Derdimi anlatacak hiç kimsem yok

Annenlerle konuşsan,kayınvalidenlere bir kaç günlüğüne gezmeye gelseler..Eve dönerken de ' kızımızı çok özlemişiz biraz da bizde kalsın ' deseler,kayınvaliden,kayınpederin karşı çıkamaz bence..

3 hafta sonra sınav için memleketime gitmem gerekecek zaten ama o zamana kadar kafayı yemezsem iyidir çok sıkılıyorum çünkü
gitsem bi daha kolay kolay gelmem diye düşünüyorum inşALLAH gelmem bi daha

Ah be güzelim yaşın daha çok genç, hadi eşin askere gitmeden evlenmişsiniz neden hemen hamile kaldın? Konunu ilk okuduğumda yaşının büyük olduğunu ve be sebeple hemen bebek sahibi olmak istediğini düşündüm ama çok küçükmüşsün, neden acele ettin demeden kendimi alamıyorum. Allah yardımcın olsun, eşin yokken onlarla kalmak zorunda değilsin bunu uygun bir dille anlatabilirsin. Konuşmaya çekiniyorsan anne ve babanla konuş. Onlar kaldığın eve gelip hem dünürlerini görmüş olurlar hem kızımızı almaya geldik derler. Buna da itiraz edemezler sanırım.

Bu ruh halini çok iyi biliyorum.Evlendiğim ilk zamnlar bende böyleydim.Kayınvalimlerden ayrı bir ev düzdük onlar bize 10 dk yerde evleri olmasına rağmen ilk 6 ay beraber yaşadık.Eşim askerde filanda değildi tam yanıbaşımda dükkanımız ama genede hep ağladım.Alışamadım,pskolojim allak bullaktı.6 aylıkken hamile olduğumu öğrendim.Sevinemedim çünkü hem evlilişk yeniydi hemde bu ortamda başkaları karışırken çocuk büyütmek istemiyordum.Nitekim çocuğum düştü.Olacağı varmış.Sakat doğabilirdi dedi doktorum.Herşeyin hayırlısı...

Sana söylemek istedğim önceilkle kimseyi takma.Hayat senin hayatın.Eşin sana izin veriyorsa ailene gitmen konusunda bence gerisi teferruat.Bahanede bulma dikil kaynananın karşısına ben şu gün gidiyorum eşim almış bileti bana sürpriz yapmış de olsun bitsin...Birazda biz konuşma hakkı veriyoruz karşıdakine.Onları ne ilgilendirir aileme gidip gelmem yaaa.Evleniyoruz köle değiliz.Sen ne istiyorsan onu yap.Olmadı sınav yeriyele ilgili sorun çıkmış benim önceden gitmem lazım de.Madem doğrudan anlamıyorlar yalan söyle...

Canım hamilesin hemde eşin yok yanında.

Niye kalacakmışsın orda.

Ya ailenin yanına git yada kendi evinde otur.

Israr etmesinler boşuna.Git annenin yanına.

Her dediklerini yapma sonra alışırlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…