Ama en az yarım saat sürüyor bu durum altı üstü 3 oda varBende kapıyı ocağı defalarca kontrol ederim
o kadar da vahim bir durum değil tedbirli olmak iyidir.
Sanırım gitmeliyim her gün kendime kızıyorum ama elimde olan bir şey yokDurumun Okb gibi görünüyor bir psikologa gitmende fayda var...
Ama en az yarım saat sürüyor bu durum altı üstü 3 oda var
Bir doktora giderek kurtulabilirsiniz. Bunun adı yanlış hatırlamıyorsam OKB. Geçmiş olsun.Kızlar iyi akşamlar buda mı dert diyeceksiniz ama benim için çok büyük bir dert.
Hafta içi her gün evden en son çıkan benim. Her gün yarım saat evi kontrol ediyorum.
Prizlere bakıyorum kaç defa elimde üzerine dokunup kontrol ediyorum. Gülmeyin nolur içime sinmiyor diğer türlüsü.
Her odayı dakikalarca kontrol ediyorum.
Ocağı elimle kapalı yerine getirip zorluyorum yanlış mı gördüm acaba diye
En son çıkıyorum evden kapıyı kilitleyip kilitleyip açıyorum
Kızlar lütfen yardım edin bu durumdan nasıl kurtulurum ben
Sağolgözün aydın obsesifsin.bir çok kişide bir miktar vardır ama sendeki iyimiş :) kendini rahatlamanın yolunu bulmaya çalış yada psikologa gideceksin.bende de var bir miktar :)
Herkes başka şey teşhisi koydu vallaBu da dert mi demedim şahsen hiç, baya baya dert bacım, oturduğum yerden teşhis koymuş gibi olmiyim ama bi kompulsiflik sezmemek elde değil. Bi uzmandan destek falan al.
hıı o kadar aşırıysa sigara gibi azaltarak bırak
önce 15 dk ya indir sonra 5 dk ya
Hiç ihmal etmeyin gidin..Eğer okb iseniz ki yüksek ihtimal öyle gözüküyor,takıntı takıntıyı doğurur ve rahatsızlık dahada ilerler..Bugün evin durumunu kafanıza takıyorsanız yarın öbür gün daha farklı şeyleride takabilirsiniz..İnternetten araştırın bu hastalığın bir sürü takıntı çeşiti var belirtiler yazıyor..Sanırım gitmeliyim her gün kendime kızıyorum ama elimde olan bir şey yok
ben bir süredir kapıyı kapattığımda iki ileri geri yapıyorum, kapattım evet evet evet diyorum sesli bir şekilde duyu organlarıma güveniyorum :) ablamda diyor ki düzenli kontrol etsin bir odadan başlasın hızlıca tehlike içeren yerlere baksın çıksın.zaman içinde sende bir şey olmadığını görürsünSağol
Nasıl rahatlatmalıyım sence?
Ehehe, hayır. Herkes aynı teşhisi koydu. OKB, obsesif, kompulsif, obsesyon.Herkes başka şey teşhisi koydu valla
Ama hepsini araştırcam yoksa kafayı yerim ben böyle
Evet okudum hemen ve belirtilerinden bir kaç tanesi daha bende var.Hiç ihmal etmeyin gidin..Eğer okb iseniz ki yüksek ihtimal öyle gözüküyor,takıntı takıntıyı doğurur ve rahatsızlık dahada ilerler..Bugün evin durumunu kafanıza takıyorsanız yarın öbür gün daha farklı şeyleride takabilirsiniz..İnternetten araştırın bu hastalığın bir sürü takıntı çeşiti var belirtiler yazıyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?