Derdime bi çare

Papatya129

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2014
2.031
2.473
133
Bir erkekten hoşlanmanız ve onun da sizden hoşlanması ve adım atması. Her şeyin sorunsuz şekilde ilerlemesi.
Benim için atomu parçalamaktan daha zor bu olayın şahsıma gerçekleşmesi.
Bunu en son ne zaman yaşadığımı hatırlamıyorum herhalde 16 yaşındaydım. Bıktım artık asla karşılık alamamaktan. Hiç uzun ilişkim olmadı hayatım boyunca.
neden böyle oluyor ya çok yalnızım kızlar çok üzülüyorum. Sevmek ve sevilmek istiyorum. Kendimi sevgiye ilgiye muhtaç bi zavallı gibi hissediyorum.

Karşınızdaki insanı gözünüzde mi büyütüp heyecanlanıyorsunuz? Eğer böyle biri varsa ilk adımı atıp tanışın ve öncelikle nasıl bir insan olduğunu öğrenin. Kendinizi sıkmayın su akar yolunu bulur.

Sevmek ve sevilmek istemek normal de
Karşılık alamadım diye zavallı hissetmek muhtaç hissetmek hiç normal değil

kötü bir durumu ne kadar içselleştirip bize özel gibi algılarsak o kadar buyuturuz durumu
Şu aşamada ilişkiniz olsa bile muhtemelen yeterki sevsin diye bir çok şeyi yapacaksınız

sonra da fedakarlık yaptım niye olmadı diyeceksiniz kendinizden vereceksınız
Önce zihninizi temızleyin

Nasıl bir adım? Biraz arayı ısıtıp flört mü yoksa pat diye hoşlandığını söyleme/belli etme mi oluyor?

hiçbir zaman gidip tak diye sevdiğimi söylemedim.
Ama küçük adımlar attım belli edecek şekilde.
Karşılığı hiç gelmedi, ya salağa yatıldı ya da sevgili yapıldı sonradan.

hiçbir zaman gidip tak diye sevdiğimi söylemedim.
Ama küçük adımlar attım belli edecek şekilde.
Karşılığı hiç gelmedi, ya salağa yatıldı ya da sevgili yapıldı sonradan.
Önce arkadaş olunmalı bence.

Sanırım izolasyondan dolayı insanlar daha bi yalnızlıklarını hisseder oldular.Hep aynı başlıklar açılıyor.

Sosyal olun (salgından sonra). Yeni insanlarla tanışın,yeni arkadaşlar edinin. Kurslara,gezilere gidin. Ama bütün bunları sosyalleşip kendinizi iyi hissetmek adına yapın.Çevreniz genişledikçe doğru kişiyle tanışma olasılığınız da artar.Ama birini bulmak odaklı yola çıkarsanız ilk yanlış insana tutunursunuz.Biraz salın,relax olun. Hayatın tadını çıkarın.

Tuzun kuru diyebilirsin ama ben de yalnızım:) Ama çok da rahatsız etmiyor açıkçası. Sevmek sevilmek elbet güzel bişi,belki de bir nevi ihtiyaç da ama öyle ya da böyle kısmet işi.Ve hayat sadece buna odaklanıp üzülmek için çok kısa. Bekar ya da çift hayatın tadını çıkarmayı bilmek gerek .Sağlığın yerindeyse bunlar o kadar boş ki..Allah yaşatarak öğretmesin kimseye inşallah.

yorumunuz için teşekkür ederim.
aslında sosyalleşirken Şöyle bir sıkıntım oluyor;tanıştığım kişi kriterlerime uymuyor gibiyse direkt salıyorum. Ha yok uyuyor gibiyse direkt Potansiyel aday diye bakıyorum ve adam tüyüyor. Bence çok yanlış bir enerji veriyorum ve nasıl düzelteceğimi bilemiyorum bunux

Sorun her bekar adaya potansiyel sevgili olarak yaklaşmanız bence.Ben de bu tarz elektrik alsam gerilirdim.Cinsiyetinden bağımsız olarak tanışın insanlarla.Bunda sevgili kumaşı yok diyip atmayın,ya da elde tutmayın.Sadece arkadaş olun.Bişi olacağı varsa insanları tanıdıkça zaten olur.Yoksa da arkadaş edinmek size bişi kaybettirmez.

Bence erkekler hevesli gözüken insanlarla fazla ilerlemiyor önce iyice tanışıp bir şeylere başlamak lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…