. Derdimi kimseye soylemiyorum

Sizi kibledim
Kusura bakmayın burdaki hiçbir üyeye defol yada yada akilsiz insan diyemezsiniz böyle bir konu actiysaniz kimse size 41 kere maşallah çekmez bunu da biliyorsunuz

bu ne utanmazlik ya!ilk sayfayi okudum sadece ama kan beynime sicradi.kocandan utanmiyorsun,cocuklarindan utanmiyorsun peki Allah tanda mi korkmuyorsun?
esinle cinsel hayatinin olmamasi seni bos mu yapiyor?biriyle evliyken baskasiyla nasil dini nikah kiyilir heleki kadin icin.
9 yas kucuk bir erkekle gonul macerasi yasamak evlatlarinizdan ,kadinlik insanlik gururunuzdan daha mi degerli?
genc beydede ne mide varmis ama!!!anneside tabiki onay vermiyecek.kim evladina evli oldugu halde kocasini aldatan bir kadini layik gorur ki?

cok rahat okudum anladımdaa okuduguma pişmann oldu m bırde dini nikah kıymıs sanki birliktelik helal olucakmıss gbii sen resmı bır evlılıkle baskasıyla evlyken bır dıger baskasıyla dını nıkah kıysan ne olurr zinaa hertürrlüü bu yoldan vazgecc cocuklarından utan

SAnıyorumki siz eşinizle boşansanız çocuklarınız ölmez.İllkkez onların anne babası boşanmıyor.Böyle bir hayatı yaşamak yerine boşanmanız en doğrusu.Ayrıca adamın çok haysiyetli olduğunu söylüyosunuz ama evli iki çocuklu kendinden kaç büyük bi kadınla birlikte.O sebeptenn ben o kadarda haysiyetli olduğunu sanmıyorum.

Derdimi kimseye söyleyemiyorum diye başlik yazmissiniz kusura bakmayın da sizinki dert degil bildigin namussuzluk bana gore

Esinizi sevmiyorsaniz bosanirsiniz hayatinizi da iatediginiz kisiyle devam ettirsiniz yani bu na normal derim ben

Bi cok kadın aldatildıgini ögrenince yıkılıyor peki kocanız size aynısıni yapsaydı mutlu mu olurdunuz

Cocuklarım icin boşanamam da demeyin o çocuklar böyle bi hayatı secen anneyle büyumektense boşanmıs anne babanın cocukları olmayı tercih ederler

Ayrica zaten evlisiniz dini nikah yapmanız sizi aklamazki gecersiz olur o nikah

Siz bi an önce kocanızdan ayrılın derim...​

Ben azeriyim de ondan ola bilir. Yanlismi yazdim?
Azeri bu vatandasa sormak lazim
sizin oralarda nikahi halen bir adam uzerinde olan kadin baska adamla nikah kitabilyormu?

Dininizin islam oldugunu zannediyorum hal boyleyken esijizin bu durumu bilmemesi zina drgilmidir ki cinsellige getek yok

3.madem oule adami bosa keyfine bqk ne akil istiyon milleten yahu aklin kendine yetiyo maass ayri odalarda yatiyon diye
boynuxlamayi reva goruyon gqribe

4.onurlu dedigin o sahsi muhterem bence pek onursuzki evli barkli kadinla gonul eylendiriyor

5.keske derdini bizede demeseymisin

terbıyesız ya hem ahlaksızlıgına kılıf uyduruyor hemde defol dıyor..valla kocan bır duysa da senı dayak manyagı yapsa!

terbıyesız karaktersız

Senin dini nikahın dinen de geçersiz zaten. Çünkü geçici evlenme engellerinden olan"evli kadınla evlilik" var burada. Hocaya gidip de sorabilirsin, nikanız bâtıl. (İn'ikat şartlarına uymuyor)

Adam gibi boşanacaksan boşan. Boşanmayacaksan da izini mi kaybettiriyosun napıyosan yap bu bataklıktan sıyrıl. Çok kötü bir şey yapıyosun. Allah akıl fikir versin.

nasil evli olub dini nigah kiydin bilmiyorum.hocayimi kandirdiniz ne yapdiniz.yapdiklarina hic kimse hak vermez.bosuna kendini rezil etme.

ayrica azerileri de burda kotu dusurme.gercek bir azeri kadini namuslu,durust ,erkeyine sadik ,evine bagli bir kadindir.senin gibileri toplumlarinin sadece yuzkarasi olabilirler.:KK62:

Öyle şey olur mu yaaa! Dini yorum yapmayaym diyorm ama dini isteyen istediği gibi sündürmesin! Belden aşağısı felç olan insanlar var,ilişki yaşayamayan. Böyle işinize geldiği gibi almayın herşeyi. Eşinize çok yanlış yapıyorsunuz. Boşanın ve kimle evlenmek istiyorsanız onunla evlenin.. amaaa iddia ediyorm; boşansanız bile sevgiliniz sizinle evlenmeyecek.29 yaşındaki adam 15 yaşındaki çocuğa babalık mı yapacak!
Yapmazmi? Yaparim diyor. Amma ileride usana bilir deyilmi?

Canım kocan ne kadar kötü de olsa işe yaramasa da gurursuz da olsa bunlar seni haklı yapmaya yetmiyor.Dünyanın en kötüsü de olsa kimseyi aldatmayı hak göremezsin.Adam az para kazanıyosa bu onun suçu mu ayrıca?napsın yani elinden gelen bu demek ki.Kim istemez daha çok kazanmayı.

Ha ayrıca demişsin ya sevgilim çok haysiyetli gururlu diye.Öyle bişey yok.Evli kadınla yatan kalkan adamda gurur ne arar?

İyi para kazanıyorum demişsin senden 9 yaş küçük oğlan seni napsın Allah aşkına etrafta o kadar çıtır varken?

Senin paranı yiyo bedava sex yapıyo anlayamıyo musun bunu?

agzına sağlık cnm dogru dedn..

#Guliya o haysiyetli dediğin insan bulmuş bozuk şeyi gönül eğlendiriyor evleneceği zaman kusura bakmada bozulmuş 2 cocuk annesiyle evlenmez. böyle tipler zarı olmayan kadınlarla gönül eğlendirir gezer tozar yer icer sonra aileleri sıfır kilometre kız bulur sana tekmeyi vurur anla bunu canm o toz pembe dünyadan kurtul artık yok öyle benden küçük hiç evlenmemiş biri gelsn beni alsın unut onu canm ;)

senın onun elinde şimdilik sadece seks oyuncağısın zamanı gelince bu bozuk yenısı gelsn dicek cocuklarına yazık hatanın nersinden dönersen kardır git bı abdest al iki rekat namaz kıl Allahtan af dile Ahiretini yakma...!

Bu nasıl kafa yapısı arkadaş anlamadım gitti ... Bi kere senin o dinî nikahın geçerli değil bunu bil gayri meşru iliski yaşıyorsunuz... Açık yazarsam zina !!! Eşini sevmiyorsan bosan git ne diye eşinin hakkına giriyorsun.. Ortada çocuklar da var! Erişkin çağa geldiklerinde hic mi yaptıklarından utanmayacaksin veya onlara bu durumu nasıl açıklayacaksn??? Madem işin gücün var madem iyi para kazanıyorsun gidersin avukata acarsin bir dava ondan sonra kimle iliski yaşamak istiyorsan yasarsin .. Erkeklere kizarken kadınlar da çığrından çıkmış pes !

Ne tarafından tutsam elimde kaldı konu bir kere kocanla istersen beş senedir sex yapmıyor ol nikahın duruyor ikinci bir nikah yapamazsin yani çıtır sevgilinle zina etmektesin, ayrıca kadın bakımsız evde oturup kocasının parasını yiyor diye erkek aldatsa ağzımıza geleni sayariz ki sanada neler geçiyor içimden çenemi tutuyorum neyse...
Efendice boşa kocanı git ne halt yiyorsan ye zaten o çıtır oğlan seni almaz yani bunu da bil Türk aileleri çocuğu olmadığı halde ikinci evliliği olacak insanlara sorun çıkarıyor senin iki çocuk var bir de 9 yaş büyüksün yokk artikkk dedirttin hayal aleminde yaşamaya gerek yok asla o aile böyle birseye müsaade etmez, ben daha önce evlenmeni yaşı vs sorun yapmazdım ama kocasını aldatan karaktersiz birini asla onaylamazdim.
Esin kötüyse sen ondan bin kat kötüsün o gurursuzsa sen daha betersin aldatmak gibi berbat bir eylemi gerçekleştiren insanlardan nefret ediyorum bir de bunlar anneyim babayim diye ortada dolandimi daha beter sinir oluyorum

Çok kururlu haysiyetli bir adam olsa evli bir kadinla beraber olmaz.

Kullanıyor seni. Evlisin adamın başına dert olmazsın gibi düşünüyor. Yaş farkı da var. Ne yapacak yani sen boşansan bile evlenmez seninle. Sonuçta kocasını aldatmiş birisin. Onu da aldatabilirsin ilerde. Böyle düşünür ve evlenmez o adam seninle.

cnm bu aldatma durumun ortaya çıkarsa zaten çocuklarını alamazsınki

Bu konu gerçekse, tek kelimeyle ayakta uyutulan safımsı (daha ağır şeyler yazmak istemiyorum) bir kadınsınız.
İnanamıyorum gerçekten inanamıyprum. Nasıl kandınız, bu adama. Yahu kullanıyor sizi.
Kocanıza çocuklarınıza acıdım. Madem boşanın ne isterseniz yapın.
Genede tövbe edin derim ben. Uzaklaşın bu bataktan.

Merhebalar. Size anlaticagimdan dolayi beni kinayacaksiniz biliyorum amma yardim edin lutfen bana. Fikirlerinizi almak istiyorum derdimi kimseye soyleyemiyorum. Tanimadigim insanlarla paylawmag istedim. Ben 1978 dogumluyum 13 yawinda oglum ve 9 yawinda kizim var. Evlendim 14 sene once. Amma kas ki evlenmez olaydim. Evliliyimizin 2 ayinda bosanmak istedim amma oz ailem izin vermedi. Evlenirken kocamin ailesi ile oturmaya basladik . 3 baldiz ( benden cok buyuk yasca) , 1 kayin , annesi ve babasi. Kotu davranmiyorlardi bana. Iyi insanlardi. Sadece evlenirken kocam beni 6 ay sonra ev alicaz falan kibi seylerle kandirdi. Amma 7 il onlarla oturmaya mecbur oldug. Aramizda ev movzusunda her zaman tartisma oluyordu kabullenemiyordum beni aldatdiniz kibi kavka ediyordum kocamla her zaman. Kocam da o kadar da para kazanmiyordu. Iki cocugum oldu . Ben evliliyimizin 2 ci ilinden basladim kucuk bir isle urasmaga kucuk bir is buyudu sukurler olsun ve gayet guzel paralar kazanmaya basladim ve 12 ildi bu isi davam
Edirem halal parami kazaniram. 7 il onlarla cox mutsuzdum artik esimi sevmiyordum gozumden dusdu zaif oldugu icin calisb kendine eziyet vermiyordu nefret etmeye basladim ona zaman zaman. Kururu yokdu. 7 il sonra bir kredi ile ev aldig. Ilk odenis olarak kocamin ailesi
Biraz para verdiler . 25 illik
Bir kredi bu. Biz tasindik ordan. Yene evin butun para durumunu karsilamak cocuklarin yemeyi icmesi geyimi okul harclari benlik hala. O cok dusuk bir maasla benden bu kadar dedi her zaman cok zaman evde oturdu ve benim hesabima yasadi. Bu durum bir kadin olarak her zaman beni sinirlendirdi. Cinsel durumumuz da cok kotuye getmeye basladi. Esas simdi beni uzen durumu anlatiyim. Iki il once biri ile taniwdim ben. Cok asik oldug bir birimize gercekden. Iki ildi seviyoruz bir birimizi. Ayrilmak istedik olmadi . Ben onu bu kadar sevmeyin bana zarar verecek deye ondan kopmaya karar verdim dafalarca amma olmadi yapamadik. Ben 78 amma o 87 dogumlu. Amma bu hic farkedilmiyor cunki ben cok bakimli biriyim ve genc gosteriyorum. O cok kururlu bir erkek. Cok haysiyetli. Bekar hec evlenmedi. Biz evlenmek istiyoruz hayal ediyoruz bunu. Zaten dini nigah kiydig. Amma gercek kari koca kibi bir araya gelmemiz ucun cok engeller var. Benim cocuklarimin psikolojisi, benim tansion hastasi annem , erkek kardesim, sevdiyim erkeyin annesi ( o nigah kagizimizi bulmus). Ve hakli olarak garsi cikiyor. Amma biz ayrilamayiz ki. Calisdik olmadi. Biz birlikte cok mutluyuz bir birimizi tamamliyoruz. Biz ne yapalim onsuz bir hayat duwunemiyorum artik. O bize ev tutmus orda bulusuyoruz orasi bize aid bir ev orda mutluyuz. Ben bosanmasam bile o hic kimse ile evlenmiyeceyini soyluyor, amma buna da konlum razi olmuyor bencillik deye dusunuyorum. Cunki sonucta onun da cocugu ailesi olmali. Amma baska bir kadinla evlenirse ben davam etmem cunki 1 bunu kaldiramam 2 onun
Ailesin dagitmiw olucam. Ben onunla tanismadan once bile kocamla ayri idik ayri odalarda yatiyoduk ve 2 ile yakundi aramizda cinsel durum yokdu cunki nefret ediyordum
Ondan . Onu bir erkek kibi gore bilmiyorum. Bana yardim edin lutfen fikirlerinizi soyleyin. Bir tarafda cocuklarim bir tarafda cok sevdiyim ve sevildiyim erkek. Ne yapiyim artig dayanamuyorum ben.
Bosanmadan nasil biriyle gönül iliskisi kuruyorsunuz. Esinizi sevmiyo olabilirsiniz ama cocuklarinizin yuzune nasil bakiyorsunuz?

Back
X