derdime başlık bulamadım :)

Siyetem

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2013
4.452
3.237
248
kızlar 1.70 boy 63 kg ...ölçülerim 90-70-100 kemikli bi yapım var haliyle kıyafet giyince kalçalarım cok belli oluyor özellikle yaz aylarında dışarı çıkarken kocamla birbirine giriyoruz üzerime hırka giymem konusunda ısrar ediyor ne kadar %100 polyester hırka yelek tarzı şeylerde giymeye çalışsam da sıcakta bunalıyor insan. kilo ver demeyin çünkü kilo vermemi istemiyor böyle sevdiğini söylüyor ama yaz gelsin istemiyorum ben farklı bi önerisi olan var mı

ya öyle yapıyorum aslında ama sürekli bu yüzden surat asmasına sinir oluyorum bazen dinlemiyorum gittiğimiz yerlerde rahat olmuyor sürekli diken üstünde hadi eve gidelim falan ..of

Ya kocaya göre hareket etmeyeceksin, ya hırka giymeye devam edeceksin ya da kilo vermeden totoyu küçülteceksin.

Çok zor değil mi böyle eşim istemiyor diye kilo vermiyorum, eşim istiyor diye hırka giyiniyorum. Eeee nerde kaldı senin kişiliğin?

Kalça ölçün de normal bu arada büyük değil.

Ya kocaya göre hareket etmeyeceksin, ya hırka giymeye devam edeceksin ya da kilo vermeden totoyu küçülteceksin.

Çok zor değil mi böyle eşim istemiyor diye kilo vermiyorum, eşim istiyor diye hırka giyiniyorum. E nerde kaldı senin kişiliğin.

Kalça ölçün de normal bu arada büyük değil.
toto küçülmüyo maalesef o da ayrı bi sıkıntı spor yapıyorum ama o da düzenli olmuyor gebelik için tedavi gören bi çiftiz ayın belli dönemlerinde anca yapabiliyorum

toto küçülmüyo maalesef o da ayrı bi sıkıntı spor yapıyorum ama o da düzenli olmuyor gebelik için tedavi gören bi çiftiz ayın belli dönemlerinde anca yapabiliyorum

Yani buna uygun bir söz var ama buraya yazılmıyor.

Yapacak bişey yok o zaman aynen devam..

E kilo verin madem.
Yok onu giymemi istemiyor yok zayıflamamı istemiyor, çok sıkıcı bir durum.
Zayıflayın niye zayıfladın diye kızacak mı sanki.

E kilo verin madem.
Yok onu giymemi istemiyor yok zayıflamamı istemiyor, çok sıkıcı bir durum.
Zayıflayın niye zayıfladın diye kızacak mı sanki.
zayıflamamı istemiyo derken kendi böyle seviyor anlamında dedim sadece sanırım başkalarının görmesini istemiyo bol kıyafetler giymeye çalışıyorum ama olduğu kadar

Kalçayı örtmek için illaki 2. bir parçaya ihtiyacın yok ki.
Özellikle yaz ayında hırka hiç olmaz.
Uzun bol kalçayı kapayan gömlekler var ki ben çok severim.
Yada V yaka uzun tişört.
Tek parça kullanabilirsin bu şekilde.

Çözüm aradığın için önerim bu şekilde. Yoksa kocanı normal bulduğumdan değil.

Zayiflamanizi istemiyor, hırka giydiriyor,dışarı cikamiyorsunuz.. evde oturun o zaman bütün secenekleri daha başta kapamissiniz. Eşinize sormayın giyin çıkın madem böyle seviyor sonuçlarınada katlansin siz niye katlanasiniz bisi diyemedim..

Bayan-Kotlar.webp

Bu şekilde :KK200:

Boy kilonuz göz önünde tutulursa ne kadar büyük bir kalçanız olabilir ki? Uzun bir t-shirt/ gömlek zaten olanı örtecektir.

Ben anlamadım; adamın kendinde popo takıntısı var galiba; herkesin size baktığını düşünüyor.

Back
X