derdim yaşıma fazla geldiğinde tükeniyorum

Allah razı olsun canım

Çok sağol canım Allah sana da evledınada güzellikler eşinede merhamet versin

Onların sevgi diye yaşadıkları benim hesap gününe bıraktığım dawam. Rabbim herşeyin en iyisini bilendir

Mevlam neylerse guzel eyler..onun adaletine birakin gun gelir,devran doner aglayan bir gun elbet guler!alnindan opulecek kadinsin sen..hic uzulme sabret..
Allah razı olsun ben iki meleğimin Annesiyim onların sayesinde güçlüyüm Rabbim sabrını verdi çok şükür

Peki baba özlemi çekip annede suç bulmadınız dimi kızlarım benden vazgeçerse ölürüm ben

Bende kızlarımda geçmişi 2, 5yıl önceye bıraktık ama bazen olanlar hatırlatıp üzmüyo değil ne yazık ki

Peki baba özlemi çekip annede suç bulmadınız dimi kızlarım benden vazgeçerse ölürüm ben
Hayır asla .
Zaten küçükte olsa insanın aklı eriyor çoğu şeye .
Ben babamı 15 yaşında bi kez aradım görüşmek istediğimi söyledim tamam kızım arayacağım seni dedi 6 ay bekledim hiç aramadı .
Kendini üzme emin ol kızların tam tersi senin gibi anneye sahip oldukları için hep çok mutlu olacaklar =)
Gönlünü ferah tut daha sıkı sarıl onlara.

Yoo
Maşallah canım bence boşa gitsin böyle semek kolay değil ama çom üzüldüm yaşartıklarına sana ve kızlarına tazminat iste
Yoo . boş
Elhamdülillah tek sıkıntım korkum endişem kızlarımdan birşey olurda ayrılmak yada kızlatım baba özlemi yaşayıp yanlışı doğru karıştırıp benden uzaklaşması bu düşünceler çokk yoruyor beni mükemmel bir ailem var çok şükür

Tabiki sarılacam insan nefes almaya herzaman muhtaç onlar benim hayatımı anlamlaştıran Rabbimin bana armağanları

Herşeyin hayırlısı ben kızlarıma babalarından bahsetmiyorum büyük kızım edincede saygımdan ödün vermiyorum kızım için ama yaşadığım herşeyimektup haline getirdim tarih attım saklıyorum anladıkları gün okutacam bilsinler herşeyi diye

gecemost: 44224864 .!.:
Cnm eden ettigini mutlaka bulur sanmaki o yavrularin gunahini alanlar her iki cihanda da huzur bulur. Siz resmen bosandiniz mi simdi nerde yasiyorsun?
Şuan ailemle yaşıyooruz ve çok huzurluyuz boşanma dawam açıldı bekliyorum

Allah razı olsun üzüldüm adına peki sana bişi soracam sen hiç anne sen keşke dayansaydın bizim için boşanmayıp sabretseydin o bizim babamız dediniz mi kızlarım bana bunu derse ölürüm ben herşeyimi hayatımı verdim her zaman da vereceğim onlara babası beni bırakıp gittiğinde ben 22, 5yaşındaydım daha ama cahillik yapıp bırakmayı geçtim aklıma bile gelmedi onlarsız hayat yaşamak gelmezde...[/QUOTE]
Biz hep anne boşan şu adamdan ya eve bile alma falan derdik.hele biraz büyüyüp anneyi anlamaya başlayınca hak verecekler sana.sen doğru bildiğini yap çoçuklar hep senin arkanda olacak

Biz hep anne boşan şu adamdan ya eve bile alma falan derdik.hele biraz büyüyüp anneyi anlamaya başlayınca hak verecekler sana.sen doğru bildiğini yap çoçuklar hep senin arkanda olacak[/QUOTE]
Çok sağol canım ya inşallah çünkü onlarla mutlu olmaya ihtiyacım var eşe falan şuan için yok

Canimmm okadar uzuldumm ki ALLAH biliyor insALLAH guzel gunler yasarsn bundan sonra insALLAH bu sabah sana guzel bir mujde gelsn insALLAH duydugum uzuntumu yazamam ve o yasta bu kadar dirayetli olmani takdir ettim hic uzulme sakin sana layik degilms senin layikin baska biri dert etme yoluna bak ve seni anlyack biri cikacaktr karsina

Allah razı olsun güzel duan için canım. Rabbim herkese hayırlısını versin banada içinde

Eşin hala o kadınla mı :/

Evet bir kızlarımda TE="Askihafizhafza, post: 45274838, member: 734207"]Eşin hala o kadınla mı :/[/QUOTE]
Evet bir kızıda var

Eğer
Evet bir kızıda var

Allahından nezaman bulucak acaba ahın çıkar birgün inşAllah şimdi mutlular görünen oki[/QUOTE]
Eğer mutluluk iki masum yawrunun yaşamına zarar vermek Allahtan korkmayıp hesap gününde herşeyin sorulacağını unutup zalimce davranıp birlikte olup bunada aşk denilip yaşamaksa evet mutlular ama ben öyle mutluluk istemiyorum bana Rabbimin rızası yeter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…