- Konu Sahibi Yasammasal
Kadin yalan soyluyo bile olsa bu kadar ustune gitme hakkiniz yok hamile sonucta belki su anda onu bu dediklerinizle uzup strese sokuyosunuz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hahahaha ben de buyuyunce koc olucamKoçluk sertifikani kurbanlik pazarindan mi aldin ? Danisanlarina da boyle davraniyosan intihar ediyolardir
Maalesef sizin gibi 2 yılımı kadınlar klübünde mastır yaparak geçirmedim haklısınkendini geliştir çok geridesin... Biraz daha kitap oku![]()
Sen ilkokul mezunusun maalesef ilkokulda o ders yok :)
Tatlım, iki yıldır burada değilim, 2012 den beri buradaym. Matematiğin de kötü otur "0" !Maalesef sizin gibi 2 yılımı kadınlar klübünde mastır yaparak geçirmedim haklısın
Kucağınıza almadığınız çocuk için şimdiden üzüldüm.. Çocuk sahibi olamayan insanları nasıl aşağılamışsınız dilerim sınamazsınız.Herkes anlamak istediği gibi anlar benim orda öyle yazmak istemediğimi 5 yaşındaki bir insan bile düşünüp algılayabilir üstelik daha çocuğumu kucağıma almamışken :)
Kadin yalan soyluyo bile olsa bu kadar ustune gitme hakkiniz yok hamile sonucta belki su anda onu bu dediklerinizle uzup strese sokuyosunuz
AhahaHahahaha ben de buyuyunce koc olucam
Kurbana yetisirim insallah
Neyin sahtekarlıgı canım burda ücretli mi danışmanlık yapılıyor benim bilmediğim? Olmayan birşeyi söylesem nolur hepinizin bi diploma açlığı var sanırım o yüzden hem eğitimli hem mutlu ... neyse siz kalbinizin kötü sularında bogulursunuz insallah :)İlk okul mezunu değilim ki olsam bile sahtekarliktan iyidir
Sen ilkokul mezunusun maalesef ilkokulda o ders yok :)
Tamamda sizde yazmayin o zamanHamileyse hamileliğini bilsin o halde
Tamamda sizde yazmayin o zaman
Ya sen de bi git Allah askina salak mi saniyosun insanlari. Actigi tum fake hesaplarin yazi tarzlari ayni. Surekli bi 'hamiledir yapmayin' muhabbetleri. Duygularinin kontrolunu eline almis gormus gecirmis bir insan konu sahibi canim. Kaldirabilir bu laflari merak etme sen. Hayatin sirrini cozmus. Cunku hamile!!! :) Hem de 2 ayda basarmis bunu. Daha ne olsun.Kadin yalan soyluyo bile olsa bu kadar ustune gitme hakkiniz yok hamile sonucta belki su anda onu bu dediklerinizle uzup strese sokuyosunuz
Ben fake hesap actigini bilmiyodum sadece bu kadar ustune gitmek anlamsiz geldiYa sen de bi git Allah askina salak mi saniyosun insanlari. Actigi tum fake hesaplarin yazi tarzlari ayni. Surekli bi 'hamiledir yapmayin' muhabbetleri. Duygularinin kontrolunu eline almis gormus gecirmis bir insan konu sahibi canim. Kaldirabilir bu laflari merak etme sen. Hayatin sirrini cozmus. Cunku hamile!!! :) Hem de 2 ayda basarmis bunu. Daha ne olsun.