Derdimi paylastim sevincimi de paylaşmak istiyorum

Başınız sağ olsun, sabırlar diliyorum size. Bir insanın canına kıymış bir caniye hiçbir ceza yeterli değil ama en azından verilebilecek en ağır cezayı almış. Beter olsun pislik.
Çok teşekkür ederim inşallah ömrü yetmez oradan çıkmaya hala adaletin tecelli edeceğine inanıyorum diyordu

Çok geçmiş olsun daha bir kaç gün önce andık seni yüreğini soğutacak haber aşır inşallah dedik giden gelmez ama onun da cezasını bulması çok iyi olmuş

Hatırladım sizi. Tekrardan başınız sağolsun. Allah iyilerle karsilastirsin hep hayatınız boyunca.

Başınız sağolsun allah cennette kavuştursun sizi. Bundan sonraki ömrünüz güzel olsun inşallah

Adalet yerini bulmuş. Size ve çocuklarınıza sağlık dilerim. Her şey gönlünüzce olur bundan sonra umarım.

çok geçmiş olsun başınız sağolsun.

Canım hatırladım seni gerçekten yaptığı yanına kalmamış çok çok sevindim Rabbim bir daha böyle kötü acılar yaşatmasın size bize hiç kimseye.. Tekrar başın sağolsu.

İşte böyle adaletin herkes için de yerini bulmasını dilerim Allah'tan. Ne güzel Adınıza sevindim. Allah rahmet eylesin. Size sabır ve metanet versin

Konunuzu hatırlıyorum. Gözünüz aydın, sevindim sizin adınıza. Her ne kadar tam bir teselli olmasa da dediğiniz gibi biraz olsun içiniz ferahlamıştır. Bundan sonra dilerim hayatınız çok güzel olur.

Cok uzulmustum o yuzden hatirliorum sanirim. Basin sagolsun. Vardir illa bi sebebi

Ölenin yeri dolmasada,bu karar insanın acısını bir nebze hafifletiyor.
Sizin adınıza sevindim.

Çok geçmiş olsun, başınız Sağolsun

Basiniz saolsun. Giden geri gelmiyor ama en azindan yapanin yanina kalmadi. Adalet yerini buldu ya sevindim buna. Allah bundan sonra yolunuzu acik etsin.

Çok geçmiş olsun daha bir kaç gün önce andık seni yüreğini soğutacak haber aşır inşallah dedik giden gelmez ama onun da cezasını bulması çok iyi olmuş

Hatırladım sizi. Tekrardan başınız sağolsun. Allah iyilerle karsilastirsin hep hayatınız boyunca.
Hepinize güzel dilekleriniz için tek tek teşekkür ederim arkadaşlar rabbim kimseye böyle acı yasatmasin her mahkemede o caniyle aynı ortamda bulunmak bile çok zor geliyordu çok şükür bitti sebebini bilememek ayrı üzüntü veriyor hicbir sebep geçerli olamaz tabiki.. onun da gün yüzü göremeyeceğini bilmek bir nebze soğutuyor yüreğimi. Allah bizim gibi adalet bekleyen herkesin yüzünü güldürsün insallah

eşinize allah rahmet eğlesin.
sizinde başınız sağolsun allah dahada güç nasip etsin.
haberinizede çok sevindim ne hakediyosa onu yaşasın..

demek bazen de olsa adalet varmış, adınıza sevindim. Allah sizlere sabırlar versin, eşinizi de yerinde dinlendirsin.

Gözünüz aydın
Allah bu acıyı unutturacak başka acı tattırmasın size
Evlatlarınızla inşallah mutlu ve huzurlu bir hayat sizi beklesin bundan sonra

C
Canim benim ya başınız sağolsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…