Derdimi anlatsam dizi olur......

annem bana cok cektirdi, gencligimi yasayamadim, evlendigimi anlayamadim, evliligimi burdumdan getirdi. Esimin ailesi hic sevmiyor annemi. Annemin bir hatasi yuzunden benim hayatimi mahvetti... senelerdir atip tuttular, islerine geldiginde gorusurler, gelmediginde attip tutarlar.... ben daima annemden uzak kalmayi tercih ettim hem bana zarar veriyor, gecmisi unutamiyorum, bana cektirdiklerini unutamiyorum. esim bir cok kez annemle gorusup aramizi yapmaya calisti hic bir zaman bunu yapmasini istemedim, mesela ilk cocugumu kayip ettim hamileyken bir ay olu tasidim bende az kalsin oluyordum, annemi cagirdi ve bir sekilde gorusmeye basladik fakat kisa surdu ben toparlaninca yine ihmal etti beni. Bir kamp yerindeyiz ben sarki soyluyorum, esim mikrofinda annem sarkisindan sonra emri vaki yapip baristiriyor herkes alkisliyor sevmiyorum boyle ortamlari. yine kisa bir sure gorustuk. esimin bana boyle emri vakiler yapmasi beni cok huzursuz ediyor. hem baristiriyor hem ufak bir kavgamizda annem hakinda attip tutuyor bu da beni huzursuz ediyor.

annem bana cok cektirdi, gencligimi yasayamadim, evlendigimi anlayamadim, evliligimi burdumdan getirdi. Esimin ailesi hic sevmiyor annemi. Annemin bir hatasi yuzunden benim hayatimi mahvetti... senelerdir atip tuttular, islerine geldiginde gorusurler, gelmediginde attip tutarlar.... ben daima annemden uzak kalmayi tercih ettim hem bana zarar veriyor, gecmisi unutamiyorum, bana cektirdiklerini unutamiyorum. esim bir cok kez annemle gorusup aramizi yapmaya calisti hic bir zaman bunu yapmasini istemedim, mesela ilk cocugumu kayip ettim hamileyken bir ay olu tasidim bende az kalsin oluyordum, annemi cagirdi ve bir sekilde gorusmeye basladik fakat kisa surdu ben toparlaninca yine ihmal etti beni. Bir kamp yerindeyiz ben sarki soyluyorum, esim mikrofinda annem sarkisindan sonra emri vaki yapip baristiriyor herkes alkisliyor sevmiyorum boyle ortamlari. yine kisa bir sure gorustuk. esimin bana boyle emri vakiler yapmasi beni cok huzursuz ediyor. hem baristiriyor hem ufak bir kavgamizda annem hakinda attip tutuyor bu da beni huzursuz ediyor.
Öncelikle geçmiş olsun; Allah yardım etsin. Ama öyle bir konu başlığı yazmışsın ki. Bu anlattıklarının dizi olarak tutması için önce bir yalı kiralanması şart. Zira halkımız yalılarda geçen dizilerden hoşlanıyor. Boğaza karşı viskimi içerek dertlenememişsem bir değeri olmuyor yani. Seninki yeşilçam filmi oldu ama eski çamlar da bardak oldu be gülüm

haklisininiz uzun uzun yazmaya calisacagim.... lisedeyken babam bir trafik kazasi geciriyor, 22 sene bitkisel hayat yasiyor. ben kucuk yasta evlilige zorlandim, fakat acele karar verdim galiba. severek evlendim fakat akraba evliligi yaptim. kazadan sonra annem bizi terk etti, 3 erkek kardeslerim oksuz kaldilar, yanimiza aldik, babamla ben ilgilendim senelerdir. annem yollar sonra hayatimiza geri geldiginde kardeslerimle ilgilenmeye basladi. beni hep ihmal etti. kardeslerimin cocuklariyla hep ilgilendi, benimkiler hep oksuz kaldi sevilmediler. bu arada 1 kizimiz bir oglumuz oldu. yetmiyor esimin 2 kardesleri de geldiler yanimizda kaldilar, sonra evlendiler yuvalarini kurdular. onlari da gormuyorum artik. Anlamadigim butun yaptigim iyilikler hic bilinmedi, aileme sahip ciktim senelerce sonra ben abla olamadim nedense...

Yukarida altini cizdigim olay nasil oluyor. Nasil evlilige zorlandirilip sonra acele karar verdim ama severek evlendim diyorsunuz. Biseyi yapiyorsaniz kendi istediginiz icin yapin cunku kimse kiymet bilmiyor bunu goze alarak yapin

Canım daha ne dertler var ama aile olunca sorun daha çok koyuyor en sevdikleri üzünce insanı çok büyük sarsıntı yaşıyor insan. seni çok iyi anlıyorum. Annenle görüşmediğin de ve eşin de baskı yapmadığında mutlu olacak mısın?
Eğer evet diyorsan eşinle konuş annen hakkında konuşmasın ve annenle de görüşme...
İnsan annesine küsemez ama olaylar baya ilerlemiş artık dönüşü yok mu hiç?

Birak anneni.. bu annem beni sevmedi modasi nedir sasiriyorum.

Esine baristirma bizi girme aramiza, annene seni gormek istemiyorum yolun acik olsun deyiver. Herkes ailesiyle cok mutlu mesut olup hep gorusecek diye bir kural yok ki. Sende gorusme.

Sen anne olmuşsun 2 cocugun var, gecmise takilip kalacagina sen çocuklarınla ilgilensene. Bir hayat kurmussun kendine. Kendi hayatını, çocuklarının hayatini güzelleştirmeye calissana. Annenden cok daha iyi bir anne olarak tedavi etsene kendini.

Iyi bir evlat , iyi bir abla olma pesinde kosma. Olmamis, annen buyuk hata yapmış. Kardeşlerinde annen gelince seni birakip onu seçmiş. Tamam bunlar cok uzucu. Haklisin.

Gecmise takilip bugunu kotu gecirmene sebep olmasin yasadiklarin. Gecmisle yasayarak evliligini de zora sokmussun bence. Unut. Insan isterse her seyi unutuyor. Temizle beynini, yeni ve guzel anilara yer ac. Çocuklarının, esinin olduğu guzel gunlere ait anilarin olsun. Pesini birak gecmisin...

Back
X