• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

derdime başlık bulamadım :)

sakalları salaş,saçı başı traşsız yada bu konularda özensiz bulduğum zamanlarda eşimi uyarırım,kılık kıyafetiyle ilgili fikirlerimi de söylerim sağolsun dinler...bana da yakıştırmadığını o söyler ne var bunda anlayamadım!hoş görünmediğini mi ima ediyor yoksa kıskançlıktan mı çözemedim!

Aslinda kilonuz gayet iyi hatta zayif sayilirsiniz boyubuza gore hayret nasil cikiyor o toto kiyafetlerden

Aslinda kilonuz gayet iyi hatta zayif sayilirsiniz boyubuza gore hayret nasil cikiyor o toto kiyafetlerden
kemikli bi yapım var olan kilo orda desem yeridir valla ...napim ya böyle katlanıcam yada yazın gittiğimiz her yerde suratını asmasını görmezden gelicem ben de ona surat yapim :)

sakalları salaş,saçı başı traşsız yada bu konularda özensiz bulduğum zamanlarda eşimi uyarırım,kılık kıyafetiyle ilgili fikirlerimi de söylerim sağolsun dinler...bana da yakıştırmadığını o söyler ne var bunda anlayamadım!hoş görünmediğini mi ima ediyor yoksa kıskançlıktan mı çözemedim!
biraz kıskançlık galiba ...aslında ablaları falan gayet rahat lar bu konuda dişi bana söküyor

biraz kıskançlık galiba ...aslında ablaları falan gayet rahat lar bu konuda dişi bana söküyor
evde ablaya çektirip sonra eşe müsama göstereni duydumda,tersini yeni duydum!olabilir bence, siz nasıl rahat hissedecekseniz öyle davranın...Ama bizler pek erkek muhabbetlerini bilemeyiz,bu tip konularda öküz adı verdiğim erkeklerin, çok nahoş yorumları olurmuş galiba, böyle bir dikkat çekmenin ve yorumun kendince önüne geçiyor olabilir!

O
kemikli bi yapım var olan kilo orda desem yeridir valla ...napim ya böyle katlanıcam yada yazın gittiğimiz her yerde suratını asmasını görmezden gelicem ben de ona surat yapim :)
O Zaman cnm kapalilar gibi yazlik ince tunikler alicaksin eşiniz bayaa kiskanc

Cok buyukse:) bilemedim simdide ya istediginiz gibi giyinmeye devam.
yada ince kalca altina kadar gelen bisey giyecen.
obur turlu dkkat cekecek bisey yoksa gereksiz kiskanclik tipi.

Kıııız simdi totomu olctum de, 105 geldi.
Boyum da 157 zaten. koca popolu bodurun önde gideniyim. İki karpuz takmış gibi ahahah.
Ben tayt tshirt forever kafasındayım. Uzun tshirt de çok giymem.
Eşime de dangoz, kıskanç, piiii diyodum. Özür diliyim aksama gunahını almışım.

şu popoyu kapamak için hırka giymeyi anlamıyorum yaz günü.
bunu yapacağına çok güzel etekler var, onları giy, üzerine ne giyersen giy.

Herşeyi anladım da neden %100 polyester, pamuklu bir çok hırka üst çeşidi varken?

Ayrıca kimseye göre giyinmeyin. Kimse kimsenin giyimine karışmaya hakkı yok.

Back
X