- 14 Nisan 2018
- 5.023
- 2.919
- 173
- Konu Sahibi umutsuzvaka01
-
Canım benim o kadar doğru anlamışsın ki teşekkür ederim :)ben okuduğum konuda konu sahibinin ben burda kalayım gelin yine bana yemek yapsın diye dertlendiğini okumadım sadece abisi götürün dedi diye üzülmüş ayrıca mutfak tadilatta kız illa geline gideyim bana hizmet etsin yazmamış nerde yazmış bana da gösterin de bileyim gelin olduğunu için empati yeteneğiniz buraya kadar nerde diyor annem babam gitsin ben sürekli orda takılayım diye ya ben mi körüm görmüyorum
hakaret değil o hakaret olsa duramazdın seviye burdan belli olmaz cnm gel diplomalarımı mevkimi filan görSize sadece 1 (bir) kez mesaj yazdım ve bana hakaret etmeye başladınız direk :) Seviyeler belli :)
Sana ayrı kızıyorum banlanacam bu kadar cahil insan arasın da böle konu mu açılır gelinlerin hışmına uğrayacağın belliydi yaniCanım benim o kadar doğru anlamışsın ki teşekkür ederim :)
Cidden asıl sorunu anlamışsın yakındığım nokta o
Duygularıma tercüman oldun
ben okuduğum konuda konu sahibinin ben burda kalayım gelin yine bana yemek yapsın diye dertlendiğini okumadım sadece abisi götürün dedi diye üzülmüş ayrıca mutfak tadilatta kız illa geline gideyim bana hizmet etsin yazmamış nerde yazmış bana da gösterin de bileyim gelin olduğunu için empati yeteneğiniz buraya kadar nerde diyor annem babam gitsin ben sürekli orda takılayım diye ya ben mi körüm görmüyorum
Valla keşke evlensemde sorun kökten çözülseYaa niye evlenemiyorum diye yakınıyorum zannediyosunuz tam da bu sebepten
Kız inanki böyle olacağını düşünemedim ters köşe oldum resmen yoksa böyle konu açar mıydımSana ayrı kızıyorum banlanacam bu kadar cahil insan arasın da böle konu mu açılır gelinlerin hışmına uğrayacağın belliydi yani
Konu sahibi yardim ediyormus ama calistigi icin aksamdan aksama ne yardimi ediyor bilemiyorum. Gelenleri gidenleri hic bitmezmis. Bir mesajinda yazmis "artik bende yokum tum is ona kaldi ohhhh yapsin isleri" demis. Demekki konu sahibinin annesi sadece yiyici, elini bir ise surdugu yok.Ben de çok merak ettim. Acaba konu sahibi veya annesi hiç gelinin evinde yemek yapıp bulaşık yıkamış mı? Yoksa yiyip yiyip kendi dairelerine mi çekilmişler diye. 57 sayfanın içinde bunun cevabı var mı acaba. Okumayı da gözüm kesmedi. Konu sahibi bir aydınlatır mısın?
annem yaşlı başlı kadın her işi yapamıyor haliyleKonu sahibi yardim ediyormus ama calistigi icin aksamdan aksama ne yardimi ediyor bilemiyorum. Gelenleri gidenleri hic bitmezmis. Bir mesajinda yazmis "artik bende yokum tum is ona kaldi ohhhh yapsin isleri" demis. Demekki konu sahibinin annesi sadece yiyici, elini bir ise surdugu yok.
Koyde nasil yapacak. 10 yildir yasli degildi. Buda bir kilif yani.annem yaşlı başlı kadın her işi yapamıyor haliyle
Elinden geldiğince artıkKoyde nasil yapacak. 10 yildir yasli degildi. Buda bir kilif yani.
Ben bulamıyom valla siz KK ailesi olarak tanıdıklarınız varsa bana uygun el atıverinHahh sen nappcan abiyi yengeyi senin derdin anlaşıldı
Acil hayırlı birini bul
kzı çocuğu sorumluluk ister.
nasıl bir yaşantıya sahipsin bilmiyorum.
annen baban yanında yok özgürüm diye yaptığın yanlış bir haraketi ailen başına kakacak abinin neden sahip çıkmadın sana emanet edip gittik diye.
Abin sorumluluk almak istemiyor , kusura bakma ama abin haklı.
Ya bende tek yaşamak istiyorum zaten çocuk değilim kiErkek çocuğu da olsa sorumluluk almak istemez kimse, görümce değilim, gelinim ama galiba buradaki kriterlere göre kötü gelinim :) yıllar evvel 3-5 aylık evliyken ergenlik çağındaki kayınbiraderim bizimle yaşamak istedi, kayınvalidemler şehirdışında yaşıyordu, ben 23 yaşındayım cahilim tabii, eşim 24 yaşındaydı o da cahil, daha birbirimizin sorumluluğu nedir bilemeden 19 yaşındaki bir delikanlıya sahip çıkmak?
Kayınvalideme alın götürün alışır yaşadığınız yere, genç çocuk olmadık arkadaşlar edinir, başına bir hal gelir böyle bir sorumluluğun ve vebalin altına girmem dedim, belki kızdılar, vay geline bak oğlumuza bakmayacak diye içlerinden geçirmiş olabilirler bilmiyorum ama en doğrusunu yaptım, anne baba olmaz sahip çıkarım ama anne baba varken bunu yapamazdım, abi çalışıyor tüm hafta yok, ben 23 yaşında bir kadın, birşey olsa kimden arar sorarım, nerelerde ararım çocuğu.
Herkes kendi evladının sorumluluğunu alsın, abisi de olsa ablası da olsa doğurduğumuz çocukların sorumluluğu bizlerindir.
Canım benim durum şöyle aslında yukarda ocak var fakat buzdolabı erzak vs yok çünkü yemek aşağıda yeniyo yukarda kimse olmuyo
Keşke mümkün olsada canlı canlı görseniz yaşantımızı KK ailesi olarak o zaman bana hak verirdiniz
Aslında buraya üye olan arkadaşım var o da olaylara şahit olduğunda durumu benim atladıklarımı özetlemişti
Sizin ne yaraniz var bukadar saldiriyorsunuz? Gerci banlanmissiniz uslubunuzdan dolayi. Demek o sahip oldugunuz mevki ve aldiginiz egitim sadece (sozde) cehaletinizi almis gerisi baki kalmis.Sana ayrı kızıyorum banlanacam bu kadar cahil insan arasın da böle konu mu açılır gelinlerin hışmına uğrayacağın belliydi yani
İsterse on tane diplomanız olsun üslubunuz çok çirkin. Banlanmanız isabet olmuş. Sağa sola sataşınca kendini zeki zannedenler türedi bir de. Hiç tanımadığı insana "zekan yetmez" gibi tabirler kullanıyor.hakaret değil o hakaret olsa duramazdın seviye burdan belli olmaz cnm gel diplomalarımı mevkimi filan göröle ordan seviye muhatap gibi iki öğrendiğin kelime yazmakla olmuyor ağla ağla utanma DDDDDDDDDDDD
O zaman meseleyi abinizle değil anne babanızla konuşacaksınız ama emin olun abinizle altlı üstlü yaşayacağınız için ister istemez abiniz size karşı sorumluluk yüklenmek zorunda kalacak, Allah muhafaza başınıza birşey gelse anne babanızın da ilk suçlayacağı kişi abiniz, abi olup sahip çıkamadın diyecekler, ailem öyle düşünmez diye geçmesin içinizden, bizim gelenek göreneklerimiz DNAmıza işlemiş, abi abla hep kardeşten sorumludur, çocuğumuz üniversiteye gidecek olsa önceliği sahip çıkacak tanıdıklarımızın olduğu şehirlere veririz, tek yaşayacağım dese abi, abla, teyze, hala yakınlarında ev bakarız.Ya bende tek yaşamak istiyorum zaten çocuk değilim ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?