Derdime bir çare

10 günü geç 1 gün bile çok değil mi? Yani böyle olunca araya soğukluk girer diye düşünüyorum. Sonra her tartışmada bu böyle 10 günden 15e 15den 20 ye çıkar..
Ya uzaktayken böyle durum. Ama yan yana olduğumuzda böyle değil.ilk adımı atar aslında.gönlümü alır. Bu süreçte yıprattı bizi acele karar vermeyelim diyorum da hayırlısı. Dua ediyorum zaten hayırlısı ise olsun.

10 gün çok fazla pek normal değil hiç yazmaması, aramaması. Sosyal medyada paylaşım yapiyomu gönderme tarzında bari oralardan biseyler yazsaydı 🙄
Yok paylaşım yapan biri değil çok öyle. Ben atmıştım ertesi gün hikayede atarlı giderli bişey. Gördü ama bişey demedi. Ben de atmıyorum şuan hikaye gönderi filan.

Nişanlılık zor bir dönem
Sevgililik ve evlilik çok güzel bak. Ama nişanlı olmak zor.
Arada kalmak gibi. Bir problem çıkıyorsa bu dönem çıkıyor zaten. Aslında mantığı da bu.
Benim için öyleydi en azından.
Pandemi, uzaklık, sürecin uzaması veya baika sebepler.. Yıpratmıştır illaki.
Ama 10 gün habersiz kalmak çok uzun süre.
O sizden bekliyor siz ondan.
Ama diyorsanız hep ben adım atıyorum.
Bekleyin o halde.
Özlemekten patlasanız da bekleyin bakalım ne kadar daha sürdürecek.
Ha eğer incelirse kopar.
Ya da daha sıkı bağlanır. Bu konuda hayırlısını dilerim.
Ama böyle uzun küslükler hiç mi hiç normal değil siz de onu bilin bence evlenmeden önce bu sorunu halledin.

Bu tripli erkek modeli de yeni sürüm galiba. Bir şeyler oldu bu erkeklere ya. Çevremdeki arkadaşlarımın sevgililerinden var bir kaç tane böyle olan. Hep kendisi aransın düşünülsün istiyorlar, özür bekliyorlar ve taviz verdikçe de dozu arttırıyor kaprisleri bitmiyor bir türlü. Bence hiiiiiiç aramayın, sormayın o sizi merak etmiyorsa siz de etmeyin.
Bir tanıdığım var böyle biriyle 5 sene birlikte olup ilk adımı atan, hep arayan taraf olan evlendiler şimdi keşke evlenmeseydim diyor hep. Kaybetme korkusu yok beni sevdiğinden bile emin değilim diyor. Çok pişman.
Madem elinizde böyle bir fırsat var akışına bırakın bakalım ne zaman arayacak. Arayınca bu şekilde iletişimsizlikle nereye varmayı amaçladığını sorarsınız.
Çünkü evlenince de böyle küslüğe, iletişimsizliğe devam ederse zor

Çok kavga edince böyle oluyor. Bir yerden sonra bıkıyorlar. Biz de baktık adamın umurunda değiliz hatamızı anlıyoruz. Ama bu noktadan sonra pek dönmüyor maalesef. Takmasan o da takmayacak, taksan demek böyle davranmak gerekiyormuş diye iyice azıtacak. Kavgayı konuşmamayı minimumda tutmak, önemli bir konu olmadıkça bu noktaya gelmemek gerekiyor. Barıştığınızda buna dikkat edin

nişanlılıkta her şey bir tık daha zor olabilir belki şeytan da karışır bir yandan derler ama anlamadığım şu nasıl böyle küslük konuşmamazlıklar oluyor. yani benim bir sorunum varsa ben 1 saat bile bekleyemem onu çözmeden.
sonucta iki yetişkin insansınız bir derdiniz varsa arar konuşursunuz.
böyle bir adamla evlilikte çok zor olur sanki.. her şerde vardır bir hayır
bence aranız düzeldiğinde ya bu konuyu en ince ayrıntısına kadar konuşun ya da bir daha düşünün derim

Aslında tartışmanın nedenini ve boyutunu bilmek lazım. İlişkinizi sorgulatacak ve bir süre köşelere çekilip karar verilecek boyuttamı?

Ha değilse 10 gün aramayan, merak etmeyen, kendini naza çeken adama yılbaşı hediyesi olarak nişan yüzüğünü gönderirdim sanırım.
İlişkinin en canım cicimli dönemlerinde böyleyse evlenince iki söylenmede aylarca küser böylesi. Hatta “ben annemin evine gidiyorum” diyen taraf bile olabilir.

Sen aramaya hediye almaya devam edersen evlenince daha beter olacak, benden söylemesi. Erkeğin triplisi de hiç çekilmez

Ya uzaktayken böyle durum. Ama yan yana olduğumuzda böyle değil.ilk adımı atar aslında.gönlümü alır. Bu süreçte yıprattı bizi acele karar vermeyelim diyorum da hayırlısı. Dua ediyorum zaten hayırlısı ise olsun.
Benimde uzaktaydı eşim farklı şehirlerde yaşıyorduk ama bizim hiç böyle bir durumumuz olmadı yani ben asla bu süreyi böyle uzun tutmam sağlıklı olacağını düşünmüyorum. Umarım biran önce düzeltirsiniz durumu.

Yani uzaktayken böyle olmaması gerekmez mi tam da? Nişanlısınız sonuçta birbirinize karşı sorumluluğunuz sevgililikten bir tık ötede olması gerekmez mi? İşte nişanlılık tam da bu yüzden var evlenmek istediğin adam bu mu gerçekten bi sor kendine diye

Kızlar merhaba
Herkesin derdine bi cevabım varda kendi derdime çare bulamıyorum.
konu açmıştım nişanlımla kavga etmiştik.Nişanlımın ilgisizliği, sözlendikten sonraki değişkliği filan bunaldım.( sözle nişan arasında 5 ay filan var.) ona da şakayla karışık kaç kere söyledim ciddiye alınmadım aynı şekil devam etti. Pandemi dolayısıyla düğünde seneye ertelendi uzadı ondanda bunaldım veya bunaldık.birbirimizi tahammül seviyemiz azaldı.bu arada başka şehirlerdeyiz ikimizde.
ve bu kavgadan sonra 10 gün geçti hiç konuşmadık ne o aradı sordu ne ben. Ve ben inat ettim. Her kavgada sürekli ben yazarım. Ben hadi konuşalım sorunumuzu hallederim derim küs kalamam. En son 1 hafta konuşmadığımız olmuştu. Onda da ben yine aynı şekilde konuştum ilk. ( galiba üni döneminin intikamını alıyor o zamanlar da tam tersi ben yazmazdım o dönerdi ben süründürürdüm.) İbre terse döndü yani. Ama bu sefer o çabalasın o ilk adımı atsın istiyorum. Sanki adamda kaybetme korkusu yok artık. Elde olarak bakıyor.alıştı artık nasıl olsa yazcak diye benden bekliyor biliyorum bende inat ettim. 10 gün oldu. Yani insan merak etmez mi. Sormaz mı? Napcam bilmiyorum. Yılbaşı hediyesi aldım bi de bugün. Göndereyim diyorum. Not filan yazmadan mecbur yazcak bişey. Gerçi yine ilk adımı ben atmış olcam. Belki o da hediye gönderir. O şekil düşündüm. Bi yandan da gönderme hediyeyi diyorum.hiçbişey yapmayım. Kafam karışık. Ama ilk adımı atmak istemiyorum. Ben 1 hafta sonra yazar diye düşünmüştüm. Biraz uzak duralım dedim. O da kafasını toparlasın ben de. Ama çok uzadı. Yani normal değil nişanlıyız sonuçta. Napcam bilmiyorum özlüyorum kafayı yedim iyice. 😓
Çok gereksiz davranıyorsunuz son noktayı yazmayarak koy artik baktın konuşmuyorsunuz bitirmek icin yaz

Kızlar merhaba
Herkesin derdine bi cevabım varda kendi derdime çare bulamıyorum.
konu açmıştım nişanlımla kavga etmiştik.Nişanlımın ilgisizliği, sözlendikten sonraki değişkliği filan bunaldım.( sözle nişan arasında 5 ay filan var.) ona da şakayla karışık kaç kere söyledim ciddiye alınmadım aynı şekil devam etti. Pandemi dolayısıyla düğünde seneye ertelendi uzadı ondanda bunaldım veya bunaldık.birbirimizi tahammül seviyemiz azaldı.bu arada başka şehirlerdeyiz ikimizde.
ve bu kavgadan sonra 10 gün geçti hiç konuşmadık ne o aradı sordu ne ben. Ve ben inat ettim. Her kavgada sürekli ben yazarım. Ben hadi konuşalım sorunumuzu hallederim derim küs kalamam. En son 1 hafta konuşmadığımız olmuştu. Onda da ben yine aynı şekilde konuştum ilk. ( galiba üni döneminin intikamını alıyor o zamanlar da tam tersi ben yazmazdım o dönerdi ben süründürürdüm.) İbre terse döndü yani. Ama bu sefer o çabalasın o ilk adımı atsın istiyorum. Sanki adamda kaybetme korkusu yok artık. Elde olarak bakıyor.alıştı artık nasıl olsa yazcak diye benden bekliyor biliyorum bende inat ettim. 10 gün oldu. Yani insan merak etmez mi. Sormaz mı? Napcam bilmiyorum. Yılbaşı hediyesi aldım bi de bugün. Göndereyim diyorum. Not filan yazmadan mecbur yazcak bişey. Gerçi yine ilk adımı ben atmış olcam. Belki o da hediye gönderir. O şekil düşündüm. Bi yandan da gönderme hediyeyi diyorum.hiçbişey yapmayım. Kafam karışık. Ama ilk adımı atmak istemiyorum. Ben 1 hafta sonra yazar diye düşünmüştüm. Biraz uzak duralım dedim. O da kafasını toparlasın ben de. Ama çok uzadı. Yani normal değil nişanlıyız sonuçta. Napcam bilmiyorum özlüyorum kafayı yedim iyice. 😓
Cok sacma degilmi ya bu adam ayni evin icindede konusmayacak bir tip bana gore.evli olunca daha buyuk sorun oluyor bu olay.ben hic yasamadim ama burda kizlar var mesela bazilarinin esi evde tartistigi zaman 1 ay boyunca ayni evde konusmadgni biliyorum.yatak ayirir yemek ayirir.10 gun boyunca aramamak bana cok ters.tabiki senin karakterin saglamdir kendi adimada komusuyorum.asla aldatmanin asla elle tutulur yani yok.ama iste aldatan kadinlarin bircogunu bunlar tesvik ediyor.yapan varmi tabiki var. Eee ne yapayim aramiyor sormuyor ilgilenmiyor diyor baska iilgi gosterene kayiyor.kesinlikle otur konus bu konuyu hallet derim.bak ilerde cok konu acarsin bu yuzden

Back
X