Merhaba kızlar :)
Fena halde üzgünüm çünkü ne yapacağımı bilemez durumdayım , ben sinirlenince hemen ağlarım durduramam kendimi birine kızamam bile konuşmaya başladıktan bir iki saniye sonra başlarım ağlamaya aslında önceden bu kadar değildi ama son zamanlarda bayağı bir arttı duygusallıktan mıdır nedir bilmiyorumBu sorunum en çok ilişkimi etkiliyor bi konuda sevgilimle tartışıyorsak eğer daha söyleyeceklerimi söylemeden derdimi anlatamadan gözyaşlarım dökülür elim ayağım titrer mesajlarda yazıyorum kızgınlığımı kırgınlığımı anlatıyorum ama tahmin edeceğiniz gibi çok etkili olmuyor önemli olan yüz yüze konuşabilmem , biraz önce de ufak bir tartışma yaşadık ama mesajla ben sayfalar yazsam da olmuyor ve bu huyumu yok etmek istiyorum. sevgilim çok sinirli birden parlıyor ve birden geçiyor o sinir bende derdimi ona anlatamayınca çok kötü hissediyorum içimde kalıyor söyleyeceklerim yardım edin kızlar bunu nasıl yenebilirim onunla nasıl sağlıklı bir konuşma yapabilirim :26:
ben dıe dıyemıyorm hep msj atıyorm yoksa ıcımı kemırcek
yuz yuze konusamayınca yazıorm allah yazıorm
evet aynen öyle bende ama yazmak işe yaramıyor bunu anladım sayfalarca yazıyorum ama anlatamıyorum, yüzyüze konuşsam bana da iyi gelicek ama hemen ağlıyorum sinirden
pskıologdan bence yardım al cunku onla konustukca rahatlıyosun en az bes seanstan sonra rahatladıgını gorursun
Fena halde üzgünüm çünkü ne yapacağımı bilemez durumdayım , ben sinirlenince hemen ağlarım durduramam kendimi birine kızamam bile konuşmaya başladıktan bir iki saniye sonra başlarım ağlamaya aslında önceden bu kadar değildi ama son zamanlarda bayağı bir arttı duygusallıktan mıdır nedir bilmiyorumBu sorunum en çok ilişkimi etkiliyor bi konuda sevgilimle tartışıyorsak eğer daha söyleyeceklerimi söylemeden derdimi anlatamadan gözyaşlarım dökülür elim ayağım titrer mesajlarda yazıyorum kızgınlığımı kırgınlığımı anlatıyorum ama tahmin edeceğiniz gibi çok etkili olmuyor önemli olan yüz yüze konuşabilmem , biraz önce de ufak bir tartışma yaşadık ama mesajla ben sayfalar yazsam da olmuyor ve bu huyumu yok etmek istiyorum. sevgilim çok sinirli birden parlıyor ve birden geçiyor o sinir bende derdimi ona anlatamayınca çok kötü hissediyorum içimde kalıyor söyleyeceklerim yardım edin kızlar bunu nasıl yenebilirim onunla nasıl sağlıklı bir konuşma yapabilirim :26:
3 seans görüştüm psikologla ama bişeye yaramadı onunda diyeceği birşey yok konuş diyor sürekli bilmiyorum kafayı yemek üzereyim bu yüzden bir insan ancak bu kadar sulugöz olabilir heralde
ama bole olması ıcın altt yatan senı buna ıten bı sebep olmalı
Canım sen erkeğe sayfalarca mesaj yazsan nafile asla bizim kadar önemsemiyorlar. Arayarak söyle derdini . Birde sinirli demişsin biraz ondanda çekiniyorsundur belki hemen konuya giremiyorsun. Aradığında ya da diyelim mesaj atıyorsun . Bir müsaade eder misin sana konuyu biraz anlatim diye başla. Birden yüklenme yavaş yavaş anlatmaya çalış sende yavaş anlatınca ağlamadan devam edebilirsin.Sinir boşalması genelde bi çırpıda anlatmak isteyince yaşanıyor çünkü. Acele etmeden iyice düşünerek konuş.
Aynı dert bende de var. Annemle bile bir tartışmaya girsek hemen sesim titriyor. Kendimi sıkıyorum ağlamamak için ama engel olamıyorum. Bir çözüm bulamadım ben. Hatta keşke sadece ağlasam. Ben birde kızarıyorum. Hemde öyle böyle değil. Kurdeşen döküyorum. Ne zaman sinirlensem, heyecanlansam, korksam, stres olsam yani kısacası duygularımı aşırı hissettiğim zamanlarda yüzüm, boynum, kollarım, bacaklarım dahi parça parça kıpkırmızı leke olur. Çok isterdim ağlamadan veya kurdeşen dökmeden tartışmayı, derdimi anlatmayı..
Ayrıca bu ağlamanın da son zamanlarda olmasınında bir sebebi vardır. Belki seni iyi dinlediğini hissetmediğin için sinirden ağlıyorsun,çünkü ne kadar yazsan da yine seni anlamayacağını çözüm bulamayacağını yani boşa kürek çektiğini düşünmek de seni ağlatıyor olabilir.aynen canım çok haklısın o konuda yazıyorum yazıyorum bi bakıyorum hepsinin içinden hiç olmadık bişey bulmuş ona takmış birtek o konuda konuşuyor önemsemediği açık. neler denemedim ki ama olmadı hep sonunda ağladım yarın tekrar deniycem ama korkarım yine ağlıcam :2:
Ayrıca bu ağlamanın da son zamanlarda olmasınında bir sebebi vardır. Belki seni iyi dinlediğini hissetmediğin için sinirden ağlıyorsun,çünkü ne kadar yazsan da yine seni anlamayacağını çözüm bulamayacağını yani boşa kürek çektiğini düşünmek de seni ağlatıyor olabilir.
Kendini yıpratma vebence derdini mesajla anlatmamaya çalış. Eğer rahat edebiliyorsan müsaitvakit konuşarak anlatmak istiyorum de o gün bırak sayfalarca yazmayı o da merak etsin beklesin açıklamanı.
aynen canım çok haklısın o konuda yazıyorum yazıyorum bi bakıyorum hepsinin içinden hiç olmadık bişey bulmuş ona takmış birtek o konuda konuşuyor önemsemediği açık. neler denemedim ki ama olmadı hep sonunda ağladım yarın tekrar deniycem ama korkarım yine ağlıcam :2:
tatlım öncelikle sakin olacaksın ve şunu unutma herşeyi yapan beynin ve kontrol sende atıyorum konuşmak istediğin bir durumda ağlayacak duruma mı geliyorsun derin nefes al ve asla aklına ağlayacağım, konuşamayacağım gibi cümleler getirme bilinçaltını bu cümlelerle doldurma psikoloğa da gitsen seni dinleyecek ozaman bu konuda sen kendini dinle böyle olunca mutsuzsun derdini anlatamıyorsun ve otokontrol mekanizman devredışı oluyor ozaman kendi kendine söz vereceksin sesinin titrediğini heyecanlandığını paniklendiğini belli etmeyeceksin unutma bu konuda sana yardımcı olacak sadece sensin insanın isteyipte yapamayacağı hiçbir şey yoktur...KENDİNE SÖZ VER VE BİRYERDEN BAŞLA...
Çok teşekkür ederimm haklısınız yapabilirim büyük ihtimalle onun sinirli halinden çekiniyorum birazcık , normalde de duygusal olunca içinden çıkamıyorum annemle bile tartışsam anında ağlıyorum pskilojik bir durum sanırım
tatlım bu durumu sadece sen aşabilirsin biz sadece seni dinleyebiliriz kendine güvenn sonuçta bu şekilde mutsuzsun ve insanın sıkıntısını anlatamaması bir süre sonra bardağı taşırır ve büyük bir patlama yaşarsın ve yaşatırsın bu yüzden sakinlikle kızgınlıklarını kırgınlıklarını anlat...
Bahsettiğin şey aşırı derecede sinir yıpranması ve sinir hastalığı durumlarında olan bi durum. Bende de oluyordu bi dönem, daha üçüncü cümlede titreyip ağlamaya başlardım.
Aslında uzman tedavisi gerektiren bi durum. Ama ağlasan da konuşmaya devam etmeye alıştır kendini.
Ağlayarak da olsa konuşmaya zorladığında kendini, konuşayım derken ağlaman geçiyo birkaç dakka sonra. O bikaç dakikada dayanman konuşmaya alışman gerek.
İnsan kendinin doktoru olucak önce derdi babannem. :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?