canım yanlış anlama sadece merakımdan soruyorum sana.
sen dayak yiyip hakaretler işittiğin birini yeniden aşık olabilir misin.
değil 1; 11 tane de bebeğim olsa o adamın adını dahi duymak istemem ben.
bende mi var ki acep bi gariplik diyorum bazen :uhm:
Biz şimdi hepimiz kötümüyüz? Namus gitti mi elden? Kötüyüm ben kötüyüm kötüyüm kötüyüm, herkesi hasta ederim...... Kesinlikle erkek olmak istiyorum, acaba bu yaştan sonra olsam günahlarımdan arınır mıyım kızlar?
sağ olun kızlar biraz olsun sizin yazdıklarınız iyi geldi ama yanlış anlayanlar eski sevgilimle biz çok eski arkadaşız o zaten benden önce evlendi hatta bugün 2.ci çocugu dogacak kimseye güvendiğim dayndıgım yok ben sadece çocugumun psikilojisini geleceğini düşünüyorum
arkadaşlar bugün üye oldum dertleşmeye ihtiyacım var ben evli 1 çcocuk annesiyim eşimle mecbur kaldıgım için evlendim aileme söyleyemedim şu an hem hakaret hem şiddet görüyorum ayrıca eski sevgilimide seviyorum onunlada bu mutsuz günler yüzünden arada dertleşmek içim mailleşiyoruz eşimi aldatmayı düşünmedim ama ayrılmayı düşünüyorum ne olur akıl verin kaynanam zaten bi dert onu hiç anlatmıcam
sağ olun kızlar biraz olsun sizin yazdıklarınız iyi geldi ama yanlış anlayanlar eski sevgilimle biz çok eski arkadaşız o zaten benden önce evlendi hatta bugün 2.ci çocugu dogacak kimseye güvendiğim dayndıgım yok ben sadece çocugumun psikilojisini geleceğini düşünüyorum