derdim yaşıma fazla geldiğinde tükeniyorum

Canım cok uzuldum
ne bılım uzuldum
bende oglum 2 aylıkken eskı esımden ayrıldım aynen senın dedıgın gıbı baska bır kadın ıcın gıtmıstı
oglum 6 yasına gırecek
oda hıc gormedı aramadı
ben evlıyım 4 sene olacak ama hıc pısman degılım bılıyormusun herhalde evlendıgım ıcın
bence bosan ve kısmetın cıkarsa evlenırsın hem , ayrıca hersey kotu olmak zorunda degıl bundan sonra
emınım bır anne olarak cocukların ıcın asırı uzuluyorsun valla ıcımde hıssettım soyledıklerını
Allah yardımcın olsun kardesım
kımle yasıyorsun duzenın nasıl bılmıyorum ama umarım tek sıkıntın cocukların ıcın uzuldugundur

Ailemin yaşadığı ilçede yaşanan bi olaydan bahsedeyim sana.
Bir kız düşün uzak bi memleketten iç anadolunun bi ilçesine geliyor iki yıllık okumaya.
Okurken oranın halkından bir oğlanla tanışıp evleniyor.
İki tane de çocuğu oluyor. Sanırım sen gibi iki kızı.
Derken oğlan başka bi kızla sevgili oluyor ve antalya ya kaçıyorlar.
Bu kıza ve torunlara KV ve kp sahip çıkıyor.
Onlar çocuklara bakarken bu KPSS çalışıyor ve atanıyor.
Çocuklarını da alıp atandığı şehirde kendine bir düzen kuruyor.
İki aşık mı?
Onların da açlıktan ağızları kokmuş oralarda perperişan olmuşlar.

Çok zor yaşadıklarınız.Bir insan nasıl olurda en çok ihtiyacınız olduğu anlarda sizi tek başına bırakır,çocuklarınıda görmek istemez anlamıyorum...insan bile denmez o vicdansızlara..Artık onu yok farzedin ve önünüze bakın.İyiki sizin gibi güçlü sapasağlam bir anneleri var.Allah her daim yardımcınız olsun.

bu adama bir şey denmez zaten. kişilik sahibi bir adam değil ki.
siz bırakın çocuğunuzu babasıyla görüştürme çabalarını. bunca sene yeterince uğraşmışsınız artık sizin de kendi hayatınızı yaşamanız gerekiyor. evlatlarınız büyüdüğünde onlara gerçekleri söylersiniz. bu ne çocukları kışkırtmadır ne de baba hakkında kötü yönde doldurmadır. bunlar tamamen gerçekler.
boşayın da bu adamı. nafaka vs bir şey istemezdim ben olsam. derdim benden gitsin de naparsa yapdın. hadi size kıymet vermedi bu çocukların günahı ne;? Allah ıslah etsin gerçekten. yuva yıkanın yuvası olmaz sözüne çok inandım bizzat da şahit oldum. içiniz rahat olsun. Allah kadının göz yaşını sayarmış teker teker. elbet bunlar çıkar o vicdan yoksunlarından.
daha fazla böyle bir adamla evli kalmayın boşanın gitsin belki karşınıza çok daha iyi yürekli bir adam çıkar kim bilir? hayat devam ediyor sonuçta

boğazım düğümlendi resmen nasıl bir adammış o öyle sen bırak evlatlarını eşini git nasıl bir gözü dönmüş bu adamın ama aile olarak çok şanslıymışsın her 2 tarafta yanında kızlarında güzel bir hayat seni bekliyor...

2,5 sene oldu gideli dedikten sonra okuyamadim, BOŞAN yüklü bir nafaka al çocuğunu düşün en azindan.

off neler demek geliyor içimden o iki kansıza rabbimden bulsunlar Rabbim yardımcın olsun canım sen evlatlarınla çok daha güzel günler gör inşALLAH.

Bosanıp ıkısınden de tazmınat ısteyın.. Nafakanızı alın.. Cocuklarınızın hakkını alın!

Hamilelik sürecimden hiç birşey anlamadım bile süşük önleyici ilaç kullandım ilk başlar çocuğa bişi olmasın diye kurban olduğum Allah o kadar kötü durumdayken çok sağlıklı bir cimcime daha nasip etti bana. Ben zaten şuan ailemle yaşıyorum 6aydır boşanma davmda açıldı 19da ilk duruşmamız var
Maşallah canım bence boşa gitsin böyle semek kolay değil ama çom üzüldüm yaşartıklarına sana ve kızlarına tazminat iste

Boşanın ve tazminat davası açın ikisine de.
O parayla da kızlarınızla yeni bir hayata başlayın.
Boşanın ve arkanıza bakmayın derdim ama kızlarınız için gurur yapmayın.
Bundan sonra güzel olur inşallah her şey...

Siz bir insanla evlendiginizden eminmisiniz?
Dunya disi yaratim falan bu ...en azindan karakterini ordan alma...

Seni iki çocukla bırakırken iyi ama çok vicdanlı ya beyefendi diğer kadın belki hamiledir diye bırakamıyor. İnşallah peşine gittiği kadın da onu boynuzlamıştır. Layıkını bulsun...

Yaşadığın durumun belki biraz daha değişiğini annemle ben yaşadık .
Babamla annem ben 1 bucuk yaşındayken ayrıldılar
Annem 21 yaşındaymış ayrıldıklarında.
Şuan 23 yaşındayım babamı en son 6 yaşında gördüm .
O da istememiş beni .
Hayatta insan başına herşey geliyor .
Şuan nasılsın diye sorarsan valla annemle gayet güzel geçiniyoruz .
Belki hala evli olsaydılar bu kadar huzurlu mutlu olamazdık .
Baba eksikliğini insan mutlaka bi yerde arıyor ama alışıyor insanoğlu her şeye .

umarım yazdıklarınızı küçük yaştakiler okumuştur. 17 yaşında olmak ve kaçarak evlenmek gerçekten yanlış birşey. naçizane tavsiyem boşanın, önünüze bakın. isterseniz çalışın, ekonomik özgürlüğünüzle yaşayın. ya da ne biliyim belki karşına daha iyi biri çıkar. çocuklarına baba olmak isterse. kısaca geçmişinden kop, önüne bak yani.

allah yardımcın olsun...ınşallah ıstedıgın meslekte çalişirsın...o bır gun elecek ve herkez ettıgını bulacak...o adamı hayatınızdan sılın..cocuklarda zamanla alışır....

Okurken gözyaşlarıma engel olamadım.Nasıl bir insandır bu ya. sizinle evli kalmak istememiş olabilir ama insan canından parçasını arayıp sormaz mı nasıl demez mi? Artık bu insanlığın nereye gittiğini gerçekten merak ediyorum.

sen ne güçlü bir kadınsın, ne güzel bir annesin.
bunun çeyreğini bile yaşamadım belki ama ayrılık bile şuan bana ağır geliyor.
ben de senle yaşıt sayılırım, ben derdim yaşıma fazla geliyor diye ama,
bunları okuyunca o kadar utandım ki.
aynen ölüm, öleceğimizi bile bile bu dünyayı kendimize zindan ediyoruz.
emin ol Rabbim senin ve evlatlarının hakkını onda bırakmayacak.
ne mutlu ki doğru yolu bulmuşsun, evlatlarına sarılmış mutluluğu orda bulmuşsun.
ve o hesap günü dediğin ki, kimse evladına bile yardım edemeyecek, herkes kendi yaptıklarından yargılanacak deniyor.
Allah seni bu dertten bir an önce hayırlısıyla kurtarsın inşaallah,
evlatlarınla mutlu bir hayat nasip etsin inşaallah.
sana dua ediyorum, ve kendime. Rabbim sendeki sabırdan bana da versin diye.
kandilin mübarek olsun arkadaşım...
Allah razı olsun canım tüm dualrın için umarım sende toparlarsın bende çok kötüydüm ama ölümü düşününce herşey basit geldi gözüme toparladım çok şükür ama arada üzgünlük fazla ağır basıyo

allah yardımcın olsun arkadaşım sabah sabah cok ağır geldi yazdıkların ama ben o nikahı ver aklı başında cocuklarına baba olacak düzgün bir insan çıkarsın inş kandil günü sevidirsin seni AMİN
Çok teşekkürler amin Rabbim hayırlısını cümle cemiye sonrada bize versin

Back
X