• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Derdim zayıflık..

oxxo3434

Üye
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2013
11
0
6
İstanbul
Derdim zayıf olmam. Kilom gayet yerindeydi aslında ramazandan once. Yine kilolu degildim ama idealdim. Oruc tutmakta cok zorlanıyorum, bayılıyorum cok gezince yatarak gecirdim butun ramazanı. Orucumu bırakmak istemedim bu zamana kadar. Ama tutunca da kilo verdim. Etrafımdaki insanların 'zayıflamıssın, ne kadar zayıfsın' demesi sinirime dokunuyo. Oturup agladım sinirden. Eski halime donmek istiyorum bi an once. Bana tavsiye verebilecek olan varsa cok memnun olurum

ramazandan önce kilom normaldi diyorsun. e ramazandan sonra normal beslenme düzenine dönünce yine kilo alacaksındır diye düşünüyorum. ayrıca boyun ve kilon nedir?

Derdim zayıf olmam. Kilom gayet yerindeydi aslında ramazandan once. Yine kilolu degildim ama idealdim. Oruc tutmakta cok zorlanıyorum, bayılıyorum cok gezince yatarak gecirdim butun ramazanı. Orucumu bırakmak istemedim bu zamana kadar. Ama tutunca da kilo verdim. Etrafımdaki insanların 'zayıflamıssın, ne kadar zayıfsın' demesi sinirime dokunuyo. Oturup agladım sinirden. Eski halime donmek istiyorum bi an once. Bana tavsiye verebilecek olan varsa cok memnun olurum

kaç kilodunuz?kaç kilo oldunuz şimdi?
ben de ramazan öncesi 48 dim şimdi 44-45 arası gidip gelliyorum
ramazanda herkes zayıflar,siz o sözlere kulak tıkayın
yarın itibariyle bol bol yer alırsınız inşallah
:34:

Back
X