- 26 Mayıs 2016
- 7
- 1
- 1
- 54
- Konu Sahibi yarali kalbim
annem bana cok cektirdi, gencligimi yasayamadim, evlendigimi anlayamadim, evliligimi burdumdan getirdi. Esimin ailesi hic sevmiyor annemi. Annemin bir hatasi yuzunden benim hayatimi mahvetti... senelerdir atip tuttular, islerine geldiginde gorusurler, gelmediginde attip tutarlar.... ben daima annemden uzak kalmayi tercih ettim hem bana zarar veriyor, gecmisi unutamiyorum, bana cektirdiklerini unutamiyorum. esim bir cok kez annemle gorusup aramizi yapmaya calisti hic bir zaman bunu yapmasini istemedim, mesela ilk cocugumu kayip ettim hamileyken bir ay olu tasidim bende az kalsin oluyordum, annemi cagirdi ve bir sekilde gorusmeye basladik fakat kisa surdu ben toparlaninca yine ihmal etti beni. Bir kamp yerindeyiz ben sarki soyluyorum, esim mikrofinda annem sarkisindan sonra emri vaki yapip baristiriyor herkes alkisliyor sevmiyorum boyle ortamlari. yine kisa bir sure gorustuk. esimin bana boyle emri vakiler yapmasi beni cok huzursuz ediyor. hem baristiriyor hem ufak bir kavgamizda annem hakinda attip tutuyor bu da beni huzursuz ediyor.