Derdime ortak olun..

kusura bakmayın ama genç bir erkeğe neden siz bakasınız?
haklısınız fakat ayrılır mısınız yoksa eşinizi nasıl ikna edersiniz bilemedim.

kusura bakmayın ama genç bir erkeğe neden siz bakasınız?
haklısınız fakat ayrılır mısınız yoksa eşinizi nasıl ikna edersiniz bilemedim.
Ben tavrimi geri cekmiyecegim kendisi bilir benim kararimi onemsemeyen bi insanlA isim olurmu oda supheli bakalim.. Tercih degil aslın da ben benimde kararima saygi duysun istedim bu da benim hakkim olarak görüyorum.

Ayrilin demem.
Eger beyefendi kardesini istiyorsa buyrun kapı orada.. hic üzerinize dert almayin.
Bastan anlayisla konuşup karar verdiyseniz ve bunu bozuyorsa...
Eminim kardesi de sizin orada olmanizi istemeyecektir, özgürlügu kisitlanacagi icin.
Ben kendi kayinailemi düşünüyorum. Gorumcemin okudugu yere de gidebilirdim. Yaninda bir destek olalim diye düşündüğüm icin.. ayni evde yasamadigimiz surece tabi.
Ki erkek kardes niye bakacaksiniz kac yaşında adama.
Ancak sizin sorununuz esinizin bu denli zihninin oturmamasi. Ailesini sahiplenmemsi
Insanlar ya ben ya o secimine getirmemeli bir konuyu. Ancak gelmisse de birakin bakin ne yapacak.

Aklınızca blöf mü yaptınız? Adam da rest demiş işte.
Sizi geçtim çocuğunu seçmeyen adamı zaten ne yapacaksınız?
Ya gururu kırılmış, tercih edilmemiş biri olarak devam edeceksiniz ya da ayrılacaksınız; bu kadar basit.
Blof falan yapmadim.. Ben net oldum ona sormadan herkese soz verme ben bakmak istemiyorum sor ondan sonra net konus dedim buda benim hakkim olarak goruyorum ben kimsenin sorumlulugunu alamam sonra kotu olucagima bastan kotu bilimeyim istedim..

Ben tavrimi geri cekmiyecegim kendisi bilir benim kararimi onemsemeyen bi insanlA isim olurmu oda supheli bakalim.. Tercih degil aslın da ben benimde kararima saygi duysun istedim bu da benim hakkim olarak görüyorum.
tabiki hakkınız. anası değilsiniz babası değilsiniz, ne diye sorumluluk alacaksınız.

Ayrilin demem.
Eger beyefendi kardesini istiyorsa buyrun kapı orada.. hic üzerinize dert almayin.
Bastan anlayisla konuşup karar verdiyseniz ve bunu bozuyorsa...
Eminim kardesi de sizin orada olmanizi istemeyecektir, özgürlügu kisitlanacagi icin.
Ben kendi kayinailemi düşünüyorum. Gorumcemin okudugu yere de gidebilirdim. Yaninda bir destek olalim diye düşündüğüm icin.. ayni evde yasamadigimiz surece tabi.
Ki erkek kardes niye bakacaksiniz kac yaşında adama.
Ancak sizin sorununuz esinizin bu denli zihninin oturmamasi. Ailesini sahiplenmemsi
Insanlar ya ben ya o secimine getirmemeli bir konuyu. Ancak gelmisse de birakin bakin ne yapacak.
Tsk ederim bu paylasimin bana bi isik tuttu bende bu yonde dusunuyorum cok saolun..

Genç kaynınıza neden siz bakacaksınız.
Birçok açıdan sakıncalı birşey, eşiniz ne kadar da düşüncesiz.

Tavrınızı net bir şekilde belli edin.
Kardeşini seçiyorsa güle güle gitsin.
Nasılsa kardeşi birkaç yıl sonra bir kızı seçip abisini bırakıp gidecek.
Bu böyledir..
Böyle olmalıdır..
Anne baba kardeş baş tacı eyvallah.
Ama eş önemli.
Anne babamız gidiyor, evlatlarımız evleniyor gidiyor. Yanımızda kalan bir vefalı eş.
Bence ...

tabiki hakkınız. anası değilsiniz babası değilsiniz, ne diye sorumluluk alacaksınız.
Kaldiki kendisi iki saat fuara, denize bile giderken ben bakarim basbasa kalin bile demedi torunu icin..heryere cep cantasi gibi cumbur cemaat gidiyoruz gel demeden bile ekleniyolar salondada yatiriyorlar gelen hop odaya giriyor biraz bunlArda etkiledi açıkçAsı beni

Son düzenleme:
Genç kaynınıza neden siz bakacaksınız.
Birçok açıdan sakıncalı birşey, eşiniz ne kadar da düşüncesiz.

Tavrınızı net bir şekilde belli edin.
Kardeşini seçiyorsa güle güle gitsin.
Nasılsa kardeşi birkaç yıl sonra bir kızı seçip abisini bırakıp gidecek.
Bu böyledir..
Böyle olmalıdır..
Anne baba kardeş baş tacı eyvallah.
Ama eş önemli.
Anne babamız gidiyor, evlatlarımız evleniyor gidiyor. Yanımızda kalan bir vefalı eş.
Bence ...
Yorumunuzu cok begendim benim gorusumde bu o yonde kimse ailesini kardesini silsin demedim ayrica herkes tatlica uzaktA gidip gelinince iyi olur evimin bi ozeli olmasi gerektigini dusunuyorum

Yorumunuzu cok begendim benim gorusumde bu o yonde kimse ailesini kardesini silsin demedim ayrica herkes tatlica uzaktA gidip gelinince iyi olur evimin bi ozeli olmasi gerektigini dusunuyorum
Haklısınız tabiiki.
Mesafe iyidir, size tercih yaptıracak kadar abartmış eşiniz.
Sizin kıymetinizi anlar, başını çok vurur taşlara da yeterki geç olmasın.
Eşiniz kimi nereye oturtacağını bilememiş. Umarım anlar geç olmadan.
Çok da kırılmışsınızdır.
Ne diyeyim inşallah hayırlı bir şekilde sonuçlanır bu karmaşa.
Yazık edilmez bir yuvaya daha

Haklısınız tabiiki.
Mesafe iyidir, size tercih yaptıracak kadar abartmış eşiniz.
Sizin kıymetinizi anlar, başını çok vurur taşlara da yeterki geç olmasın.
Eşiniz kimi nereye oturtacağını bilememiş. Umarım anlar geç olmadan.
Çok da kırılmışsınızdır.
Ne diyeyim inşallah hayırlı bir şekilde sonuçlanır bu karmaşa.
Yazık edilmez bir yuvaya daha
Ve bu sebepten dolayida eger sehit olursam kesinlikle sefaatcin olmayacagim dedi o kadar koyduki bana cok kirginim hemde cok ustelik onumuzde daha koca bi sene tercih dusunme hakkimiz varken

kaynınızın atanmasından bahsetmişsiniz sanırım ama üni falan mı okuyacak, çok genç olduğuna göre. kusura bakmasınlar da üniversiteye yeni başlayan çocuk zaten çok pasif inek vs. değilse abisinde kalmak istemez. arkadaşlarıyla evde yurtta falan kalmak ister. ama aile en büyük masraf olan kalacak yer parası vermemek için eşinizi bu yönde telkin ediyordur. ben de zamanında ilk atandığımda kardeşimin okuduğu şehri tercih ettim, evet herşeyini karşıladım, ayrıyeten kira vermek zorunda kalmadı ve çok rahattı. sonra başka bir yere atandım ve ona para gönderdim, ancak o da part time çalışıyordu benim gönderdiğim para yetmeyeceği için. kardeş önemli ama, eşinden çocuğundan vazgeçecek kadar da değil. anne babasına yaranmak için abartmasın bence. anne babasıyla ortak karşılasınlar madem çocuğun masraflarını.

kaynınızın atanmasından bahsetmişsiniz sanırım ama üni falan mı okuyacak, çok genç olduğuna göre. kusura bakmasınlar da üniversiteye yeni başlayan çocuk zaten çok pasif inek vs. değilse abisinde kalmak istemez. arkadaşlarıyla evde yurtta falan kalmak ister. ama aile en büyük masraf olan kalacak yer parası vermemek için eşinizi bu yönde telkin ediyordur. ben de zamanında ilk atandığımda kardeşimin okuduğu şehri tercih ettim, evet herşeyini karşıladım, ayrıyeten kira vermek zorunda kalmadı ve çok rahattı. sonra başka bir yere atandım ve ona para gönderdim, ancak o da part time çalışıyordu benim gönderdiğim para yetmeyeceği için. kardeş önemli ama, eşinden çocuğundan vazgeçecek kadar da değil. anne babasına yaranmak için abartmasın bence. anne babasıyla ortak karşılasınlar madem çocuğun masraflarını.
Okadar pasif ki ekmek almaya bile bilgisayar basindan kalkmaz buyuk sebeple masraf olabilir diyedir iyi kotu bir yurt bes alti falan buluyormmus arastirildi bende ev istiyordum senelerce kiradan oraya buraya tasinmakdan tam biktim oh evimizi alirim rahatlarim derken basimiza bu cikti.. Allah insaallah yardimcim olur esim herseyin farkinda degilde ben pes etmeden. Bu evlilikden durdurur beni simdiden sonra denecek bisey sanırsam kalmadi ben etegimdeki taslari doktum net kendi rengimi belli ettim gerisi evlilige olan saygisidir bu durumda.

kardeşin mi ben mi dedin o da kardeşini mi seçti. bu lafı kuran adam düzelir mi bilmem. şimdiki durum ne. ben olsam şimdiye aileme ne var ne yok anlatmıştım

Ve bu sebepten dolayida eger sehit olursam kesinlikle sefaatcin olmayacagim dedi o kadar koyduki bana cok kirginim hemde cok ustelik onumuzde daha koca bi sene tercih dusunme hakkimiz varken
Ne kadar ağır konuşmuş..
Allah doğru olanı göstersin inşallah, yaptığı büyük hata

kardeşin mi ben mi dedin o da kardeşini mi seçti. bu lafı kuran adam düzelir mi bilmem. şimdiki durum ne. ben olsam şimdiye aileme ne var ne yok anlatmıştım
Simdiki durum eve daha gelmedi bende kizginlikla satip savurmak istemiyorum çünkü donusum olmaz aileme soylesem biter en azindan bi son sozler soylensin ondan sonra bitsin istiyorum sonucta ben anneyim çocuğum babasiz buyucek boyle bir durumda gittimide dönmeyi dusunmuyorum o yuzden yuzlesmek sonra ne bi es ne bi baba olduğunu soyleyip cekip gitmek istiyorum belki pismandir diyorum onca guzel bes yil gecti sadece ailesinin yaninda tadimiz kaciyordu evimize gelince mutluyduk ama simdi is ciddiye bindi o yüzden aciklama bekliyorum esime ve cocuguma emek vermis insan olarak yillarim gitti pesinde..

Simdiki durum eve daha gelmedi bende kizginlikla satip savurmak istemiyorum çünkü donusum olmaz aileme soylesem biter en azindan bi son sozler soylensin ondan sonra bitsin istiyorum sonucta ben anneyim çocuğum babasiz buyucek boyle bir durumda gittimide dönmeyi dusunmuyorum o yuzden yuzlesmek sonra ne bi es ne bi baba olduğunu soyleyip cekip gitmek istiyorum belki pismandir diyorum onca guzel bes yil gecti sadece ailesinin yaninda tadimiz kaciyordu evimize gelince mutluyduk ama simdi is ciddiye bindi o yüzden aciklama bekliyorum esime ve cocuguma emek vermis insan olarak yillarim gitti pesinde..
eve gelince kesinlikle konuş. sabrının kalmadığını ve onu dinlemeden iş yaparsa seni ve çocuğunu kaybedeceğinin bilincinde olsun. önce güzel güzel ailelerden uzak olalım sadece çekirdek aile olmak istiyorumla başla konuya duruma göre de seni ve çocuğu kaybetmesini göze aldığını bitireceğini hissettir. hayırlısı olsun. konuşma sonucunu yaz buraya. olay akışına göre aileni araman gerekecek

eve gelince kesinlikle konuş. sabrının kalmadığını ve onu dinlemeden iş yaparsa seni ve çocuğunu kaybedeceğinin bilincinde olsun. önce güzel güzel ailelerden uzak olalım sadece çekirdek aile olmak istiyorumla başla konuya duruma göre de seni ve çocuğu kaybetmesini göze aldığını bitireceğini hissettir. hayırlısı olsun. konuşma sonucunu yaz buraya. olay akışına göre aileni araman gerekecek
Kesinlikle olayin akisindan bahsedicem buraya aileme soyledikten sonraki gelismeleride benim ve bir yasindaki bebegim icin hakkimizda ne hayirlisiysa o olsun eger olumlu olmazsa zaten bana deger vermeyen esle omur curutmek dogru olmaz olursada benim istedigim olucak rabbim yar ve yardimcim olsun cok zor bir kalemde herseyimn alt ust olmasi

Kesinlikle olayin akisindan bahsedicem buraya aileme soyledikten sonraki gelismeleride benim ve bir yasindaki bebegim icin hakkimizda ne hayirlisiysa o olsun eger olumlu olmazsa zaten bana deger vermeyen esle omur curutmek dogru olmaz olursada benim istedigim olucak rabbim yar ve yardimcim olsun cok zor bir kalemde herseyimn alt ust olmasi
çok zor tabii ki. ama sen elinden geleni yapmışsın. onun da kendi ailesi olduğunu, önceliğinin bebek olduğunu bilmesi lazım. kardeşinin sorumluluğu eşinde değil. kardeşine anası babası bakması lazım

Back
X