derdimi en iyi bu forumda paylasiyorum

fanaa21

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2014
1.380
787
merhabalar hanimlar, hepiniz iyiki varsiniz buraya yazdikca rahatliyor insan.. uzatmadan konuma geleyim. belki eski konularimdanda bilenler bilir, nişanlım yurtdışında ve sekiz aydır gorusemiyoruz.. benim buzamana kadar ailem hep destekçi oldular ama babam parayı çok sever yani kendi hiç sormaz benim birşeye ihtiyacım var mı diye.. hep nisanlin alsın gözüyle bakiyorlar, bugün annemde ablamda aynı mevzuyu açtılar ee bayram harsligini gonderirler..

onlar mı haklı ben mi yanlış düşünüyorum bilmiyorum.. bi mesleğim yok işede girmedim düğün ha oldu ha olcak diye diye uzattılar.. bende onlara el açmadım hiç yani şunu bunu yapin diyemem hayatta, zaten ailesinden hiç beklentim yok. nişanlım çalışmamı hiç istemedi ordada calistirmam dedi ama gelin gorunki hiç anlayisli değil, benim isteğim varmı yokmu hiç sormaz.. insan bi der bu kızın belki ihtiyaçları vardır ailesinin eline bakmasın ama nerde.. bende belli etmiyorum tabi. ne babamdan ne de nisanlimdan kuruş istemem. ne yapmalıyım bana akıl verin (ılımlı yorumlara ihtiyacım var, çünkü moralim gerçekten bozuk :KK43: )

canım ne babadan ne es adayından hayır bekleme, çalışmamak gıbı bır aptallık yapma, kendın kazan kendı ıhtıyaclarını kendın gıder, kı daha evlenmemısınız nısanlın da olsa sana bakmak zorunda degıl su an hala babanın hımayesındesın..

canım ne babadan ne es adayından hayır bekleme, çalışmamak gıbı bır aptallık yapma, kendın kazan kendı ıhtıyaclarını kendın gıder, kı daha evlenmemısınız nısanlın da olsa sana bakmak zorunda degıl su an hala babanın hımayesındesın..
düğüne bir ay kaldı hicbiyer almazki yakında geliyorlar zaten.. yorumunuz için teşekkürler

E boyle beklemek de ayip izin vermiyor diye calismayip nisanlimdan medet umacagima ise girer calisirdim sahsen

düğüne bir ay kaldı hicbiyer almazki yakında geliyorlar zaten.. yorumunuz için teşekkürler
gelecekte esınden para alamayan ve aılesının destegını kaybetmıs, eve hapsolmus, tek derdı evın ıslerı ve cocuk bakımı olan bır bayan profılı olustu gozumde..
bunu dusunmek bıle psıkolojımı bozdu..
sız es adayınızı dınlemeyın gırın bır ıse calısın , eve katkınız olmasada kendınıze katkınız olsun..

Sen ne babanın eline bak ne nişanlının, gir bi işe çalış kendi elinin emeğini harca..
ayrıca nişanlın şuan senin ihtiyaçlarından mesul değil

X