derdime bir çare lütfeeeen :( :(

daha esinle birarada yaşamımızın bile hele bi kendi evine çık kendi düzenini kur sonra çocuk yaparsın nasılsa bu kadar belirsizligin içine birde çocuk doğurup o çocuğun hayatını da mahvetmeyin

Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah bir an önce kendi düzeninizi kurup istediğiniz huzura kavuşursunuz

Eşin sana ev için sonra diyorsa sende ev mevzusunu öne sürüp sonra çocuk yapalım ben kendi düzenimi kurup öyle yapmak istiyorum çocuğu de.Böyle bir taktik uygula.
korun sende :) çocuk oldu sıkıntı var ev olmaz şimdi diyecekler sonra.... demedi deme

Çocuk yap sözün geçer diyenlere inanma çocuğun olunca boşanman daha da zor olur esin onu bence şimdi yapma hamilelik dönemin kötü geçerse kv evinde rahat edemezsin nazin geçemez o yüzden evime taşınmaya çocuk falan yapmam de evine tasin sonra yap çocuğunu

çocugu yapta cıkamama ayrı ewe kızım cocuk olunca hiç cıkamazsın ayrı ewe sahiplenirler tek yapamazsın derler falan filan yapma ayrı ewe cıkınca yap eşine öyle de

Çık ayrı eve çocuk yap sonra kendi çocuğunu kendin yetiştir başkalarının yanında yetişmesin çünkü çok engel oluyorlar bil diye söylüyorum

Esin de cocuk istiyor ne guzel.
Gel orta yolu bulalim de
Sen ayri eve cikar beni
Ben de kucagina vereyim nur topu gibi bir evladi

Sakinnnn ayrilmadan cocuk yapma.
Kv yaninda sozun gecer saniyorsan yaniluyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…