- 6 Aralık 2014
- 518
- 236
- 63
- 39
- Konu Sahibi sweetsmile12
-
Rica ederim canimm daha gençken tadini cikar evliligin herseyin yeri zamani vard dimi amatşk ederim size bu bilgilerden sonra artık bende asla kabul etmycem :)
Hikayenin ilerleyen zamanda şöyle devam etmesini bekliyorum.
Kayınvalidemle birlikte yaşıyorum herşeyime karışıyor, çocuğum oldu benden alıp kendi bakıyor. Bana sen bakmasını bilmezsin diyor, eşim deseniz çocuktan sonra ailesinin de baskılarıyla iyice benden soğudu. Ne yapacam bilmiyorum.
mrb arkadaşlar bu aralar hatta şu 9 aydır çok sıkıntılıyım kimseye birşey anlatamıyorum ve artık gitgidede psikolojım bozulcak neredeyse 20 yasındayım görüştüğüm biriyle yeni evlendim 9 aylık evlıyız evlendikten bir ay sonra eşim askere gitti ben kayınvalidemlerle beraber oturuyorm eşimin gelmesine dha 4 ay var ben artık evimi ayırıp yuvamı kurmak istiyorum ama kımse beni anlamıyo kayınvalidem her seye karısıyo benm istediğim hiç bişeyi yapmıyo herşeyi kendsii yönetiyor evlendıgımden beri 1 gun mutlu olmadım klasık kaynana mıhabbetı ama ben cok daraldım eşimde ayrı eve cıkmak okadar kolay değil birgün elbet cıkcaz ama braz sabret diyo 1 aya kadar izine gelcek cocuk yapalım gelmeme az kaldı zaten diyo bende cok hevesliyim ama 2. bir hata yapıpta yıne kayınvalidemlere muhtac olmak istemiyorum offf napıcam benn yabekleyımm mı direteym mı ayrı ev diye cocuk yapıyımmı yoksa düzenimi kuruncamı yapıyım kimi diyo yap sözün geçer senınle beraber büyür şimdiden birtane yap diyolar noluuuur yardımcı olun lütfeen
eşimin üsteleyeceğini zanettmıyorm ben hayır dedikten sonra çocuk için .. peki br an önce evimi ayırmak için ne yapmam gerek benim
eşinin aklını çel rahat edemiyoruz kendi evimizde daha rahat davranırız de
Madem hemen çocuk istiyor ki bence yaşınız küçük çocuk için biraz beklemelisiniz henüz yeni evlisiniz yeni tanıdığınız biri ve daha evliliğiniz oturmamış size ait bir eviniz yuvanız yok eşiniz diretirse önce yuvamı kuracağım evliliği oturtacağım sonra çocuk diye diretin sizde sizinde bir söz hakkınız olmalı ama bu çocukla olmaz ayrıca bu işler çocuk işi değil canım
Boşyere 18/19 yaşında kızlarlarla evlenmiyor bu adamlar, KVlerinde bir bildiği var illa çok genç olsun gelinimiz derken.Ahhh ahhh bu yaşta bu cehaletle neden evlenir bu kızlar.Yap çocuk yap bak bakalım sözün mü geçiyor,iplerin tamemn onların elin demi oluyor.Aman geç kalma.Yaşın çok büyük hemen çocuk yap.
evet bna hiç söz hakkı vermıyolar anca onu yap bnu yap diyip duruyolar ne isterım ne istemem kmse sormuyo anca yönetmye calısıyolar
Boşyere 18/19 yaşında kızlarlarla evlenmiyor bu adamlar, KVlerinde bir bildiği var illa çok genç olsun gelinimiz derken.
Böyle saf oluyoruz bu yaşlarda işte. Damat adayı askerliği bitirene kadar niye ailesinde evinde beklemez insan?
20 Yaşındasınız 1 yıllık evillisiniz. Evliliğin tadını çıkarmak verken, neden çocuk diye diretiyor bu koca?
O çocuk olsun, asıl o zaman seyret dayatmayaları, zaten boşanamaz çocukla diye...
:):) teşkkr ederm uygulıycam grçekten cok sıkıldım artıkhiç bişeye karıstırmıyo bu evde kendmı misafr gibi hssediyorm
Ailenizin rızasıylamı evlendiniz peki ? Ne söylesem bilemedim neden aileler erkek ailesi evinde kalmaya müsade eder neden bu yaşta evliliği kabul eder bilemiyorum çok kızıyorum ve üzülüyorum sadeceÇalışmıyorsunuzda sanırım Kendi ayaklarınızın üzerinde durabileceğiniz bir mesleğiniz var mı ?
sende karışma akşama kadar hiç bir işe el sürme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?