Allah razı olsun canımokuyunca çok kötü oldum.eşine baya beddualar sıraladım tabii.
sen güçlü bir kadınsın o zor günler de bile baş etmişsin şimdi daha da güçlüsündür eminim.
çocukların şanslı çünkü senin gibi bir anneye sahipler.
Çok sağol canım Allah sana da evledınada güzellikler eşinede merhamet versinAllah yardımcın olsun. Sen doğru yoldan ayrılma bitanemm. Bende hamileyken ayrıldim yavrum 3 aylik dün babası gördü onu ilk defa. Ne iftiralara uğradım ne eziyetler çektim. Yavrumu ve kendimi kurtardım Allah a şükür. Çok zor bilirim yılma ! Dünyaya geliş amacını unutma !
Onların sevgi diye yaşadıkları benim hesap gününe bıraktığım dawam. Rabbim herşeyin en iyisini bilendirTüylerim diken diken oldu okurken ne kadar zor günler geçirmişsinizO adamın da sevgilisinin de gerçekten Allah belasını versin inanamıyorum yaa çocuğunu nasıl görmek istemez zaten görse de bu saatten sonra ondan ne köy olur ne kasaba.. Boşverin siz güçlü bi kadınsınız.. Allah'ın izniyle tek başınıza da aslan gibi çocuklar yetiştirirsiniz.. İnsanlıktan nasibini alamamış o müsvetteler de bilin ki asla gün yüzü göremezler..
Allah razı olsun ben iki meleğimin Annesiyim onların sayesinde güçlüyüm Rabbim sabrını verdi çok şükürMevlam neylerse guzel eyler..onun adaletine birakin gun gelir,devran doner aglayan bir gun elbet guler!alnindan opulecek kadinsin sen..hic uzulme sabret..
Peki baba özlemi çekip annede suç bulmadınız dimi kızlarım benden vazgeçerse ölürüm benYaşadığın durumun belki biraz daha değişiğini annemle ben yaşadık .
Babamla annem ben 1 bucuk yaşındayken ayrıldılar
Annem 21 yaşındaymış ayrıldıklarında.
Şuan 23 yaşındayım babamı en son 6 yaşında gördüm .
O da istememiş beni .
Hayatta insan başına herşey geliyor .
Şuan nasılsın diye sorarsan valla annemle gayet güzel geçiniyoruz .
Belki hala evli olsaydılar bu kadar huzurlu mutlu olamazdık .
Baba eksikliğini insan mutlaka bi yerde arıyor ama alışıyor insanoğlu her şeye .
Bende kızlarımda geçmişi 2, 5yıl önceye bıraktık ama bazen olanlar hatırlatıp üzmüyo değil ne yazık kiumarım yazdıklarınızı küçük yaştakiler okumuştur. 17 yaşında olmak ve kaçarak evlenmek gerçekten yanlış birşey. naçizane tavsiyem boşanın, önünüze bakın. isterseniz çalışın, ekonomik özgürlüğünüzle yaşayın. ya da ne biliyim belki karşına daha iyi biri çıkar. çocuklarına baba olmak isterse. kısaca geçmişinden kop, önüne bak yani.
Hayır asla .Peki baba özlemi çekip annede suç bulmadınız dimi kızlarım benden vazgeçerse ölürüm ben
Yoo . boşMaşallah canım bence boşa gitsin böyle semek kolay değil ama çom üzüldüm yaşartıklarına sana ve kızlarına tazminat iste
Elhamdülillah tek sıkıntım korkum endişem kızlarımdan birşey olurda ayrılmak yada kızlatım baba özlemi yaşayıp yanlışı doğru karıştırıp benden uzaklaşması bu düşünceler çokk yoruyor beni mükemmel bir ailem var çok şükürCanım cok uzuldum
ne bılım uzuldum
bende oglum 2 aylıkken eskı esımden ayrıldım aynen senın dedıgın gıbı baska bır kadın ıcın gıtmıstı
oglum 6 yasına gırecek
oda hıc gormedı aramadı
ben evlıyım 4 sene olacak ama hıc pısman degılım bılıyormusun herhalde evlendıgım ıcın
bence bosan ve kısmetın cıkarsa evlenırsın hem , ayrıca hersey kotu olmak zorunda degıl bundan sonra
emınım bır anne olarak cocukların ıcın asırı uzuluyorsun valla ıcımde hıssettım soyledıklerını
Allah yardımcın olsun kardesım
kımle yasıyorsun duzenın nasıl bılmıyorum ama umarım tek sıkıntın cocukların ıcın uzuldugundur
Tabiki sarılacam insan nefes almaya herzaman muhtaç onlar benim hayatımı anlamlaştıran Rabbimin bana armağanlarıHayır asla .
Zaten küçükte olsa insanın aklı eriyor çoğu şeye .
Ben babamı 15 yaşında bi kez aradım görüşmek istediğimi söyledim tamam kızım arayacağım seni dedi 6 ay bekledim hiç aramadı .
Kendini üzme emin ol kızların tam tersi senin gibi anneye sahip oldukları için hep çok mutlu olacaklar =)
Gönlünü ferah tut daha sıkı sarıl onlara.
Herşeyin hayırlısı ben kızlarıma babalarından bahsetmiyorum büyük kızım edincede saygımdan ödün vermiyorum kızım için ama yaşadığım herşeyimektup haline getirdim tarih attım saklıyorum anladıkları gün okutacam bilsinler herşeyi diyebu adama bir şey denmez zaten. kişilik sahibi bir adam değil ki.
siz bırakın çocuğunuzu babasıyla görüştürme çabalarını. bunca sene yeterince uğraşmışsınız artık sizin de kendi hayatınızı yaşamanız gerekiyor. evlatlarınız büyüdüğünde onlara gerçekleri söylersiniz. bu ne çocukları kışkırtmadır ne de baba hakkında kötü yönde doldurmadır. bunlar tamamen gerçekler.
boşayın da bu adamı. nafaka vs bir şey istemezdim ben olsam. derdim benden gitsin de naparsa yapdın. hadi size kıymet vermedi bu çocukların günahı ne;? Allah ıslah etsin gerçekten. yuva yıkanın yuvası olmaz sözüne çok inandım bizzat da şahit oldum. içiniz rahat olsun. Allah kadının göz yaşını sayarmış teker teker. elbet bunlar çıkar o vicdan yoksunlarından.
daha fazla böyle bir adamla evli kalmayın boşanın gitsin belki karşınıza çok daha iyi yürekli bir adam çıkar kim bilir? hayat devam ediyor sonuçta
Şuan ailemle yaşıyooruz ve çok huzurluyuz boşanma dawam açıldı bekliyorumgecemost: 44224864 .!.:Cnm eden ettigini mutlaka bulur sanmaki o yavrularin gunahini alanlar her iki cihanda da huzur bulur. Siz resmen bosandiniz mi simdi nerde yasiyorsun?
Allah razı olsun üzüldüm adına peki sana bişi soracam sen hiç anne sen keşke dayansaydın bizim için boşanmayıp sabretseydin o bizim babamız dediniz mi kızlarım bana bunu derse ölürüm ben herşeyimi hayatımı verdim her zaman da vereceğim onlara babası beni bırakıp gittiğinde ben 22, 5yaşındaydım daha ama cahillik yapıp bırakmayı geçtim aklıma bile gelmedi onlarsız hayat yaşamak gelmezde...[/QUOTE][QUOTE="Kontess08, post: 44225669, member: 722le baba olmaz olsun.bende kızınızla aynı kaderi paylaşıyorum.babam terkedip gitti ve ben baba kelimesinin anlamını hiç bi zaman tam olarak idrak edemedim.ama bu hayatımı -hiç etkilemedi desem yalan olur-çok az etkiledi.Allaha şükür mutlu bi hayatım var babam olacak kişi aklıma dahi gelmiyor.neden mi? çünkü arkamda dağ gibi duran annem vardı şimdi annem, benim ve diğer kardeşlerimin baştacı.çok ta mutluyuz çok şükür.siz de çok zor günler geçiriyorsunuz ama emin olun geçecek .siz de kızlarınız da bu ağır imtihanları atlatıp mutlu günlere uyanacaksınız inşallah.herşey gönlünüzce olsun..
Biz hep anne boşan şu adamdan ya eve bile alma falan derdik.hele biraz büyüyüp anneyi anlamaya başlayınca hak verecekler sana.sen doğru bildiğini yap çoçuklar hep senin arkanda olacak[/QUOTE]Allah razı olsun üzüldüm adına peki sana bişi soracam sen hiç anne sen keşke dayansaydın bizim için boşanmayıp sabretseydin o bizim babamız dediniz mi kızlarım bana bunu derse ölürüm ben herşeyimi hayatımı verdim her zaman da vereceğim onlara babası beni bırakıp gittiğinde ben 22, 5yaşındaydım daha ama cahillik yapıp bırakmayı geçtim aklıma bile gelmedi onlarsız hayat yaşamak gelmezde...
Canimmm okadar uzuldumm ki ALLAH biliyor insALLAH guzel gunler yasarsn bundan sonra insALLAH bu sabah sana guzel bir mujde gelsn insALLAH duydugum uzuntumu yazamam ve o yasta bu kadar dirayetli olmani takdir ettim hic uzulme sakin sana layik degilms senin layikin baska biri dert etme yoluna bak ve seni anlyack biri cikacaktr karsinaÖncelikle herkese iyi akşamlar hanımlar baya süredir burayı takip ediyorum ama üyeliğim yeni hayatım yorucu onun için uzun olduben 25yaşında 17yaşında kaçarak evlendim iki kız annesiyim büyük kızım 3, 5yaşındayken diğer küçük kızıma hamile kaldım herşey normal düzeyde giderken hamileliğimin ikinci ayından sonra eşim değişmeye başladı sonra öğrendim ki facebooktan biriyle görüşüyor. Ben eşimin telefonundan kıza ulaştım yapma etmeler sonuç getirmedi eşim kızın yaşadığı şehre gitti ben ailesiyle kaldım 1hafta geçti o hala orda azıcık pişmanlık oldu döndü evine ama kız rahat durmadı seni seviyorum lar evlenelimler falan eşim pişman olmayı yaşamadan bana yapamıyorum onu unutamıyorum belki hamiledir ona bunu yapamam dedi ve ben o zaman 3. ayıma girmiştim. sen bu kadar bizi gözden çıkardıysan ben hamile, kızımız küçük, 3kalbi bir bedene tercih ediyorsan git tutmayacam seni ama boşanmayacamda dedim ki keşke demeseydim şuan pişmanlığını yaşıyorum. Eşim gitti öylece şuan 2, 5sene oldu gideli çok zor günlerdi büyük kızımın babasını istediği, konuşmak istediği zaman başka birini konuşturdum telefonda, o üzülmesin diye ben o zamanlar hamileydim ama güçlü olmak zorundaydım çünkü ben ANNEYDİM...
Öyle yada böyle zaman geçti hastahane okul doğum herşeyde tektim eşim yoktu. cinsiyetide tek öğrendim bir kızım daha olacaktı. ďoğuma gittim sezeryandı doğumlarım beni ameliyata hazırladılar eşimin imzası gerekiyordu ama eşim yok abisi geldi durumu anlattı o imza attı öyle ameliyathaneye götürdüler girdim içeri o soğuk havayı bedenimin her yerinde hissettim ve yattım masaya bayıltma aşaması gerçekleşecekti gözlerimden süzüldü yaşlar dedim"YA RAB SEN GÖREN BİLENSİN O 6AYI KIZIMLA NASIL YAŞADIK SEN BİLİRSİN VE ŞUAN ÇEKTİĞİM ACIYA ŞAHİTSİN SANA BIRAKTIM BİZE ZULM EDEN O İKİSİNİ"VE Kapanmış gözlerim...
Doğumdan çıktım kızımı verdiler kucağıma aldım ablasına gittik mutluyduk küçüğüm sabrıyla dünyamıza geldi unuttuk o anlar herşeyi
ve şimdi bunlar daha benim ve kızlarımın yaşadığı şeylerin çeyreği büyük kızım babası gittiğinde 3, 5yaşındaydı şimdi6yaşında tüm uğraşmalarıma rağmen görmek istemedi babası, küçük kızım2yaşında daha anne karnında 3aylıkken bıraktı babası hiç görmedi babası görmekte istemiyor zaten
Yanıyorum ama hangisine babayı görüp, sonra terkedilen özleyen çocuğumamı, yoksa daha BABA kelimesiyle hiç karşılaşmayan küçük kızımamı...
buraya yazmak içimi tarafsıca dökmek istedim okuyan herkesten Allah razı olsun
SELAMETLE...
Allah razı olsun güzel duan için canım. Rabbim herkese hayırlısını versin banada içindeseddaaaaaa .!.:Canimmm okadar uzuldumm ki ALLAH biliyor insALLAH guzel gunler yasarsn bundan sonra insALLAH bu sabah sana guzel bir mujde gelsn insALLAH duydugum uzuntumu yazamam ve o yasta bu kadar dirayetli olmani takdir ettim hic uzulme sakin sana layik degilms senin layikin baska biri dert etme yoluna bak ve seni anlyack biri cikacaktr karsina
Öncelikle herkese iyi akşamlar hanımlar baya süredir burayı takip ediyorum ama üyeliğim yeni hayatım yorucu onun için uzun olduben 25yaşında 17yaşında kaçarak evlendim iki kız annesiyim büyük kızım 3, 5yaşındayken diğer küçük kızıma hamile kaldım herşey normal düzeyde giderken hamileliğimin ikinci ayından sonra eşim değişmeye başladı sonra öğrendim ki facebooktan biriyle görüşüyor. Ben eşimin telefonundan kıza ulaştım yapma etmeler sonuç getirmedi eşim kızın yaşadığı şehre gitti ben ailesiyle kaldım 1hafta geçti o hala orda azıcık pişmanlık oldu döndü evine ama kız rahat durmadı seni seviyorum lar evlenelimler falan eşim pişman olmayı yaşamadan bana yapamıyorum onu unutamıyorum belki hamiledir ona bunu yapamam dedi ve ben o zaman 3. ayıma girmiştim. sen bu kadar bizi gözden çıkardıysan ben hamile, kızımız küçük, 3kalbi bir bedene tercih ediyorsan git tutmayacam seni ama boşanmayacamda dedim ki keşke demeseydim şuan pişmanlığını yaşıyorum. Eşim gitti öylece şuan 2, 5sene oldu gideli çok zor günlerdi büyük kızımın babasını istediği, konuşmak istediği zaman başka birini konuşturdum telefonda, o üzülmesin diye ben o zamanlar hamileydim ama güçlü olmak zorundaydım çünkü ben ANNEYDİM...
Öyle yada böyle zaman geçti hastahane okul doğum herşeyde tektim eşim yoktu. cinsiyetide tek öğrendim bir kızım daha olacaktı. ďoğuma gittim sezeryandı doğumlarım beni ameliyata hazırladılar eşimin imzası gerekiyordu ama eşim yok abisi geldi durumu anlattı o imza attı öyle ameliyathaneye götürdüler girdim içeri o soğuk havayı bedenimin her yerinde hissettim ve yattım masaya bayıltma aşaması gerçekleşecekti gözlerimden süzüldü yaşlar dedim"YA RAB SEN GÖREN BİLENSİN O 6AYI KIZIMLA NASIL YAŞADIK SEN BİLİRSİN VE ŞUAN ÇEKTİĞİM ACIYA ŞAHİTSİN SANA BIRAKTIM BİZE ZULM EDEN O İKİSİNİ"VE Kapanmış gözlerim...
Doğumdan çıktım kızımı verdiler kucağıma aldım ablasına gittik mutluyduk küçüğüm sabrıyla dünyamıza geldi unuttuk o anlar herşeyi
ve şimdi bunlar daha benim ve kızlarımın yaşadığı şeylerin çeyreği büyük kızım babası gittiğinde 3, 5yaşındaydı şimdi6yaşında tüm uğraşmalarıma rağmen görmek istemedi babası, küçük kızım2yaşında daha anne karnında 3aylıkken bıraktı babası hiç görmedi babası görmekte istemiyor zaten
Yanıyorum ama hangisine babayı görüp, sonra terkedilen özleyen çocuğumamı, yoksa daha BABA kelimesiyle hiç karşılaşmayan küçük kızımamı...
buraya yazmak içimi tarafsıca dökmek istedim okuyan herkesten Allah razı olsun
SELAMETLE...
Evet bir kızıda var[/QUOTE]Evet bir kızlarımda TE="Askihafizhafza, post: 45274838, member: 734207"]Eşin hala o kadınla mı :/
Evet bir kızıda var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?