Allah razı olsun inşallah ben kararlıyım ve kızlarım ve kendim için geç sayılmaz başaracam hayallerimi Allahın izniyleNasıl kötü kalpli insanlar var dünyada. Hiç bir aşk değmez size ve evlatlarınıza bunları yaşatmaya, ilahi adalete güvenin bulacaklardır cezalarını. Tabii hukuki haklarınızı da ihmal etmeyin zinaya dayalı boşanma davası açın alın kendi hakkınızı da evlatlarınızın hakkını da. Sabırlar dilerim size. Okul hayatınızda da başarılar, her şey istediğiniz gibi olur umarım :))
Bunların hepsinin benim imtihanım olduğunu biliyorum şükür ediyorum hep benden daha kötü insanları düşünüyorumcek ama bazen çokk yorgun düşürüyor hayat beni yaşıtlatım yeni evlilik aşamasında ben çok yıprandımVay hódúk vay..canim bak hayatta herkes bir sinavdüşünüyorum er ve illaki bisey ile sinanir.bunu RAbbimin bir sinavi olarak kabul et.evet aci cekiyosun kizginsin zorlaniyosun neden ben diyorsun ama emin ol hayat biyerden aliyor ve biyerden veriyor.bak ailen arkanda.ya onlarda olmasaydi ki bunuda yasayanlar var.lutfen senden daha zor durumda olanlari dusun.o pislik adamdanda alabildigin ne varsa al.hicbiseyi yoksa donunu al :) pskologdan yardim al.buarada ztn avukatin soylemistir.evli oldugunuz sure icerisinde baskasindan cocuk yaptigi icin aldatma ispati olur.buda mahkemede isinize cok yarar.ayrica pskiyatriden rapor falan aliniyordur.bu sure icerisinde cok yiprandigini ve pskolojinin bozuldugunu ispatla.ve Allah sana iki tane melegi saglikla nasip ettigi icin sukret.en buyuk hediyen onlar.gerisinide salllaaa
Derdi veren sabrinida verir hic korkma.Allah kimseye kaldirabileceginden fazla yuk vermezmis.ben anne olmaya calisan biriyim.iki aylik bebegim karnimda óldú ikincisi dis gebelik oldu acil ameliyatla túp alindi.inan bana yasadigimda bana cok agir geliyor.ama yinede sukretme sebebplerime tutunuyorum ve yoluma devam ediyorum.etmeliyim.etmeliyiz.bak mis gibi evlatlarin var.bosver cocukta yapmissin koca lazim deil artik zaten :))Bunların hepsinin benim imtihanım olduğunu biliyorum şükür ediyorum hep benden daha kötü insanları düşünüyorumcek ama bazen çokk yorgun düşürüyor hayat beni yaşıtlatım yeni evlilik aşamasında ben çok yıprandım
Aynen koca zaten kazım değil bana kızlaımla huzurlu mutlu hayat lazım onun içinde çok çaba lazım bende yapıyorum çokşükürDerdi veren sabrinida verir hic korkma.Allah kibenden kaldirabileceginden fazla yuk vermezmis.ben anne olmaya calisan biriyim.iki aylik bebegim karnimda óldú ikincisi dis gebelik oldu acil ameliyatla túp alindi.inan bana yasadigimda bana cok agir geliyor.ama yinede sukretme sebebplerime tutunuyorum ve yoluma devam ediyorum.etmeliyim.etmeliyiz.bak mis gibi evlatlarin var.bosver cocukta yapmissin koca lazim deil artik zaten :))
Allah razı olsun din kardeşim güzel duan içinAllah, hayat yolunda yardimcin olsun ne güzel bir annesin, yavrularına sımsıkı sarıl .Bundan sonra çok mutlu olursunuz inşallah .
Rabbim ablanada yeğeninede sabır versin baya yeni sizin ki bizim için normalleşti herşey ama ben bazen tükeniyorum sankivar böyle vicdansızlnormalleştirilmesi side bizim başımızda..ablamın eşi ablamı eski sevgilisiyle aldattı ablam çok çabaladı ama ayrıldılar.pislik eski sevgilisiyle evlendi.ablamın 1 kızı var.pislik evleneli 8 ay oldu 1 kez bile aramadı kızını.yeğenim 8 yaşında çok üzülüyor özlüyor ama babası önemsemiyor.gözleri kör oluyor pisliklerin.Allah sabır versin sanada canım.böyle baba olmaz olsun
Cok uzuldum ya allah yardimciniz olsun ve size cocuklarniza babalarindan coc cok daha iyi bir kapi acsin. Ne diyeyim o cocuklar baba konusunda yuzu gulmedi belki ama baska hic bir konuda dert keder nedir gormesinlerÖncelikle herkese iyi akşamlar hanımlar baya süredir burayı takip ediyorum ama üyeliğim yeni hayatım yorucu onun için uzun olduben 25yaşında 17yaşında kaçarak evlendim iki kız annesiyim büyük kızım 3, 5yaşındayken diğer küçük kızıma hamile kaldım herşey normal düzeyde giderken hamileliğimin ikinci ayından sonra eşim değişmeye başladı sonra öğrendim ki facebooktan biriyle görüşüyor. Ben eşimin telefonundan kıza ulaştım yapma etmeler sonuç getirmedi eşim kızın yaşadığı şehre gitti ben ailesiyle kaldım 1hafta geçti o hala orda azıcık pişmanlık oldu döndü evine ama kız rahat durmadı seni seviyorum lar evlenelimler falan eşim pişman olmayı yaşamadan bana yapamıyorum onu unutamıyorum belki hamiledir ona bunu yapamam dedi ve ben o zaman 3. ayıma girmiştim. sen bu kadar bizi gözden çıkardıysan ben hamile, kızımız küçük, 3kalbi bir bedene tercih ediyorsan git tutmayacam seni ama boşanmayacamda dedim ki keşke demeseydim şuan pişmanlığını yaşıyorum. Eşim gitti öylece şuan 2, 5sene oldu gideli çok zor günlerdi büyük kızımın babasını istediği, konuşmak istediği zaman başka birini konuşturdum telefonda, o üzülmesin diye ben o zamanlar hamileydim ama güçlü olmak zorundaydım çünkü ben ANNEYDİM...
Öyle yada böyle zaman geçti hastahane okul doğum herşeyde tektim eşim yoktu. cinsiyetide tek öğrendim bir kızım daha olacaktı. ďoğuma gittim sezeryandı doğumlarım beni ameliyata hazırladılar eşimin imzası gerekiyordu ama eşim yok abisi geldi durumu anlattı o imza attı öyle ameliyathaneye götürdüler girdim içeri o soğuk havayı bedenimin her yerinde hissettim ve yattım masaya bayıltma aşaması gerçekleşecekti gözlerimden süzüldü yaşlar dedim"YA RAB SEN GÖREN BİLENSİN O 6AYI KIZIMLA NASIL YAŞADIK SEN BİLİRSİN VE ŞUAN ÇEKTİĞİM ACIYA ŞAHİTSİN SANA BIRAKTIM BİZE ZULM EDEN O İKİSİNİ"VE Kapanmış gözlerim...
Doğumdan çıktım kızımı verdiler kucağıma aldım ablasına gittik mutluyduk küçüğüm sabrıyla dünyamıza geldi unuttuk o anlar herşeyi
ve şimdi bunlar daha benim ve kızlarımın yaşadığı şeylerin çeyreği büyük kızım babası gittiğinde 3, 5yaşındaydı şimdi6yaşında tüm uğraşmalarıma rağmen görmek istemedi babası, küçük kızım2yaşında daha anne karnında 3aylıkken bıraktı babası hiç görmedi babası görmekte istemiyor zaten
Yanıyorum ama hangisine babayı görüp, sonra terkedilen özleyen çocuğumamı, yoksa daha BABA kelimesiyle hiç karşılaşmayan küçük kızımamı...
buraya yazmak içimi tarafsıca dökmek istedim okuyan herkesten Allah razı olsun
SELAMETLE...
tükenmeyeceksin canım sen güçlü olacaksın çocukların önce Allaha sonra sana emanet.çocukların büyüdüğünde dağ gibi arkanda olacak.annemiz bizim hem annemiz hem babamız oldu diyecekler.Rabbim ablanada yeğeninede sabır versin baya yeni sizin ki bizim için normalleşti herşey ama ben bazen tükeniyorum sanki
Gerçekten cok üzüldüm, Allah evvel yavrularınızın sonra da mücadelemizin hatrına yüzünüze güler umarım ki.Öncelikle herkese iyi akşamlar hanımlar baya süredir burayı takip ediyorum ama üyeliğim yeni hayatım yorucu onun için uzun olduben 25yaşında 17yaşında kaçarak evlendim iki kız annesiyim büyük kızım 3, 5yaşındayken diğer küçük kızıma hamile kaldım herşey normal düzeyde giderken hamileliğimin ikinci ayından sonra eşim değişmeye başladı sonra öğrendim ki facebooktan biriyle görüşüyor. Ben eşimin telefonundan kıza ulaştım yapma etmeler sonuç getirmedi eşim kızın yaşadığı şehre gitti ben ailesiyle kaldım 1hafta geçti o hala orda azıcık pişmanlık oldu döndü evine ama kız rahat durmadı seni seviyorum lar evlenelimler falan eşim pişman olmayı yaşamadan bana yapamıyorum onu unutamıyorum belki hamiledir ona bunu yapamam dedi ve ben o zaman 3. ayıma girmiştim. sen bu kadar bizi gözden çıkardıysan ben hamile, kızımız küçük, 3kalbi bir bedene tercih ediyorsan git tutmayacam seni ama boşanmayacamda dedim ki keşke demeseydim şuan pişmanlığını yaşıyorum. Eşim gitti öylece şuan 2, 5sene oldu gideli çok zor günlerdi büyük kızımın babasını istediği, konuşmak istediği zaman başka birini konuşturdum telefonda, o üzülmesin diye ben o zamanlar hamileydim ama güçlü olmak zorundaydım çünkü ben ANNEYDİM...
Öyle yada böyle zaman geçti hastahane okul doğum herşeyde tektim eşim yoktu. cinsiyetide tek öğrendim bir kızım daha olacaktı. ďoğuma gittim sezeryandı doğumlarım beni ameliyata hazırladılar eşimin imzası gerekiyordu ama eşim yok abisi geldi durumu anlattı o imza attı öyle ameliyathaneye götürdüler girdim içeri o soğuk havayı bedenimin her yerinde hissettim ve yattım masaya bayıltma aşaması gerçekleşecekti gözlerimden süzüldü yaşlar dedim"YA RAB SEN GÖREN BİLENSİN O 6AYI KIZIMLA NASIL YAŞADIK SEN BİLİRSİN VE ŞUAN ÇEKTİĞİM ACIYA ŞAHİTSİN SANA BIRAKTIM BİZE ZULM EDEN O İKİSİNİ"VE Kapanmış gözlerim...
Doğumdan çıktım kızımı verdiler kucağıma aldım ablasına gittik mutluyduk küçüğüm sabrıyla dünyamıza geldi unuttuk o anlar herşeyi
ve şimdi bunlar daha benim ve kızlarımın yaşadığı şeylerin çeyreği büyük kızım babası gittiğinde 3, 5yaşındaydı şimdi6yaşında tüm uğraşmalarıma rağmen görmek istemedi babası, küçük kızım2yaşında daha anne karnında 3aylıkken bıraktı babası hiç görmedi babası görmekte istemiyor zaten
Yanıyorum ama hangisine babayı görüp, sonra terkedilen özleyen çocuğumamı, yoksa daha BABA kelimesiyle hiç karşılaşmayan küçük kızımamı...
SELAMETLE...
Giden gitmiş tercihini yapmış,üzgünüm ama gerçek.Daha neyin umudunu yaşıyorsunuz ki,o kıza gitmeden önce kızı aradım çok yalvardım,eşime yalvardım diyorsunuz yalvarsanız ne olacak,eşiniz bugün çıkıp gelse ne olacak?Eşininizin içinde size karşı duygular bitmiş,dönse zorlamı sevdireceksiniz kendinizi,boşverin kendinize çoçuklarınızla yeni bir yol çizin önünüze bakın ve silin artık gözününüzün yaşını,birgün eğer isterseniz sizi gerçekten seven birisini bulursunuz.Öncelikle herkese iyi akşamlar hanımlar baya süredir burayı takip ediyorum ama üyeliğim yeni hayatım yorucu onun için uzun olduben 25yaşında 17yaşında kaçarak evlendim iki kız annesiyim büyük kızım 3, 5yaşındayken diğer küçük kızıma hamile kaldım herşey normal düzeyde giderken hamileliğimin ikinci ayından sonra eşim değişmeye başladı sonra öğrendim ki facebooktan biriyle görüşüyor. Ben eşimin telefonundan kıza ulaştım yapma etmeler sonuç getirmedi eşim kızın yaşadığı şehre gitti ben ailesiyle kaldım 1hafta geçti o hala orda azıcık pişmanlık oldu döndü evine ama kız rahat durmadı seni seviyorum lar evlenelimler falan eşim pişman olmayı yaşamadan bana yapamıyorum onu unutamıyorum belki hamiledir ona bunu yapamam dedi ve ben o zaman 3. ayıma girmiştim. sen bu kadar bizi gözden çıkardıysan ben hamile, kızımız küçük, 3kalbi bir bedene tercih ediyorsan git tutmayacam seni ama boşanmayacamda dedim ki keşke demeseydim şuan pişmanlığını yaşıyorum. Eşim gitti öylece şuan 2, 5sene oldu gideli çok zor günlerdi büyük kızımın babasını istediği, konuşmak istediği zaman başka birini konuşturdum telefonda, o üzülmesin diye ben o zamanlar hamileydim ama güçlü olmak zorundaydım çünkü ben ANNEYDİM...
SELAMETLE...
Boşanma davam var çekişmeli olarak açıldıBoşanma davası açın. Mağdursunuz ve çocuklariniz var. Nafaka bağlatin kizlariniza. Öyle bir babayla yasayacaklarina babasız ama mutlu olsunlar.
Dava açtınız yani,hayırlısı olur inşaallah.Boşanma davam var çekişmeli olarak açıldı
Siz yanlış anladınız heralde ben kimseye yalvarmadım daha herşey başındayken oldu o konuşmalar gideceğim seviyorum dedi gözümün içine bakarak bende yolun açık olsun dedim 2, 5senedir de görüşmüyorum düşünmüyorumda görüşülmeyi o benim için evli çocuklu adam...yamukprenses .!.:Giden gitmiş tercihini yapmış,üzgünüm ama gerçek.Daha neyin umudunu yaşıyorsunuz ki,o kıza gitmeden önce kızı aradım çok yalvardım,eşime yalvardım diyorsunuz yalvarsanız ne olacak,eşiniz bugün çıkıp gelse ne olacak?Eşininizin içinde size karşı duygular bitmiş,dönse zorlamı sevdireceksiniz kendinizi,boşverin kendinize çoçuklarınızla yeni bir yol çizin önünüze bakın ve silin artık gözününüzün yaşını,birgün eğer isterseniz sizi gerçekten seven birisini bulursunuz.
Evet bu kadar kolay söylüyorum,hayat çok kısa ve kendinize saygı duyun lütfen.
Yeni hayatınızda bol şanslar dilerim...
Allah yardımcınız olsun o zaman. Nafaka olayını atlamayin ama. 2 çocuk var bedelini ödeyecek.Boşanma davam var çekişmeli olarak açıldı
Tabiki var 4ay önce açıldı 19da ilk duruşmam var katılmıyorum vekaletim avukatımdaDava açtınız yani,hayırlısı olur inşaallah.
Nafaka var ama adam sigortalı işten bile çıktı nafaka ödememek içinAllah yardımcınız olsun o zaman. Nafaka olayını atlamayin ama. 2 çocuk var bedelini ödeyecek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?