- 14 Nisan 2018
- 5.023
- 2.919
- 173
- Konu Sahibi umutsuzvaka01
-
- #1.181
Ben teşekkür ederim asıl bitanecik adminimiz :)Ne kadar kibarsınız, anlayışınız için teşekkür ederimbilmeden büyük harf yazdığınız anlaşılıyor zaten çünkü siz pek büyük harf yazmazsınız.
düşmanım mısınız siz yahuGüzel kapak :)
Aslında en doğrusu o daBana kalirsa küslüğü devam ettirme aşagıya in annenlerle .onlar gidince de arada bir çay içmeye sohbet etmeye gidersin boyle az gidersen onlar icinde iyi olur zaten arada seni davet ederler
O kadar değerli değilsiniz Düşmanım olacak kadar yanidüşmanım mısınız siz yahubu ne kin nefret
Bende öyle dedin diye oturup ağladıydım zatiO kadar değerli değilsiniz Düşmanım olacak kadar yani
Hahshsh evet ama anlayana :)Güzel kapak :)
Sevindim ağlayın diye yazmadımBende öyle dedin diye oturup ağladıydım zati
hahahhaaha çok beklersin cicimBiri seni alıp köye götürsün artık nolur yıldım
Konuşarak.Onlara nasıl ifade edebilirim peki sadece annemi kırmamak için orda oldugumu
O zaman zamana birak herseyi yada abine guzel bir dille sor ne demek istedin rahatsiz oldugun konular mi?var de cocuk gibi inatlaşmanin kimseye bir faydasi yokAslında en doğrusu o da
Abim gelip söylediğinden dolayı özür bile dilemedi demek ki böyle olmasını istiyo nasıl ineyim bu durumda
yok canım ya olay kısır döngü gibi mantıklı bi çözüm yokO zaman zamana birak herseyi yada abine guzel bir dille sor ne demek istedin rahatsiz oldugun konular mi?var de cocuk gibi inatlaşmanin kimseye bir faydasi yok
Bence sen gereginden fazla hassas davraniyorsun bu konuda.abini de anlamaya çaliş o da artik bi aile sahibi hep beraber yaşamissiniz belki onlarda artik kendi başlarina olmak istemişlerdir ileride yuva kurunca sende anlarsinyok canım ya olay kısır döngü gibi mantıklı bi çözüm yok
O zaman babamın evinden gidip ayrı yaşasınlarBence sen gereginden fazla hassas davraniyorsun bu konuda.abini de anlamaya çaliş o da artik bi aile sahibi hep beraber yaşamissiniz belki onlarda artik kendi başlarina olmak istemişlerdir ileride yuva kurunca sende anlarsin
O zaman babamın evinden gidip ayrı yaşasınlar
Olaya yanlış bir pencereden bakiyorsun ama anlamak istemeyecek kadar da inatçısın Allah başina böyle bi durum verirse anca anlarsin evde oturuyorlar diye insanlarin hayatina ipotek koymaya hakkiniz yok istemezseniz cikarirsiniz evden ama düşünce yapın yanlıs Allah kolaylik versin abineO zaman babamın evinden gidip ayrı yaşasınlar
Bitmesi imkansiz haklisinizbu konuyu yukarıda gördükçe bu kısır döngü ne zaman bitecek diye bakıyorum
ve konu sahibinin şu mesajıyla başa dönülmüş oldu bi 120 sayfa daha gider bu konu hayırlı olsun kk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?