Derdime Derman:(

GulGuzeli

kalbime göre ver Allahım
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2008
338
4
96
İzmir
Merhaba kızlar ben iki buçuk senedir biriyle çıkıyorum kısa kesicem seviyorum seviliyorum bi iki kere ayrıldık barıştık ama çok ciddi nedenlerden. önceki konularımı okuyanlar bilir ama sonra özür diledi bi daha vs vs bende seviyorum tabi kabul ettim. bugün hatta biraz önce beni tehdit etti durup dururken birden bunları söyledi içinden gelmiş ben internette fazla takılıyorum işte internet şeytan işiymiş insanın aklını bulandırırmış. eğer bana yalan söylersen arkamdan iş çevirirsen beni aldatırsan bunları duyarsam seni doğduğuna pişman ederim seni rahat bırakmam evli olsak beni aldattığını öğrensem seni öldürürüm vs dedi. şimdi böyle şeyler kesinlikle yapmam arkasından iş çevirmem aldatmam bi kere yalan söledim başıma gelenleri ben bilirim yani tehditleri öyle havada bir şeyler deil dediklerini yapıyor. korkutuyor yani. bazılarınız neler neler diyecek ama hakkaten kendi eşlerinizi bir düşünsenize onları aldatsanız sizlere neler yaparlar Allah korusun annem babamı aldatsa babam annemi vurur biliyorum çünkü o yapıda biri. aldatılmak tabiki ii bir şey değil ama öldürülmeyi de gerektirmiyor. yani benim derdim ben bunları duya duya hala nasıl bununla beraberim. romantik beni seven genelde istediklerimi yapan sözlerime önem veren aileme önem veren ve tabiki her şeyde karşılık bekleyen bir insan. şimdi bir yanım diyor ki en ufak bir hatanda sana neler neler yapacak insanla hala neden berabersin diğer yanımda diyor ki sen zaten bunları yapmazsın hareketlerine dikkat edersin ve bunlar zaten yaşanmaz. yani devam et beraberliğine diyor. ama ben çok kararsızım ayrılsam çekeceğim acıyı ben biliyorum ama bir hata yapsam neler neler olacağını da ben biliyorum. ikimizde sinirli bir yapıya sahibiz. bilmiyorum kafam çok karışık görüşlerinizi bekliyorum. kendinizden de örnekler verin lütfen.

Son düzenleme:
tehdit edilmek hiç hoş değil bence..daha şimdiden neden aldatılmak korkusuna düşmüş tuhaf.. kendine güvenen ,güven duyan bir insanın yapacağı şey değil.. bu konudaki takıntısı sıkıntı yaratabilir ,artarak seni kısıtlamasına bile yol açabilir.. kılıfları da hep hazırdır: seviyorum kıskanıyorum..bence iyice ölçüp tartmalısın arkadaşım

tehdit edilmek hiç hoş değil bence..daha şimdiden neden aldatılmak korkusuna düşmüş tuhaf.. kendine güvenen ,güven duyan bir insanın yapacağı şey değil.. bu konudaki takıntısı sıkıntı yaratabilir ,artarak seni kısıtlamasına bile yol açabilir.. kılıfları da hep hazırdır: seviyorum kıskanıyorum..bence iyice ölçüp tartmalısın arkadaşım

aynen dediğin gibi seviyorum kıskanıyorum modunda kısıtlamaları ve kıskançlıkları da cabası..

ilişkinizin ileri safhalarında boğulursun..
evlilikte tabii..adam adım attırmayacak sana..
babandan da örnek veriyorsun..
daha ne?
:19:

Hiç gerek yok böyle bir risk almaya bence. Denizde bu kadar çok balık varken neden kötü balığı seçesin ki?
Obsesif bir tip. Şimdiden takmış kafaya.
Maazallah neler duyuyoruz..

size kendimce önerilerde bulunmak isterdim; ama görüyorum ki, bugüne dek açtığınız konuların genelinde sizinle aynı durumda olan insanlardan yardım beklemişsiniz..

bana kalırsa, devir tecrübe değil, bilgi devri.. ama konu sahibi siz olduğunuz için taleplerinize saygı duymak durumundayız.. umarım aynı durumu yaşayan arkadaşlar tecrübelerini paylaşırlar..

Kızlar yardım edin biz iç anadolu bölgesindeniz sevgilim doğulu babam çok karşı çıkacak bi de sevmiyor oralıları ne yapıcam ben siz hiç böyle bir şeyler yaşadınız mı yardım eder misiniz??

kızlar sevgilimden biraz soğudum ve nerdeyse ayrılmayı düşünür oldum sebebi kıskançlıklar..korkuyorum açıkcası sizce ne yapmam lazım normal mi yoksa anormal mi benim durumumda olan var mı bir şeyler söyleyip derdime ortak olursanız çok sevinirim

ben çok ağırıma giden laflar duydum ve sanırım kendime destek arıorum..sizde lütfen eğer beni bi yakınınız olarak görürde benimle paylaşabilirseniz çok sevinirim söylemezsenizde yinede teşekkür ederim..

bugün hatta biraz önce beni tehdit etti durup dururken.. bilmiyorum kafam çok karışık görüşlerinizi bekliyorum. kendinizden de örnekler verin lütfen.

Son düzenleme:
Her an her şeyi doğru yapma çabası.
Bir insan başka bir insanın boyunduruğu altında yaşayabilir mi.
Aşk acısı geçer ama o insanla huzursuzluğun acısı içinize siner

size kendimce önerilerde bulunmak isterdim; ama görüyorum ki, bugüne dek açtığınız konuların genelinde sizinle aynı durumda olan insanlardan yardım beklemişsiniz..

bana kalırsa, devir tecrübe değil, bilgi devri.. ama konu sahibi siz olduğunuz için taleplerinize saygı duymak durumundayız.. umarım aynı durumu yaşayan arkadaşlar tecrübelerini paylaşırlar..

öyle dediğime bakmayın ben sadece yanıma destek arıyorum mbilirsiniz böyle durumlarda insan hep aynı şeyleri yaşayanlara bakar ama tabi sizin düşüncelerinizde önemli benim için..

Merhaba kızlar ben iki buçuk senedir biriyle çıkıyorum kısa kesicem seviyorum seviliyorum bi iki kere ayrıldık barıştık ama çok ciddi nedenlerden. önceki konularımı okuyanlar bilir ama sonra özür diledi bi daha vs vs bende seviyorum tabi kabul ettim. bugün hatta biraz önce beni tehdit etti durup dururken birden bunları söyledi içinden gelmiş ben internette fazla takılıyorum işte internet şeytan işiymiş insanın aklını bulandırırmış. eğer bana yalan söylersen arkamdan iş çevirirsen beni aldatırsan bunları duyarsam seni doğduğuna pişman ederim seni rahat bırakmam evli olsak beni aldattığını öğrensem seni öldürürüm vs dedi. şimdi böyle şeyler kesinlikle yapmam arkasından iş çevirmem aldatmam bi kere yalan söledim başıma gelenleri ben bilirim yani tehditleri öyle havada bir şeyler deil dediklerini yapıyor. korkutuyor yani. bazılarınız neler neler diyecek ama hakkaten kendi eşlerinizi bir düşünsenize onları aldatsanız sizlere neler yaparlar Allah korusun annem babamı aldatsa babam annemi vurur biliyorum çünkü o yapıda biri. aldatılmak tabiki ii bir şey değil ama öldürülmeyi de gerektirmiyor. yani benim derdim ben bunları duya duya hala nasıl bununla beraberim. romantik beni seven genelde istediklerimi yapan sözlerime önem veren aileme önem veren ve tabiki her şeyde karşılık bekleyen bir insan. şimdi bir yanım diyor ki en ufak bir hatanda sana neler neler yapacak insanla hala neden berabersin diğer yanımda diyor ki sen zaten bunları yapmazsın hareketlerine dikkat edersin ve bunlar zaten yaşanmaz. yani devam et beraberliğine diyor. ama ben çok kararsızım ayrılsam çekeceğim acıyı ben biliyorum ama bir hata yapsam neler neler olacağını da ben biliyorum. ikimizde sinirli bir yapıya sahibiz. bilmiyorum kafam çok karışık görüşlerinizi bekliyorum. kendinizden de örnekler verin lütfen.

tatlım yanlış anlama ama neden böle şeylerle kafayı yoruyo sevgilin anlamsız bence daha önce yaptınmı böle bişi sana güvenmiyo demekki bu güveni verirsen sorun kalmaz tatlım sende aldatmassın olur biter yanlış yapma erkeklerle hiç muhatap olmassın olur biter sorun değil bence ama neden bu kadar abartıyo bunun nedeni mutlak vardır

Şimdi ayrılmak istesen iyice şüphelenip ve bir başkası için bıraktığını düşünüp iyice dellenir kötü şeyler yapabilir :-/
Tabi sen daha iyi bilirsin onu ama anlattıklarına göre gözü aniden dönebiliyor. Ben korkumdan ayrılamazdım galiba :-/

burdaki amaç arada kulak çekmek istemiş.Hatırlatmak istiyor sana neler yapabileceğini...Eğer hoşuna gitmiyorsa böyle tehditler al karşına konuş derim.Ama bu laflarınıda takarsa naparsın bilemicem ama güveni dengelemeniz gerek

diğer konularımda da görüldüğü üzre bir çok neden vardı ve ben dayanamadım bugün ayrıldım dua edin kızlar çabuk atlatayım ve bir daha onunla hiç görüşmeyeyim bana bir zararı da dokunmasın bana yeter

Back
X