Sanirim hatrliorum.. arabada olu bulunmustu galiba dimi?Hatırlayanınız vardır belki hanımlar geçen sene haziran ayında eşimi kaybetmiştim. Arkadaşı tarafından öldürülmüştü, ama adam inkar ediyordu. Nihayet bugün müebbet hapis cezası aldı şükürler olsun az da olsa içim soğudu. Hala neden yaptığını bilmiyoruz ama bu dünyada da cezasını çekecek olması acimizi hafifletti. Paylaşmak istedim.
Sagolun çok teşekkür ederimHak yerini bulmuş! Çok sevindim sizin adınıza...
Başınız sağolsun...
Çok teşekkür ederimHak yerini bulmuş çeksin cezasını! !Allah tekrardan sabirlar versin sana.
Amin inşallah Allah'ın adaletine güvenim sonsuz bu dünyada da cezasız kalmadı ya ona seviniyorum ben de. Allah kimseye yasatmasinSevinilir mi böyle bir habere. Yaşamış birisi olarak çok sevindim. Allah hayırlı etsin inşallah.
Evet doğru hatırlıyorsunuz en başından beri inkar ediyor ama tek şüpheli oydu buldu cezasını çok şükürSanirim hatrliorum.. arabada olu bulunmustu galiba dimi?
Çok sağolun siz de bebeğinizle sağlıklı mutlu günler görürsünüz inşallahBaşınız sağolsun. Ne güzel adaletin tecelli etmesi.
Umarım hep mutlu olursunuz.
Amin amin.Amin inşallah Allah'ın adaletine güvenim sonsuz bu dünyada da cezasız kalmadı ya ona seviniyorum ben de. Allah kimseye yasatmasin
Canım hatırladım seni gerçekten yaptığı yanına kalmamış çok çok sevindim Rabbim bir daha böyle kötü acılar yaşatmasın size bize hiç kimseye.. Tekrar başın sağolsu.Hatırlayanınız vardır belki hanımlar geçen sene haziran ayında eşimi kaybetmiştim. Arkadaşı tarafından öldürülmüştü, ama adam inkar ediyordu. Nihayet bugün müebbet hapis cezası aldı şükürler olsun az da olsa içim soğudu. Hala neden yaptığını bilmiyoruz ama bu dünyada da cezasını çekecek olması acimizi hafifletti. Paylaşmak istedim.
Hatırlayanınız vardır belki hanımlar geçen sene haziran ayında eşimi kaybetmiştim. Arkadaşı tarafından öldürülmüştü, ama adam inkar ediyordu. Nihayet bugün müebbet hapis cezası aldı şükürler olsun az da olsa içim soğudu. Hala neden yaptığını bilmiyoruz ama bu dünyada da cezasını çekecek olması acimizi hafifletti. Paylaşmak istedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?