Kızlar gerçekten bu benim 13 yaşımdan beri çektiğim bir sorun.Şuan 22 yaşındayım geçmedi hala.Yüzümde yanak bölgesinde deri altında yağ kisti var nodül gibi.13 yaşımda durup duruken kendiliğinden çıktı ve hatta o zamanlar çıban gibi çıkmıştı nohut tanesi büyüklugunde ve yasadıgm anıları asla unutamayacagım herkesın dehsetlı ve o meraklı bakısları
( Doktora gittik ama o kendı kendıne gecer elleme dedıler.Bir süre sonra söndü ama deri altımda kaldı.ve hiç geçmedii!!.Ve sonra öbür yanağımada sıçradı yanaklarımın altında bildiğiniz elime gelen yağ kistimi diyim nodül mü diyim bezemi diyim artık bu tarz oluşumlar var.Mercimekten nohut büyüklüğüne kadar değişen kistlerim var.Elime geliyorlar yumuşak yumuşak derimin altından.Allahtan o yaşta başıma gelen şey daha başıma gelmedi umarım bir daha yaşamam.Yani dışarı kabarmıyorlar şişlik şeklinde.Ama mesela yüzüme bakan biri cildime dikkatli bakarsa mesela ışık altında falan olursam cilt dokumun sorunlu oldugunu görür gibi hissediyorum.Sanki belli oluyorlar cildimde bozuk yol görüntüsüne benzeyen bir göruntu oluyor.Bunu çok takıyorum
Ergenlikten beri akne sorunu yaşıyorum ama bu farklı Gittiğim 3-4 dermatolog buna birşey diyemedi.İyi huylu bunlar korkulacak birşey yok demekten öteye gitmedi.Operasyonla bunları aldırmak o bölgede koskocaman bir cukur kalmasına neden oluyormuş ve tekrar çıkıyorlarmış.Ama illa ki bir yöntemi vardır di mi?Gerçekten sivilce falan neyse ama deri altıma gömülmüş bu illetten nasıl kurtulurum ??
Lütfen başına böyle birşey gelen varsa paylaşssın bir çözümünü bulduysa.Erkek arkadaşım olsa benim yüzüme dokunmasından yanağımı öpmesinden bile çekinirdim bu yüzden.Yardımlarınızı bekiyorum