derdim yaşıma fazla geldiğinde tükeniyorum

A
Allah razı olsun inşallah ben kararlıyım ve kızlarım ve kendim için geç sayılmaz başaracam hayallerimi Allahın izniyle

Vay hódúk vay..canim bak hayatta herkes bir sinavdan gecer ve illaki bisey ile sinanir.bunu RAbbimin bir sinavi olarak kabul et.evet aci cekiyosun kizginsin zorlaniyosun neden ben diyorsun ama emin ol hayat biyerden aliyor ve biyerden veriyor.bak ailen arkanda.ya onlarda olmasaydi ki bunuda yasayanlar var.lutfen senden daha zor durumda olanlari dusun.o pislik adamdanda alabildigin ne varsa al.hicbiseyi yoksa donunu al :) pskologdan yardim al.buarada ztn avukatin soylemistir.evli oldugunuz sure icerisinde baskasindan cocuk yaptigi icin aldatma ispati olur.buda mahkemede isinize cok yarar.ayrica pskiyatriden rapor falan aliniyordur.bu sure icerisinde cok yiprandigini ve pskolojinin bozuldugunu ispatla.ve Allah sana iki tane melegi saglikla nasip ettigi icin sukret.en buyuk hediyen onlar.gerisinide salllaaa

Bunların hepsinin benim imtihanım olduğunu biliyorum şükür ediyorum hep benden daha kötü insanları düşünüyorumcek ama bazen çokk yorgun düşürüyor hayat beni yaşıtlatım yeni evlilik aşamasında ben çok yıprandım

Derdi veren sabrinida verir hic korkma.Allah kimseye kaldirabileceginden fazla yuk vermezmis.ben anne olmaya calisan biriyim.iki aylik bebegim karnimda óldú ikincisi dis gebelik oldu acil ameliyatla túp alindi.inan bana yasadigimda bana cok agir geliyor.ama yinede sukretme sebebplerime tutunuyorum ve yoluma devam ediyorum.etmeliyim.etmeliyiz.bak mis gibi evlatlarin var.bosver cocukta yapmissin koca lazim deil artik zaten :))

Aynen koca zaten kazım değil bana kızlaımla huzurlu mutlu hayat lazım onun içinde çok çaba lazım bende yapıyorum çokşükür

var böyle vicdansızlar.bir taneside bizim başımızda..ablamın eşi ablamı eski sevgilisiyle aldattı ablam çok çabaladı ama ayrıldılar.pislik eski sevgilisiyle evlendi.ablamın 1 kızı var.pislik evleneli 8 ay oldu 1 kez bile aramadı kızını.yeğenim 8 yaşında çok üzülüyor özlüyor ama babası önemsemiyor.gözleri kör oluyor pisliklerin.Allah sabır versin sanada canım.böyle baba olmaz olsun

Rabbim ablanada yeğeninede sabır versin baya yeni sizin ki bizim için normalleşti herşey ama ben bazen tükeniyorum sanki

Cok uzuldum ya allah yardimciniz olsun ve size cocuklarniza babalarindan coc cok daha iyi bir kapi acsin. Ne diyeyim o cocuklar baba konusunda yuzu gulmedi belki ama baska hic bir konuda dert keder nedir gormesinler

Rabbim ablanada yeğeninede sabır versin baya yeni sizin ki bizim için normalleşti herşey ama ben bazen tükeniyorum sanki
tükenmeyeceksin canım sen güçlü olacaksın çocukların önce Allaha sonra sana emanet.çocukların büyüdüğünde dağ gibi arkanda olacak.annemiz bizim hem annemiz hem babamız oldu diyecekler.

Boşanma davası açın. Mağdursunuz ve çocuklariniz var. Nafaka bağlatin kizlariniza. Öyle bir babayla yasayacaklarina babasız ama mutlu olsunlar.

Gerçekten cok üzüldüm, Allah evvel yavrularınızın sonra da mücadelemizin hatrına yüzünüze güler umarım ki.

Haklarınızı bilip, davaya hazırlanın. Maddi ve manevi tazminatlarınızı, nafakanızı talep edin. Bunlar sizin için değil, evlatlarınız içimin unutmayın. Gurur yapmayın.

Giden gitmiş tercihini yapmış,üzgünüm ama gerçek.Daha neyin umudunu yaşıyorsunuz ki,o kıza gitmeden önce kızı aradım çok yalvardım,eşime yalvardım diyorsunuz yalvarsanız ne olacak,eşiniz bugün çıkıp gelse ne olacak?Eşininizin içinde size karşı duygular bitmiş,dönse zorlamı sevdireceksiniz kendinizi,boşverin kendinize çoçuklarınızla yeni bir yol çizin önünüze bakın ve silin artık gözününüzün yaşını,birgün eğer isterseniz sizi gerçekten seven birisini bulursunuz.

Evet bu kadar kolay söylüyorum,hayat çok kısa ve kendinize saygı duyun lütfen.

Yeni hayatınızda bol şanslar dilerim...

Siz yanlış anladınız heralde ben kimseye yalvarmadım daha herşey başındayken oldu o konuşmalar gideceğim seviyorum dedi gözümün içine bakarak bende yolun açık olsun dedim 2, 5senedir de görüşmüyorum düşünmüyorumda görüşülmeyi o benim için evli çocuklu adam...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…