Sorununu çözmek yerine eski sevgiliye sığınmak nedendir? Bunu bende anlayamıyorum. Arkadaş büyük ihtimalle bunalımda idim, O beni buldu, ben bulmadım, görüşmek için çok ısrar etti filan diyecektir.
O bunalım sığınağınıda anlamıyorum ki ben
Buda yeni moda
Bunalıma girdim,depresyona girdim,boşluktaydım
Bunlarda yeni kılıflar bu işlere
Bunalıma giren insan,eski sevgiliyemi koşar ya
Depresyona girmiş kişi dünyadan vazgeçer
Dertlerine,yenisini ekliyim diye uğraşmazki
Valla arkadaş nasıl bir açıklama yapar,durumu nasıl ifade eder bilemiyorum ama
Bunalımdı,şudu budu derse
Ben yine anlamayacağım sanırımboshayallersmile
sanırım bi boşlukta yapılan cahilce bi davranış..benimde aklıma bu geliyor ...
arkadaşlar nete şimdi girdim yorumlarınızı yeni okuyorum siz yanlış anlamışınız ben eski sevgilimle konuşuyorum derken biz arkadaşız eşiylede konuyorum düğününede gittim o konuda yanlış anlaşıldım sanırım yani bi onunla dertleşiyorum demek istedim eşimle sözlüyken kaçarak evlendik neden diyeceksiniz aile ziyaretine geldi bize ailem yoktu bir ben vardım evde kötü şeyler oldu sonra almıcam seni dedi utandıgıma söyleyemedim aileme bi gün ya gelirsin ya istemiyorum düğün yapmıcam sana dedi aileme söylesem kötü seyler olacaktı sustum ve evlendik aslında eşimi sevdiğim için sözlendim ama o olaydan sonra sogudum ondan çocugu ben istedim pişmanda değilim ama şiddet ve hakaret yıpratıyo beni arkadaşın yokmuy demişsiniz telefonum bile yok kırdı güzelim telefonumu kimseyle konuşmıcakmısım gezmeyi geçtimmarkete bile gidemiyorum market kapımızın önünde netede o yokken giriyorum nete giren kadınalr kötüymüş zihniyete bakrmısınız tam bi psikopata dönüştü böyle değildi evlendik ne olduysaondan sonra oldu aileme akrabalarıma zaten gidemiyorum bu arada aileme geçen gün açıldım tamam gelip alalım diyolar ama onlara zarar verecek bi tip o yüzden korkuyorum da boşansam kendime güveniyorum 2 yıllık okul bitirdim meslegim var o ise ilkokul mezunu onuda vuruyo bazen biz senin gibbi okuyamadık çok biliyorsun falan kaynanama kalırsa bir kötü lafım olmadı ama hep oğlunu tutaar ama ben seni daha çok seviyorum kızımsın diyo ama yapmadıgındanda geri kalmıyo öteki konularımı okuduysanız anlamışınızdır derdimi yardıma gelince konuşacak kimsem yok akıl istiyorum desem fikrim sabit zaten ama bilmiyorum kafamçok karışık durup durup ağlıyorum tek tesellim oğlum
cocugunuz ıcın esınıze yenıden asık olmayı denemeyemezmısınız?..
ıyı yanlarını gormeye calıssanız ..
esınızle konussanız belkı saglıklı gunler bekler sızı kımseye boşanın dıyemem allahda yaşatmasın kımseye ..ama karakterı saglam yapıya sahıp bırı ızlenımı verdınız yazdıklarınızdan..
akıllı bırısınız bence kadın ıstedımmı herseyı yapabılır..
canım yanlış anlama sadece merakımdan soruyorum sana.
sen dayak yiyip hakaretler işittiğin birini yeniden aşık olabilir misin.
değil 1; 11 tane de bebeğim olsa o adamın adını dahi duymak istemem ben.
bende mi var ki acep bi gariplik diyorum bazen :uhm:
Aileniz yokken, evde kötü şeyler mi oldu ?
Ne oldu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?