- 8 Eylül 2021
- 24
- 2
- 6
- 36
- Konu Sahibi yenievlibirhatun
Öncelikle merhaba kizlar yeni evliyim 1.5 yıl oldu . Gorumcem ise bizden bi kac ay once evlendi ve esimden kucuk . Eşiyle sorunlu olmasına rağmen hemen hamile kaldı ve bir kızı oldu. Sonra bu sorunlar devam ederken 2 kez hamile kaldı kızı 6 aylıkken 2. Bebeğini bekliyor şuan. Evindeki tün huzursuzluklarda bizi de huzursuz etti tad bırakmadı. Ben bebekleri çok seven bi insanım ve evlenmek istememin tek nedeni çocuğumun olmasını istemem .ben ve eşim 33 yasindayiz ben kendi ayaklarımın üzerinde durup ailesinden uzakta yaşayan bir insandım eşimi sevdim ve evlendik. Cokta iyi anlasiyorduk Ama cocuk istememe rağmen o günlerde ilişkiden kaçıyor sürekli yorgunum diyor ve oyun oynuyor son zamanlarda bana sürekli ters davranıyor ve hic yanaşmıyor
normalde herkes bize gıpta eder biz çok iyi anlaşırız ama her yaptığım batıyor ve çocuk istemiyirum diye tutturdu. Beni aldatmaz çünkü ikimizin de telefonu hep ortada ve açıktır seffaffız.cocukları seviyor yeğenini görünce bayılıyor çok seviyor. Neden çocuk istemiyorsun diyorum annem yeğenime bakacak 2. Cide olacak biz şimdi yapmayalım oluyor. Ki ben bakıcısı tutabilirim kendimde bakabilirim. Tamam korunmuyoruz hatta doktora gittik önceleri çocuk istediğim için doktor gün aşırı ilişkiye girmeniz lazim demesine rağmen yanaşmıyor sonrada Allah isteseydi olurdu diyor. Çok bunaldım evde iki yabancı gibiyiz çocuk hasreti beni yıpratıyor bana bi fikir verin ne olur. En son bana hakaret etti bir kaç gündür soğuk davranıyorum ama ne bi özür diledi ne gönlümü almak için çaba sarfediyor.cok yoruldum aileme anlatamadığım icin size içimi döktüm şimdiden teşekkürler