Derdime ortak olun..

Fedakar anne

hayat zor ...
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2016
358
251
23
Ilk defa konu açıyorum yeni uyeyim lutfen hatalarimi mazur görün..
Nasil anlaticam bilmiyorum. Epeydir takip ediyordum hamilelikde bu sitenin muptelasi oldum uye olmak bu gune imis.
Neyse geleyim derdime.. Kizlar esimle kavga ettim bu sefer ayrilik gorunuyor kaynanam herseyi bilen kendini buyuksulenen ve altan altan isini halleden bir insan artik tukendim bittim nasil davranicami kestiremiyorum.Bes senedir esimin isi dolayisiyla gurbetteyiz bi cocugum var senede bir kez izine gidiyoruz yirmi gun ve butun aile hayatimiz alt ust oluyor esim olacak insan adeta beni ve cocugunu unutup onlara sozler veriyor gene canimi sikmayi basardi. Bu seferki olay bu son senemiz tayinimiz olacak seneye ben iki ailedende uzak ozelimiz olacak bi yer istiyorum oda kendi kardesinin atandigi yeri yazip kardesinin sorumlulugunu almak istiyor.Fakat ben aile ozel bagim zedelencegi icin istemiyorum bunun uzerine birde ikinci cocuk istiyor ki ben hamileligi agir geciren bir insan olarak, bunu istemedim kendi çocuğumun sorumlulugunu bile alamazken kardeşi me bakicaksin diyede baski yapiyor. Bende bunun uzerine ya ben cocugun ya kardesim dedim. Ve kardesini secti aileside bu duruma ses cikarmiyor ve icten ice bak diye esime baski yapiyor ,kaynanam cok rahat insan calisma hayati boyunca cocuklarina hep baskasi bakmış hafta sonlari bile gel gor diyince gidermis. Annesine ve bakanlarida begenmiyor yok çocuğum oradayken hasta oldu falan fisman vb. Ben bu durumda napicam kafam cok dolu dort gundur ayri yatiyoruz hic konusmiyoruz nasil bi tepki vereyim cocugumu alip anneme gideyim mi kimselere soyleyemedim.. Lutfen bi akil verin...

Ayril. Adam sizi aile olarak gormuyo bile.

Genc bir ergen erkege bakmam isteniyor ve kaynanam emekli olmus bayadir evde,ustelik tatilde bir kere denize bile olsa kizim ben cocuga bakarim sen esin bi denize gidin demeyen bi insanin cocugu
Ayril. Adam sizi aile olarak gormuyo bile.
Dusunmuyorda degilim cok kirildim..

Ya eşin ya kardesin/anan/baban kiyaslamasi doğru değil
Çünkü ben de olsam ailem derim (evli degilim ama ikisi de aile, tercih etme zorundaligi olmamali)
Ayrıl demek cok ağır gelir bence, boyle bir konu icin
Ama yapmayacağın seyin lafini etmeyeceksin, sözünün arkasinda olmalisin
Belki birkac gun sirf lafini yememek için ailenin yanina gidebilirsin ama ayrilacagim psikolojisi ile degil de bir ara verip ikimiz de düşünelim diye
Bir de yazdığın gibi esine de söyledin mi:
Ben ikinci cocuk için bile tereddüt ederken kardesinin sorumluluğunu alamam diye?

Aynen dedim ve ortamda arkadaşlarımızda vardı hepsinin yaninda secimi yapti zaten cok mahcup oldum arkadaslarimada..Ustelik gidebilecigim bir yer olsa hic tereddutsuz ogun giderdim fakat dogu görevin de cok ucra biyerdeyim yirmi dort saatlik bir yol var hergun ucakda yok malesef. Ucak biletleride bayram dolayisiyla bitmis.. Napicami sasirdim eve gelmiyor uc gun oldu biz bebegimle susuzmuyuz aciz mi bi haber

Bakın siz de çalışan güçlü bir kadınsınız. Kardeşini size tercih adamı sakın ola aramayın ve bırakın gelmiyorsa gelmesin. Dediğim gibi o seçimini yapmış.
Yalnız nacizane eşe ultimotom vermek ailen mi ben mi demek çok ciddi bir şey. Bunu en azından yalnızken yapsaydınız keşke. Arkadaşların önü pek hoş olmamış. Hele arkadaşlar sizin arkadaşlarınızsa. O konuda azıcık haksızsınız.

Konuyu kendi acti ustume geldi bende diklendim ille bakmicam die napican dedim bosucan mi kendi arkadaslarinin yanında idik.

Konuyu kendi acti ustume geldi bende diklendim ille bakmicam die napican dedim bosucan mi kendi arkadaslarinin yanında idik.

Kaşınmış o zaman. Ben sadece siz aramayın derim. Kendi küçük beyni ile sizi cezalandırıyor sanırım eve gelmeyerek. Sizin arayıp yalvarmanızı falan bekliyor. Çok beklesin. Yetişkin bir erkek, herşeyden önce bir baba böyle çocukça davranışlarda bulunmaz.

Tabiki eşinizin kardeşîne bakmak zorunda değilsiniz burda haklısınız. Fakat uslubunuz çok yanlış olmuş. Napcan boşayacanmı yada benmi kardeşinmi çok yanlış olmuş bence. Tabiki yaşadığınız bu olay bence boşanmaya bir sebep değil çünkü aşılacak bi mevzu. Birçok eş benmi kardeşinmi sorusuna kardeşim diye cevap verir ayrıca.

Sırf bu yüzden boşa.sorumsuz bir de kardeşi ve 2.yi istiyor
Ailemede haber vermedim bi bayrama kadar firsat olsun diye ama sıkıntı dan catlamak üzereyim ailem bir duysa ceker alir beni ama beklemekteyim bakalim beni neler bekliyor.. Mektup birakayim diyorum unutamicagi agir bi mektup sesizce cekip gideyim kendine yansin kalsin kararliligimi gorsun diye.

Evet farkindayim ama ustume geldi acilmicak yerde konuyu acip kendi kendine gelin guvey oldu aniden patladim bende ama dusuncemi basbasa ne istedigimi sormasıni beklerdim ben emir vakilerden cok hoşlanmam. Olduki hayat benimde hayatim ve ben onun yuzunde yedi kat dagin arkasinda çocuğum la koca bekliyorum icim kalkiyor sag gelecekmi diye emegim cok...sadece ona uzuluyorum.

Aklınızca blöf mü yaptınız? Adam da rest demiş işte.
Sizi geçtim çocuğunu seçmeyen adamı zaten ne yapacaksınız?
Ya gururu kırılmış, tercih edilmemiş biri olarak devam edeceksiniz ya da ayrılacaksınız; bu kadar basit.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…