Derdimi anlatsam dizi olur......

oyle bir hayatin icindeyim, oyle bir evliligin icindeyim ayrilamiyorum, ayrilmak icin korkuyorum, ayrilmak icin gec mi kaldim bilmiyorum. kendimi bu evlilikte yalniz hissediyorum.

Cımbızla laf veriyorsun anlatsan da bize de doğru düzgün yorum yapma hakkı doğsa diyorum hani.
Tamam sitede yeni olabilirsin de yazmayı da mı yeni öğreniyorsun be arkadasım???

haklisininiz uzun uzun yazmaya calisacagim.... lisedeyken babam bir trafik kazasi geciriyor, 22 sene bitkisel hayat yasiyor. ben kucuk yasta evlilige zorlandim, fakat acele karar verdim galiba. severek evlendim fakat akraba evliligi yaptim. kazadan sonra annem bizi terk etti, 3 erkek kardeslerim oksuz kaldilar, yanimiza aldik, babamla ben ilgilendim senelerdir. annem yollar sonra hayatimiza geri geldiginde kardeslerimle ilgilenmeye basladi. beni hep ihmal etti. kardeslerimin cocuklariyla hep ilgilendi, benimkiler hep oksuz kaldi sevilmediler. bu arada 1 kizimiz bir oglumuz oldu. yetmiyor esimin 2 kardesleri de geldiler yanimizda kaldilar, sonra evlendiler yuvalarini kurdular. onlari da gormuyorum artik. Anlamadigim butun yaptigim iyilikler hic bilinmedi, aileme sahip ciktim senelerce sonra ben abla olamadim nedense...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…