Derdim

ilginc Kiz

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2017
2.834
9.783
158
Bu durumu yasayanlar ya da fikri olanlar var mi yazarlarsa bir fikrim olur.
Yasadigim bazi acilarin birikmesi sonucu icimde bazi seyler gitti sanki eski hislerim yok.
Acinin ust noktaya gelmesiyle duygularimi kapattim galiba.
Bazen de haksizliga ugradigimi dusunuyorum.
Mesela aldatma hikayelerine bakiyorum adam aldatiyor iki kisiyi ayni anda idare ediyor hayati duzeni cocuklari var devam ediyor.
Ben bekarim kimseyi aldatmadim ama yalnizim ve hep boyle kalicak gibi.
Insanlara olan kirginligimdan artik zaten kimseyi gormek istemiyorum ve sevmiyorum.
Inancimla yasadim ve bunlar belki imtihandi ve ben hakkiyla gecemedim.
Kendime ve insanlara kirginlik ve kizginligim var.
Benim gibi hissedenler var mi??

Hissizlik bendede var biraz
Beni heyecanlandırmıyor artık
Kendime çok döndüm
Çok bencilleştim mesela
Özellikle erkeklere karşı güvenim sıfır
Hiçbirşeye şaşırmıyorum ağlamıyorum vs
Yorgunluk bu sanırım

Çevremde o kadar çok boşanmış, hiç evlenmeyen insan var ki
Artık bir çift gördüğüm zaman şaşırıyorum
Sanki tüm insanlığın sınavı gibi
Herkesin duyguları körelmiş
Kimsenin kimseye güveni yok

İlla ki mutlu çiftler vardır, ama sorunsuz ilişki veya evlilik aile yaşantısı yoktur diye düşünüyorum
Çünkü yaşam şartları zorlaştı
İnsanlar istediklerini yapamadıkları için mutsuz olup mutsuz ediyorlar

Kısacası yalnız değilsiniz

Olmaz mı?

Defalarca aynı filmi izlemekten yorgunum. Yüksek dozda güvensizlik taşıyorum içimde. İçinde bulunduğum zamanı sevmiyorum, geçmişe özlemim çok büyük. Daha bir başınayım artık.

Haksızlığa uğramışçasına ben de kırgınım.

Disosiyasyon.

Bi' dönem ben de yaptım bunu.

Çok uzun süreli olmadığı sürece sıkıntı yok.

Bazen hepimizin ihtiyacı var.

Yorgunuz evet ve hissiyatimiz ayni.

Evet istedigimiz gibi hissedemeyince ve yasayamayinca bunlar oluyor.
Ama toplumun bir kismi da bu huzur ve iyiligi bozmasi da herkesi etkiliyor diye dusunuyorum.

Yalniz degilmisim evet bunu yasamak zor.

Derdiniz, acınız ne derece büyük bilmiyorum.
Ama ne olur umudunuzu kaybetmeyin ve bu hayata bir kere geldiğinizi bilip kendinize değer verin.
Her birimiz özeliz.
Umut nefes aldığımız sürece hep var.
Umarım mutlu günler sizin olur.
Sevgiler.

Evliyim. Eşimi çok seviyorum. Rabbim evlat nasip etmedi şimdiye kadar. Tıbben mümkün değil.
Demek istediğim herkesin bir eksiği var sınavı var. Herkese kendi yaşadığı zor. Ama zor görüneni güzelleştirmek bizim elimizde.
Sen bana olmazlar olabilir ümitsiz olma dersin şimdi?
Ya senin içinde aynısı geçerli değilmi?
Mutluluk vicdan rahatlığıdır. Mutluluk elinde olan güzelliklere bakmaktır. Mutluluk camdan dışar baktığın ağacın yeşermesini izlemektir. Görmektir. Mutluluk derin nefes alıp yaradanın hatrına sabretmektir..
dertler bitmez baktığın gördüğün derdinse otur ağla sana acıyarak bakanlarla ve elinde olmayanlara.

Dertler bitmez ama baktığın elinde olanlarsa gördüğün gözünse yazdığın elinse ozaman düşün daha ne yapıp hayatımı güzelleştirebilirim diye.

Ben bugün düşündüm bakarken ve dışardaki ağaca kuş yemleri asmak aklıma geldi.

Rabbimin 99 ismini ezberlemek aklıma geldi. Daha çok şey geldi. Beni üzenlerde geldi. Ama derine inemedi üzenler çünkü yapacak çok şeyim var.

Muhtemelen yaşınız küçük çünkü acılar dertler hep geleceğe bizi hazırlar daha güçlü durmamizi sağlar . Yalnizliksa yalnızlık cekicez ogrenicez ama elbette böyle gitmicek anlattıklarınız hayatın bir evresi . Ben de çok şeyler yaşadım acı da çektim dertte çektim göz yaşının durmafigi da oldu . Kendimle savaslarim da oldu . Sonra kendimle barıştım önce kendime saygı duymayı öğrendim hayatta en acımasızca kendime davranmistim kendime şefkat göstermeyi öğrendim kimseden birşey beklemeyi öğrendim 27 yaşında tam kendim gibi biriyle evlendim ki ben asla aşık olmazdim asla evlenmeyi dudunmezdim. Şuan evliyim aşığım hamileyim . Zor günler geride mi kaldı hayır acılar her zaman değişerek gelmeye devam ediyor yine durmayan gözyaşlarım oluyo canım eskisinden daha çok yanıyor ama ben güçlüyüm acılara karşı kazansamda kaybetsem de güçlüyüm. Yine toparlanır devam ederim hayatıma. Benim nacizene tavsiyem içinizi besleyin bol bol okuyun önce kendinize saygınız sevginiz ve şefkatiniz olsun

Bu kadar iyimser bakan bir insanken cok yikildim galiba Tesekkur ederim bu mesaji yazdiginiza gore siz de ozel.birisiniz.

Emin olun ki iyi taraf goren ve elimdekilere sukreden ben her seyimden oldum ondan zaten bu hale geldim tamamen yalnizim.
Ailem de artik yanimda degil ve kotu seyler yasadik.
Yaptiklariniz cok guzel umarim daha guzel gunleriniz olur umutlariniz cicek acar.

Benim de uzun yıllar önce sizin gibi bir dönemim olmuştu. Geldi ve geçti. Sevdim, sevildim ve evlendim. Sosyal ilişliler konusunda katılığım devam etmekte. Isınamadığım kimse ile görüşmem, çoğu kişiye aşırı mesafeliyim akraba dahil hiç kimse umurumda değil. O yüzden de beni aşırı soğuk bulurlar. Hayat böyle gayet güzel.. sizin ki de bir süreç ve geçecek..

Evet. Ben varım :) zaman zaman gelir gider bu hisler. Ama telafi olacağı bir gün elbet gelecektir Allah ın izniyle . İman varsa herşey güzel ve kolay. O bağlamda sizin bunu atlatacağınıza inanıyorum. Allah imtihanlarımızı kolaylaştırsın inşaallah

Hayatta zorluklari kabul eden acilari kabul eden bir insanim.
Fakat bazen mola vermek ve kucuk mutluluklar istiyorum o kadar.
Allah sizin de yardimciniz olsun.
Mesajiniz icin tesekkurler.

Dün Netflixte After Life dizisini izledim. Son bölümde geçen bir söz vardı ve yıllarca bunu kelimelere dökmeye çalışırken karşıma çıktı.

“Geri dönüp hoşuma gitmeyen kötü bir şeyi değiştirirsem belki o kötü şeyin beni ulaştırdığı iyi şeyi de kaybederim.”

Bende çok zor zamanlar geçirdim. İsyan edercesine neden ben diyecek noktaya gelmiştim artık. Ama geri dönüp baktığımda olduğum kişi için şükrediyorum. Zor zamanlardı ama beni bugünkü halime getirdi ve mutluyum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…