- 25 Mart 2012
- 18.080
- 43.186
- 798
- Konu Sahibi sweetsmile12
-
Canım bak, bir evde iki kadın olmaz zaten; bunu kabul etmen senin hatan. Ev onun; istediği gibi davranmakda hakkı var.sankı ben zorla evıne gelmısım gibi davranıyor huyu mu böyle anlamıyorum
Canım bak, bir evde iki kadın olmaz zaten; bunu kabul etmen senin hatan. Ev onun; istediği gibi davranmakda hakkı var.
Belki o da istemedi oğlunun bir ev geçindiremezken evlenmesini ama sözünü dinletemedi.
Sakın hamile kalmak gibi bir hataya düşme. Yaşın çok genç, iyice bunalıma girersin.
Gerekiyorsa sen de çalış ama kendi eviniz, kendi düzeniniz olsun.
Bunalımlara falan girme. Çok gençsin, birçok şeyin üstesinden gelebilirsin. Boşver şimdi kaynana ne demiş, ne yapmamış. Takılma bunlara. Kimsenin de dolduruşuna gelme. Çözüm odaklı düşün. 30 yaşında da anne olursun, ama önce kendi yuvanız olsun.evet çok haklısın gerçekten
Bunalımlara falan girme. Çok gençsin, birçok şeyin üstesinden gelebilirsin. Boşver şimdi kaynana ne demiş, ne yapmamış. Takılma bunlara. Kimsenin de dolduruşuna gelme. Çözüm odaklı düşün. 30 yaşında da anne olursun, ama önce kendi yuvanız olsun.
Sen de iş bak; Çoçuk bakarak bile 1000 Tl kazanıyor şimdi kadınlar. Tatlı dille de eşinle konuş. Sırf KV'de den ayrılmak için inat olarak görmesin durumu. Yeni evliyiz; özelimiz olsun, başbaşa olalım diye onun da aklına gir. İnşallah tez zamanda herşey gönlünce olur.
lise muhasebe bölümü mezunuyum acıktan adalet okuyorum bu sene son senem . benım aılem evlenmeden öncede bsahıp cıkmadı annem ve babam ayrı üvey annem istemez evlenmedden önce dedemle kalıyodum babamda annemde sahıp cıkmadı cok sıkıntılar cektım bunu çözüm sandım ama değilmiş eskı halım daha ıyımıs şimdi resmen köle hapis hayatı yasıyorum renklı kıyafet ble giymeme izin vermıyo kocan askerde dıyor
Sanırım şuan için eşinizi beklemek gerekecek artık olan olmuş sonuçta bir çözümünü bulmak gerek eşiniz askerden geldiğinde bence karşınıza alın konuşun bahar ayları gelmiş olacak zaten bir işe rahatlıkla girersiniz muhasebe mezunusunuz ön muhasebe-sekreterya işleri olur insan kimseye muhtaç olmasın önemli olan bu telefonlara bakarım fabrikada çalışırım temizlik yaparım yine de büyük konuşmak istemiyorum ama kimseye tamah ettirmesin Rabbim zor çok zor hakkınızı savunmanız için önce bir işe girmeli kendi ayaklarınız üzerinde durmalısınız diğer bölümü bitirdiğinizde zaten daha güzel kapılar açılacaktır başlangıçta çalışmak için eşinizi ikna etmelisinizAyrı eve çıkma fikri zaten önemli eşiniz kabul edecek gibi durmuyor şeytan diyor ki böyle bir durumda madem kiraya bile verecek paran yoktu ne diye evlendin evlenmek adı üstünde ayrı ev ayrı hayat demek
evini ayır düzenini kur sonra çocuğunuz da olur inş
sözün geçmez aksine torunlarına bağlanırlar sizi hiç bırakmazlar
bi de evliliğin tadını çıkar gençsin çocuk sonrada olur kısmetse :)
Askerligini yapmamis ayri ev acamayan bir adamla niye apar topar evlendin ne aceleniz vardi?
Anladim tatlim, o zaman simdi biraz sakin ol ve dusunerek hareket et. Cocuk yapma su asamada. Bir ise gir para kazan, kucuk de olsa bir ev tutun duzeninizi kurun kocan donunce. Ev acmadan cocuk yapmadha öncde dediğim gibi evlenmeden önce cok sıkıntılarım oldu annem ve babam ayrıydı kımse sahıp cıkmadı sağlıklı düşünemedim zor günler geçirdim ve eşimle ozamanlar görüşüyorduk bana hep destek oldu yardımcı oldu ona cok ınandım bi an sankı tek varlığım o gibi hissetm ve hiç düşünmeden apar topar evlendım çözm sandm yuvamı düzenımı kurarım sandım ama hiç bişey sandıgım gibi olmadı butun hayallerım suya düştü çok kırıldım eşim benı sevıyo ama buradan bişey yapama diyo ayrı eve cıkıcaz söz ama vakıt alır diyo ben ztn suan zor sabredıyorm esim geldikten sonra 1-2 ay içinde hmen ayırmak istiyorm evımı . gerçekten zormushata yaptım evlılıgı cözm sandm ama iş işten geçti
iyi işte sende dıyorsun iş işten gecti dıye bıdaha gecmesın evlerı ayırmadan cocuk yapma kesınlıkleeee
Biraz sert eleştireceğim kusura bakma ama, ev geçindiremeyen adam zaten çocuğun sorumluluğunu üstlenemez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?