derdime bir çare lütfeeeen :( :(

hepinizin yazdıkları gerçekten beniö için çok değerli çünkü hiç tecrübem yok gerçekten neyin dogru neyın yanlıs oldugunu bilmiyorum kv oturmayı bende istemezdim ama askerlık var diye kabul ettım ailemın yanına izin vermezler cok sıkı bi ailesi var eşimin lazlar bide öyle şey asla kabul etmezler.. ben hiç bu kadar zor olacagını tahmın etmedım

umarım öyle olmaz

ya kızım evliliğinin tadını çıkarmadan kocan askere gitmiş zaten.
Döndüğünde 6 ay beraber vakit geçirin bari.
Hele 1 seneniz dolsun ondan sonra çocuk yap.
Çocuk yapmak büyütmek böyle kolay basit düşünce olmamalı.
Lütfen cahil cahil konuşma.

sakın sakın yapma bişilerinizi oturtmadan. bende evlenince hemen çocuk yaptım. neler çektim. yeri geldi bez alamadım mama alamadım kira ödeyemedim karanlıkta oturdum. hastalık sahibi oldum şu an bir avuç ilaç alıyorum. ve ilaçlar yüzünden başka çocuk yapmam imkansız

eşin askerden dönünce sende bir işe gir birlikte yuvanızı kurun düzen oturunca çocuk yaparsınız. hem bu arada eşini da tanımış olursun (bu arada eşin ille istiyorsa gizlice ilaç spiral fln kullan bişiler)

Cocuk icin neden bu kadar acele ediyorsunuz ki ? Siz daha esinizle zaman gecirememissiniz evliligin ne oldugunu anlayamamissiniz. Ayri eve cikma mevzusu soyle dursun once esiniz bir gelsin askerden bi evin icinde iletisiminiz nasil onu degerlendirin sonra dusunursunuz cocuk meselesini derim ben

eşimin üsteleyeceğini zanettmıyorm ben hayır dedikten sonra çocuk için .. peki br an önce evimi ayırmak için ne yapmam gerek benim

Madem hemen çocuk istiyor ki bence yaşınız küçük çocuk için biraz beklemelisiniz henüz yeni evlisiniz yeni tanıdığınız biri ve daha evliliğiniz oturmamış size ait bir eviniz yuvanız yok eşiniz diretirse önce yuvamı kuracağım evliliği oturtacağım sonra çocuk diye diretin sizde sizinde bir söz hakkınız olmalı ama bu çocukla olmaz ayrıca bu işler çocuk işi değil canım

evet bna hiç söz hakkı vermıyolar anca onu yap bnu yap diyip duruyolar ne isterım ne istemem kmse sormuyo anca yönetmye calısıyolar

Ahhh ahhh bu yaşta bu cehaletle neden evlenir bu kızlar.Yap çocuk yap bak bakalım sözün mü geçiyor,iplerin tamemn onların elin demi oluyor.Aman geç kalma.Yaşın çok büyük hemen çocuk yap.
Boşyere 18/19 yaşında kızlarlarla evlenmiyor bu adamlar, KVlerinde bir bildiği var illa çok genç olsun gelinimiz derken.
Böyle saf oluyoruz bu yaşlarda işte. Damat adayı askerliği bitirene kadar niye ailesinde evinde beklemez insan?
20 Yaşındasınız 1 yıllık evillisiniz. Evliliğin tadını çıkarmak verken, neden çocuk diye diretiyor bu koca?
O çocuk olsun, asıl o zaman seyret dayatmayaları, zaten boşanamaz çocukla diye...

evet bna hiç söz hakkı vermıyolar anca onu yap bnu yap diyip duruyolar ne isterım ne istemem kmse sormuyo anca yönetmye calısıyolar

Ailenizin rızasıylamı evlendiniz peki ? Ne söylesem bilemedim neden aileler erkek ailesi evinde kalmaya müsade eder neden bu yaşta evliliği kabul eder bilemiyorum çok kızıyorum ve üzülüyorum sadeceÇalışmıyorsunuzda sanırımKendi ayaklarınızın üzerinde durabileceğiniz bir mesleğiniz var mı ?

Ben de bu kafadan istiyorum. 29 yaşındayım 2.5 yıllık evliyim, evim arabam var, eşim askerde değil hala çocuk yapmayı düşünemiyorum. 20 yaşında hatun, bırak kendi evini kiraya bile çıkamamış, adam askerde, çocuk yapsam mı diyor. Allah rızkını gönderir zaten yapıver gitsin.

sankı ben zorla evıne gelmısım gibi davranıyor huyu mu böyle anlamıyorum

lise muhasebe bölümü mezunuyum acıktan adalet okuyorum bu sene son senem . benım aılem evlenmeden öncede bsahıp cıkmadı annem ve babam ayrı üvey annem istemez evlenmedden önce dedemle kalıyodum babamda annemde sahıp cıkmadı cok sıkıntılar cektım bunu çözüm sandım ama değilmiş eskı halım daha ıyımıs şimdi resmen köle hapis hayatı yasıyorum renklı kıyafet ble giymeme izin vermıyo kocan askerde dıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…