- Konu Sahibi sweetsmile12
-
Ahhh ahhh bu yaşta bu cehaletle neden evlenir bu kızlar.Yap çocuk yap bak bakalım sözün mü geçiyor,iplerin tamemn onların elin demi oluyor.Aman geç kalma.Yaşın çok büyük hemen çocuk yap.mrb arkadaşlar bu aralar hatta şu 9 aydır çok sıkıntılıyım kimseye birşey anlatamıyorum ve artık gitgidede psikolojım bozulcak neredeyse 20 yasındayım görüştüğüm biriyle yeni evlendim 9 aylık evlıyız evlendikten bir ay sonra eşim askere gitti ben kayınvalidemlerle beraber oturuyorm eşimin gelmesine dha 4 ay var ben artık evimi ayırıp yuvamı kurmak istiyorum ama kımse beni anlamıyo kayınvalidem her seye karısıyo benm istediğim hiç bişeyi yapmıyo herşeyi kendsii yönetiyor evlendıgımden beri 1 gun mutlu olmadım klasık kaynana mıhabbetı ama ben cok daraldım eşimde ayrı eve cıkmak okadar kolay değil birgün elbet cıkcaz ama braz sabret diyo 1 aya kadar izine gelcek cocuk yapalım gelmeme az kaldı zaten diyo bende cok hevesliyim ama 2. bir hata yapıpta yıne kayınvalidemlere muhtac olmak istemiyorum offf napıcam benn yabekleyımm mı direteym mı ayrı ev diye cocuk yapıyımmı yoksa düzenimi kuruncamı yapıyım kimi diyo yap sözün geçer senınle beraber büyür şimdiden birtane yap diyolar noluuuur yardımcı olun lütfeen
bende şimdi bundan korkuyorm bazıları aklıma giriyo yap diye neyın dogru neyın yanlıs oldugunu birturlu bulamıyorum hata üstüne hata yapmaktan korkuyorum
Bebeği koz olarak kullanın
evimiz olana kadar istemiyorum deyin
kayınvalide çocuk olunca çok daha fazla karışır
Canimm cocuk isini hic katla bence bu karmasanin icine ..zaten orada huzurlu degilsin birde cocuk olursa sizin ayri eve cikma isiniz hayal olur be canimm.esinin askerden gelmesini bekleyin once..bir ise girsin bu ev konusunu haline yerine koyun..sonra birlikte zaman geçirin keyfibi cikartin çocukta yaparsiniz acele etme..ha olursada rabbimin verdiğine birsey diyemeyiz..
Çalışıyor musun ?bende bundan korkuyorum o yüzden sizlere sormak istedim hepten onlara muhtaç olup onların bizi yonetmesini istemıyorum
cnm bnm dusuncem bnce sen bı duzenını kur snra bebegı dusunursun yasın kucuk elbet bebişin olur ama kaynanayla oturyosan bebek oluncada byuk skıntılar yasayablırsn herseyne karısır cocugna bıle o bakmaya kalkısır evını ayır ohhhh mutlu mutlu bebişin gelsınmrb arkadaşlar bu aralar hatta şu 9 aydır çok sıkıntılıyım kimseye birşey anlatamıyorum ve artık gitgidede psikolojım bozulcak neredeyse 20 yasındayım görüştüğüm biriyle yeni evlendim 9 aylık evlıyız evlendikten bir ay sonra eşim askere gitti ben kayınvalidemlerle beraber oturuyorm eşimin gelmesine dha 4 ay var ben artık evimi ayırıp yuvamı kurmak istiyorum ama kımse beni anlamıyo kayınvalidem her seye karısıyo benm istediğim hiç bişeyi yapmıyo herşeyi kendsii yönetiyor evlendıgımden beri 1 gun mutlu olmadım klasık kaynana mıhabbetı ama ben cok daraldım eşimde ayrı eve cıkmak okadar kolay değil birgün elbet cıkcaz ama braz sabret diyo 1 aya kadar izine gelcek cocuk yapalım gelmeme az kaldı zaten diyo bende cok hevesliyim ama 2. bir hata yapıpta yıne kayınvalidemlere muhtac olmak istemiyorum offf napıcam benn yabekleyımm mı direteym mı ayrı ev diye cocuk yapıyımmı yoksa düzenimi kuruncamı yapıyım kimi diyo yap sözün geçer senınle beraber büyür şimdiden birtane yap diyolar noluuuur yardımcı olun lütfeen
bende evli ve çocuklu asker yolu bekledim evim ayrıydı ama,yalnız kalmamam için 2,5ay kv ile 2,5 annemle kaldım(kısa dönemdi)mrb arkadaşlar bu aralar hatta şu 9 aydır çok sıkıntılıyım kimseye birşey anlatamıyorum ve artık gitgidede psikolojım bozulcak neredeyse 20 yasındayım görüştüğüm biriyle yeni evlendim 9 aylık evlıyız evlendikten bir ay sonra eşim askere gitti ben kayınvalidemlerle beraber oturuyorm eşimin gelmesine dha 4 ay var ben artık evimi ayırıp yuvamı kurmak istiyorum ama kımse beni anlamıyo kayınvalidem her seye karısıyo benm istediğim hiç bişeyi yapmıyo herşeyi kendsii yönetiyor evlendıgımden beri 1 gun mutlu olmadım klasık kaynana mıhabbetı ama ben cok daraldım eşimde ayrı eve cıkmak okadar kolay değil birgün elbet cıkcaz ama braz sabret diyo 1 aya kadar izine gelcek cocuk yapalım gelmeme az kaldı zaten diyo bende cok hevesliyim ama 2. bir hata yapıpta yıne kayınvalidemlere muhtac olmak istemiyorum offf napıcam benn yabekleyımm mı direteym mı ayrı ev diye cocuk yapıyımmı yoksa düzenimi kuruncamı yapıyım kimi diyo yap sözün geçer senınle beraber büyür şimdiden birtane yap diyolar noluuuur yardımcı olun lütfeen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?