derdime bir çare lütfeeeen :( :(

ayrı eve çıkmadan ben çocuk yapmam , piskolojim iyice bozulur , bi yandan çocuk bi yandan annen deliririm de çık işin içinden.

Bir hata yapıp askere gitmeden evlenmişsin aynı evde yaşamaya mahkum olmuşsun
ikinci bir hata yapıp çocuk yapma sakın doğru düşünüyorsun bu konuda.

Eşin askerdeyken neden kendi ailenle değil de kayınvalidende kalıyorsun?
O kadar bunaldıysan neden kendi ailenin yanında geçirmiyorsun kalan 4 ayı?

Arkadaşlar bu yazacaklarım sadece konu sahibine değil böyle dertlerden muzdarip olanlara
Yahu neden kendinizi böyle ezdirtiyorsunuz? Biraz kendi değerinizi bilin!
Neden bu kadar genç yaşta evleniyorsunuz? 20 yaş, en mutlu geçmesi gereken yıllar!

Hadi herşey bir yana
Mutsuz olan evliliklerinize neden bir de çocuk katmak istiyorsunuz? Yani mutsuz bir ortam-mutsuz anne baba- bir çocuk böyle ortamda mutlu olur mu? Azıcık kendi hevesinizi değil de doğacak çocuğu düşünün!
Vallahi billahi anlayamıyorum!

Ayri eve cikmak kolay deilse esiniz neden evlendiki.... askerlgni yapip ayri eve cikacak sana bakacak duruma gelmeden nedir bu evlilik acelesi. Daha ayri eve ckip sna bakacak durumu olmadan nasil cocuk yapalim dyor onuda anlamadim eger cocuk yaparsan masraf v.s. artacak ve sen dha k.v.le oturucaksin. Guzel kardesim akil istersen cocuk flan yapma de ben ayri eve ckip duzenimi kurunca cocuk yapalim de hepsi bukadar biraz aklini basina topla cocuk olunca sanma esib senib istedgni yapicak daha cok kendi istedgni yapicak...

Ahhh ahhh bu yaşta bu cehaletle neden evlenir bu kızlar.Yap çocuk yap bak bakalım sözün mü geçiyor,iplerin tamemn onların elin demi oluyor.Aman geç kalma.Yaşın çok büyük hemen çocuk yap.

Ayrı ev için bile maddi durumunuz müsait değilse çocuk yaparsanız enaz 5 yıl daha orda yaşamaya mahkum olursunuz.
Oturduğunuz yerden birilerinin size ev açmasını bekleyeceğinize bir iş bulup çalışın ki daha çabuk kurtulun o evden.

dinle kızım yanarsın diye söylerdi annem
girme aşk kapısına güler sana elalem
dinlemedim aaaaahhhh ah bu kafam aaaahhhh
o gün bugündüüüüür naşk bana günaaah

bende şimdi bundan korkuyorm bazıları aklıma giriyo yap diye neyın dogru neyın yanlıs oldugunu birturlu bulamıyorum hata üstüne hata yapmaktan korkuyorum

sen daha çok gençsin, bundan bes sene sonra çocuk yapsan da geç kalmış olmayacaksın ama su anda cocuk yapmak, geri dönüşü olmayan bir durum. hata olma ihtimalini sorgulaman bile yapmaman için yeterli çünkü yaşın müsait. ayrıca cocuk yaptığın zaman ayrı eve çıkma süreciniz uzar. ayrıca eşinle hiç başbaşa kalamamışsın, evliliğinin tadını çıkaramamışsın. önce onun keyfini yaşa, ne acelen var ki. çocuk olunca maddi olarak da zorlanacaksın. daha da muhtaç hale gelirsin eşinin ailesine.

Hikayenin ilerleyen zamanda şöyle devam etmesini bekliyorum.
Kayınvalidemle birlikte yaşıyorum herşeyime karışıyor, çocuğum oldu benden alıp kendi bakıyor. Bana sen bakmasını bilmezsin diyor, eşim deseniz çocuktan sonra ailesinin de baskılarıyla iyice benden soğudu. Ne yapacam bilmiyorum.

Canimm cocuk isini hic katla bence bu karmasanin icine ..zaten orada huzurlu degilsin birde cocuk olursa sizin ayri eve cikma isiniz hayal olur be canimm.esinin askerden gelmesini bekleyin once..bir ise girsin bu ev konusunu haline yerine koyun..sonra birlikte zaman geçirin keyfibi cikartin çocukta yaparsiniz acele etme..ha olursada rabbimin verdiğine birsey diyemeyiz..

Bebeği koz olarak kullanın
evimiz olana kadar istemiyorum deyin
kayınvalide çocuk olunca çok daha fazla karışır

bende bundan korkuyorum o yüzden sizlere sormak istedim hepten onlara muhtaç olup onların bizi yonetmesini istemıyorum

tşk ederim size bu bilgilerden sonra artık bende asla kabul etmycem :)

cnm bnm dusuncem bnce sen bı duzenını kur snra bebegı dusunursun yasın kucuk elbet bebişin olur ama kaynanayla oturyosan bebek oluncada byuk skıntılar yasayablırsn herseyne karısır cocugna bıle o bakmaya kalkısır evını ayır ohhhh mutlu mutlu bebişin gelsın

bende evli ve çocuklu asker yolu bekledim evim ayrıydı ama,yalnız kalmamam için 2,5ay kv ile 2,5 annemle kaldım(kısa dönemdi)
kv kaldıgım dönemde neredeyse kv katili olacaktım o derece bezdrmişti.ya insan daha özverili davranmazmı?eşi askerde diy yok yüklendikçe yüklenirdi.bende haddini bildiriyordum tabi(adım kötü gelin ferhundeye çıktı)

işin özü evini ayır öle çocuk yap.kocan askerde madem sende git annengilde kal.bu duygusal dönemde en iyi ailen gelicek sana.tecrubeyle sabittir

bizim evler ayrı olduğu halde ben cocuk yaparken akla karayı sectım ınsanlardakı bu cesaret benı korkutuyor..o cocuk suyla buyumıcek heralde.eve gecemeyen bırıne çocuk vermek nedir?yavrum daha kucuksun aklını kullan.esın geldıgınde gızlı gızlı korun asla ayrı eve cıkmadan cocuk yapma.

9 aydir evlisiniz esiniz 8 aydir askerde 4 ayi daha var ne yani siz 1 aycik icinmi evlendinixki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…