Ahh ahh uzun süredir girmeyp uzaktan takip ettiğim siteye sana cevap yazmak için girdim bende 46 gün oldu doğum Yapalı o bunalımı öyle iyi biliyorumki lohusa sendromunu tam anlamıyla yaşadım sezeryan oldum ameliyatım çok iyi geçti ama anesteziden dolayı baş ağrısı dayanılmaz dereceydi basımı yaptıktan kaldıramıyor ağlıyordum20 gün çektim tuvalete bile zor gidiyordum başında şimşekler çarpıyordu hiç bitmeyecek sandım annem hep yanımda olsa da hiç bi iş yaşamamak hiç bişeye yetişememek beni çok üzdü sanki hiç işe yaramaz biri gibi hissettim kendimi inadına iş yapıyordum kötüleşincede oturup ağlıyordum bi an önce iyi olmak istiyordum çünkü yemek bile yiyemiyordum başımdan sonra eşim yatak odasında yatıyordu ben içerde yatak odamızda beşiği koyacak yer yoktu içeri yaptık yatağımı eşim gelip çocuğu sevip gidip uyuyordu daha çok sinirleniyordum annem yanımda diye rahattır birde erken gidiyordu işe sanki eşimin ilgisi azalmış gibi geliyordu sarılmıyor öpmüyordu kalabalıktan gelen gidendi belki ama bunalıyordum annemde eve dönünce kendimi yanlız hissetmeye başladım akşamları çocukla yanlız kalınca eşimde erkendn yatınca durup dururken ağlama nöbetleri geliyordu çocuktan kendime vakit ayıramıyor banyoya bile annem varken görebiliyordum o çocuğa bakarken neyse baş ağrım geçti iyiyim dışarı çıkıyorum artık o ağlamalarım bitti ama hala her işim yarım kalıyor çocuktan yemek bile yetişmeyince sinirli ve gergin oluyorum önceden çok düzenli bi insandım aynı düzen olmayınca geriliyorum neyseki bi süre daha yetişmez bu işler biliyorum ama en kötüsüde hala eşimle yanlız kalamıyoruz kimse kalmadı annem gitti ama bebeğim hiç uyumuyor durmuyorneşimle biraz başbaşa kalalım özlem var 40 mızda cıktı diyorum :) ama işten gelince çok erken çıktığı için sabah hemen uyuyor uyumasada çocuk durmuyor bu durum beni uzuyor uzun bi süre birbirimizi ayda bi anca yakalarız gibi geliyor bu kış böyle geçer canım sabır herşeyden feragat edip bi süre böyle yaşamak gerekecek yapacak bişey yok. Ama daha iyi olacaksın yavaş yavaşHanımlar engin bilgilerinizden care bulmak isterim acılarıma.28 gün önce doğum yaptım, hamilelikte 38 numara olan ayaklarım tekrar eski haline döndü 36 numara oldu ve sanırım bu yüzden ayak bas parmaklarımın tırnakları battı ve iltihap topladı, kanadı ve ben zaten sezaryen den sonra doğru düzgün yürüyemezken şimdi ayaklarımın üzerine hiç basamaz oldum. çok acı cekiyorum bişeyler denedim ama gecmedi sizden önce bunun için, varsa bildiğiniz evde uygulanabilecek yöntemler istiyorum dra gitmekten korkyorum cektirenler olmus buna hiç hazır değilimgecmezse acısı gidicem dra.birde emzirmekten,göğüslerim yagda kızarmıs sosis gibi patladı kanadı bebeğimi istediğim gibi dolu dolu emzirememek psikolojimi cok bozdu, mama takviyesiyle emzirmeye devam ettim ama daha beter oldu dr verdiği ilacı kullandım gecmedi ne ilaç varsa aldım denedim gecmedi.bi eczane bi ilaç yapıyormus onu aldım belki gecirir diye bi umut onu kullanıyorum.sizin basınıza geldimi nasıl cözümler buldunuz? bu dertler hayatımı cok zorlastırdı lohusa sendromu dedikleri buysa ben sanırım öyle oldum psikolojim bozuk, gerginim hayatım tamamen değişti alısamıyorum hep agrasifim.çok mutluyum bebeğimle o herseye deger çok şükrediyorum ama iyileşememek beni çok üzüyor.eşimin yüzünü bile görmüyorum kendi derdimden.hanımlar bu hayat doğumdan sonra düzene girermi hayat eskisi gibi güzel olurmu ben toparlanamıyorum sağlıklı günlerimi özledim zaman ayırıp okuduğunuz için tesekkür ederim tlfnda yazıyorum ve donuyor okuyamadıgınz yerler varsa kusura bakmayın.
Eskisi gibi olcak hatta çok daha güzel buna emin olun ben neler çektim allah bilir inanılmaz huysuz bebekti kızım ben bittim dedim ya artık hiç bişey iyi olmayacak arada bide gene hamile kaldım 3 aylıkken o bebeğim düştü kürtaj oldum mahvoldum ben eskisinden dahada zayıladım 47 küsür kiloya kadar düştüm uyku da neydi tuvalete gidemedim. zamanla herşey düzeldi çok şükür şimdi bi yaşında çok akıllı maşallah 5 aydan sonra düzene girmeye Başladık sana bol sabırlar dilerim geçecek ama zamanla rabbim yokluklarını göstermesin sağlıklı olsunlarda tek derdimiz bu olsunHanımlar engin bilgilerinizden care bulmak isterim acılarıma.28 gün önce doğum yaptım, hamilelikte 38 numara olan ayaklarım tekrar eski haline döndü 36 numara oldu ve sanırım bu yüzden ayak bas parmaklarımın tırnakları battı ve iltihap topladı, kanadı ve ben zaten sezaryen den sonra doğru düzgün yürüyemezken şimdi ayaklarımın üzerine hiç basamaz oldum. çok acı cekiyorum bişeyler denedim ama gecmedi sizden önce bunun için, varsa bildiğiniz evde uygulanabilecek yöntemler istiyorum dra gitmekten korkyorum cektirenler olmus buna hiç hazır değilimgecmezse acısı gidicem dra.birde emzirmekten,göğüslerim yagda kızarmıs sosis gibi patladı kanadı bebeğimi istediğim gibi dolu dolu emzirememek psikolojimi cok bozdu, mama takviyesiyle emzirmeye devam ettim ama daha beter oldu dr verdiği ilacı kullandım gecmedi ne ilaç varsa aldım denedim gecmedi.bi eczane bi ilaç yapıyormus onu aldım belki gecirir diye bi umut onu kullanıyorum.sizin basınıza geldimi nasıl cözümler buldunuz? bu dertler hayatımı cok zorlastırdı lohusa sendromu dedikleri buysa ben sanırım öyle oldum psikolojim bozuk, gerginim hayatım tamamen değişti alısamıyorum hep agrasifim.çok mutluyum bebeğimle o herseye deger çok şükrediyorum ama iyileşememek beni çok üzüyor.eşimin yüzünü bile görmüyorum kendi derdimden.hanımlar bu hayat doğumdan sonra düzene girermi hayat eskisi gibi güzel olurmu ben toparlanamıyorum sağlıklı günlerimi özledim zaman ayırıp okuduğunuz için tesekkür ederim tlfnda yazıyorum ve donuyor okuyamadıgınz yerler varsa kusura bakmayın.
Milkway lanolin kesinlikle sayesinde rahat acısız emzirdim kızımı.Ben de dogum yapali 25 gun oldu goguslerim emzirmeye alosti ama ben milkway lanolin kullaniyorum inanilmaz iyi geliyor canim tavsiye ederim
Bebis buyudukce hersey eskisi gibi olacak sadece biraz sabirEverdeen bebisin hayirli olsun Allah anali babali buyutmek nasip etsin canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?