aydır ailemle kalıyorum çalışmıyorum dışardan lise okumaya başladım +olarakta çocuk gelişimi kursuna gidiyorum hayalim en çok istediğim okul öncesi öğretmeni olmak bakalım Rabbim nasip edecek mi

Benim de bir kızım var anne olarak sizi çok iyi anlıyorum Allah sabır versin siz hala eşinizin ailesinin yanında mısınız nerde nasıl yaşıyorsunuz çocuklarla

Çok ama çok üzüldüm şu an,Allah yardımcınız olsun demekten başka bişey gelmiyor..

inanamıyorum aklım almıyor bazı insancıkların düşüncelerini nasıl bir adamsınki evlatlarını görmek istemiyorsun
siz o gittikten sonra naptınız peki kim destek oldu size nasıl baktınız meleklerinie

Yasadiginiz sey cok zor ne denirki Rabbim size sabir versin b. ebeklerinizle mutluluklar dilerim
Hayır ben ilk zamanlar kızım çok ağlıyor diye istedim oda görmek istemedi tamam dedim hattımı herşeyi değiştirdim bitti. Şuan borçlanma davam var 19da ilk duruşmam boşanmak şuan zaten çok istiyorum hataydı ama geç olmadı onunda bir kızı varmış zaten

Offf beee offff!!!rabbim sen buyuksun o evlatlarin o masum yuzlerinin tertemiz kalplerinin hurmetine o BABA sifatini haketmeyen varliga oyle bir ders verki uykuya dalmaktan korkar olsun vicdanin yukunden!!!AMINNNN...

Benim de bir kızım var anne olarak sizi çok iyi anlıyorum Allah sabır versin siz hala eşinizin ailesinin yanında mısınız nerde nasıl yaşıyorsunuz çocuklarla
Kendi ailemle yaşıyorum

Allah yardimciniz olsun canım Rabbim kolay ve başarıyla geçirtsin kızlarınla hayat mücadelenizi amin ...

Cnm allah yardamcin olsun inş.ben hep şunu soyledim burda kizlar fs sizda kullanmayni esinizda kullanmasin evli insani ne isi var her sey fs başka sitelerni yuzundan kac kisiyi yuvasi yikildi.bu kiz nasil bir kizmis ya allahtan hicmi korkmuyor yuva yikani yuvasi olurmu hiç o iki çocuknu gunahina kalmaktan hicmi korkmadimi.bence bir gun geri gelecek boyle evli adama asilan basit kizlar rahat durmaz baska birini bulur esini kapinin onuna koyar.

Onun ailesi benim ailem hep destek oldular banave kızlarımıza sağolsunlar halkada arkamızdalar oğullarını reddedilerek görüşmüyorlar ve şahitlik yapacaklar mahkemede bana

Okurke
Allah yardimciniz olsun canım Rabbim kolay ve başarıyla geçirtsin kızlarınla hayat mücadelenizi amin ...
Okurken bile içim şişti üzülme demek bi fayda etmez ama sana üzülme çocuklarını büyüten azimli bi annesin sen allah er yada geç mükafatını verecektir allahım sana bol bol sabırlar versin gün gelecek o pislik senin ayaklarına kapanacak söylemişti dersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…