- 16 Kasım 2014
- 1.153
- 1.050
- 88
Ac kalmaz yeterince iciyorsa kucukken hep memede kalmak istiyorlar sen kremi kullan insallah iyilesir hemen,alistira bilsen 2 saat arayla emzirmek cok iyievet o krem agrısınıda alıyor iyileştirme özelliğide hızlı şimdi sürdüm okuyunca bi koca kutu dolusu kremim var ne süreceğini ne yapacagımı sasırdım.maaşallah cok obur inşallah alısmaz ne zaöan versem bırakmıyor memeyi mama vermesem ac kalcak her saat emziremedim
ÖMÜRLÜ OLSUN BEBEĞİNİZİ GÜLE GÜLE BÜYÜTÜN.. GÖĞÜSLERİNİZ İÇİN BİŞEY SÖYLEYEMEM ÇÜNKÜ BEBEK SAHİBİ DEĞİLİM AMA AYAK TIRNAKLARINIZI KESİNLİKLE ÇEKTİRMEYİN...ÇEKTİRMEK ÇÖZÜM DEĞİL..HASTANELERDE ARTIK BATIK OLAN TARAFTAN TIRNAĞI KESİP DERİYİ DİKİYORLAR..BU KESİN ÇÖZÜM BİR DAHA TEKRAR OLMUYOR..ORTOPEDİ DOKTORLARINA SORABİLİRSİNİZ..ELTİM YAPTIRDI İKİ AYAĞININ BAŞ PARMAKLARINA 5 SENE ÖNCE ÇOK RAHAT ETTİHanımlar engin bilgilerinizden care bulmak isterim acılarıma.28 gün önce doğum yaptım, hamilelikte 38 numara olan ayaklarım tekrar eski haline döndü 36 numara oldu ve sanırım bu yüzden ayak bas parmaklarımın tırnakları battı ve iltihap topladı, kanadı ve ben zaten sezaryen den sonra doğru düzgün yürüyemezken şimdi ayaklarımın üzerine hiç basamaz oldum. çok acı cekiyorum bişeyler denedim ama gecmedi sizden önce bunun için, varsa bildiğiniz evde uygulanabilecek yöntemler istiyorum dra gitmekten korkyorum cektirenler olmus buna hiç hazır değilimgecmezse acısı gidicem dra.birde emzirmekten,göğüslerim yagda kızarmıs sosis gibi patladı kanadı bebeğimi istediğim gibi dolu dolu emzirememek psikolojimi cok bozdu, mama takviyesiyle emzirmeye devam ettim ama daha beter oldu dr verdiği ilacı kullandım gecmedi ne ilaç varsa aldım denedim gecmedi.bi eczane bi ilaç yapıyormus onu aldım belki gecirir diye bi umut onu kullanıyorum.sizin basınıza geldimi nasıl cözümler buldunuz? bu dertler hayatımı cok zorlastırdı lohusa sendromu dedikleri buysa ben sanırım öyle oldum psikolojim bozuk, gerginim hayatım tamamen değişti alısamıyorum hep agrasifim.çok mutluyum bebeğimle o herseye deger çok şükrediyorum ama iyileşememek beni çok üzüyor.eşimin yüzünü bile görmüyorum kendi derdimden.hanımlar bu hayat doğumdan sonra düzene girermi hayat eskisi gibi güzel olurmu ben toparlanamıyorum sağlıklı günlerimi özledim zaman ayırıp okuduğunuz için tesekkür ederim tlfnda yazıyorum ve donuyor okuyamadıgınz yerler varsa kusura bakmayın.
pamugu tam tırnagının battığı yere yerleştırıceksın cnm.zaten pamugu yerlestırdıgın anda sancının azaldığını farkedeceksın..sıkma canınıçok saol amin.allahım inşallah kendiliğinden gecer bende antibiyotikli krem sürdüm ılık suyla masaj yaptım pamugu koymayı deneyim iltahap patlasın iyice şişmiş heran patlayacak gibi.inşallah düzelir dayanılmaz bi acı
göğüs pedi kullanıyorum sürekli herkese baska birsey iyi gelmiş benim şifamıda versin allahım bebeğimi çok emziriyimBenim göğüs ucumu iyi eden tek şey göğüs pedi oldu. Pede süt değdiği için çatlamış ucu iyileştiriyor. Herşeyi denedim sadece bu hemen iyileştirdi kesinlikle tavsiye ederim.
göğüs kalkanım yok büyük sütyen taktım değmesin diye zaten göğüslerim küçük.bizimde eşimle sloganımız hersey cok güzel olacak....inşallahGöğüsleriniz için göğüs kalkanı tavsiye edeceğim. Benim hayatımı kurtarmıştı. Göğüslerinin uçlarına krem sürüp kalkanı takıyorsun böylelikle göğüs uçları sütyene falan değmeyip tahriş olmuyor. İyileşme süreci hızlanıyor. İşk bir kaç ay biraz sıkıntılı geçer sonra hem sen bebeğe alışırsın hem bebek sana. Düzenin oluşturursun yakında. Merak etme herşey çok güzel olacak
cok saolun sizin daha zor gecmişloğusalık hamilelikten bile sinir bozucu bir dönem..evet mutlusun bebeğin var ama hormonlar karmakarışık,hayatın değişmiş,vücudun değişmiş,bu değişime adapte olmak zor bir durum..
oğlum kolikti uyku uyumadım nerdeyse 1 yıldan fazla sürdü.2 aylıktı,sıkıntıdan zona geçirdim..sonra meme absesi oldum ameliyat oldum..
ama işin en güzel yanı hepsi geçiyor bitiyor,unutuluyor..:):):)oğlum 5 yaşıa gelmiş bile nasıl geçti hayret ediyorum..
emzirme yönteminizi değiştirebilirsiniz,yaralar genelde bu yüzden oluyor.bir de lansinoh iyi bir krem..kafanızı çok karışıtırp tonşa krem kullanmayın bence..birinde karar verip sonuna dek kullanın..
ayaklar için iyi bir pedikürcü halleder..kendi takımınızı kullandırın yalnız çok öenmli..
bebeğiniz hayırlı olsun:)
saolun.drdan korkuyrm dikmesinler amaÖMÜRLÜ OLSUN BEBEĞİNİZİ GÜLE GÜLE BÜYÜTÜN.. GÖĞÜSLERİNİZ İÇİN BİŞEY SÖYLEYEMEM ÇÜNKÜ BEBEK SAHİBİ DEĞİLİM AMA AYAK TIRNAKLARINIZI KESİNLİKLE ÇEKTİRMEYİN...ÇEKTİRMEK ÇÖZÜM DEĞİL..HASTANELERDE ARTIK BATIK OLAN TARAFTAN TIRNAĞI KESİP DERİYİ DİKİYORLAR..BU KESİN ÇÖZÜM BİR DAHA TEKRAR OLMUYOR..ORTOPEDİ DOKTORLARINA SORABİLİRSİNİZ..ELTİM YAPTIRDI İKİ AYAĞININ BAŞ PARMAKLARINA 5 SENE ÖNCE ÇOK RAHAT ETTİ
korkma canım allah sağlıkla bebeğine kavstrsun.ama hamilelik ve doğum beni korkutmustu şimdi tekrara dogurmaya razıyım bu acılar olmasın.çünkü artık bebek var ve ona iyi bakamycagnı düşünmek insanı mahvedyor sen önlemini al gögsüne mutlaka krem sür düzenli birde dopum yapar yapmaz emzşrmeden soğan sür bunu yapan hiç bir arkadas catlama sorunu yasamadı ben hiç önlem almadım doğsunda tüm dertlere dayanrm dedim doğumdan agır geldiAy beni bi korkular sardi bu kadar zor mu lohusalik
amin canim insallah. Bendede yeni yeni basladi iyi bakabilecekmiyim dusuncesi, fazla aglak oldum bu ara. Koca evden kacmazsa iyi valla.korkma canım allah sağlıkla bebeğine kavstrsun.ama hamilelik ve doğum beni korkutmustu şimdi tekrara dogurmaya razıyım bu acılar olmasın.çünkü artık bebek var ve ona iyi bakamycagnı düşünmek insanı mahvedyor sen önlemini al gögsüne mutlaka krem sür düzenli birde dopum yapar yapmaz emzşrmeden soğan sür bunu yapan hiç bir arkadas catlama sorunu yasamadı ben hiç önlem almadım doğsunda tüm dertlere dayanrm dedim doğumdan agır geldi
göğüslerin catladıysa aman ihmal etme lütfen tek işin meme bakımı olsun hatta.bende hiç catlak olmadı meme dısında birde karnım hiç birşeyim eski kilomunda altına düştüm lohusalık daha zayıflattı cok kilo almadım sadece bebeğim almış 3.bucuk kilo dogdu ben hep muz yedim tavsiye ederim.sezaryenden hiç korkma ben epidural oldum bi an tam baymşlar uyandgmda bebeğimi giydiryorlardı hiç birşey hissetmiyorsun doğum anında sakın korkma ben ameliyattan kaçıyordum korkudan hastaneyi yıktım çığlık çığlağa girdim acıdan değil, korkudan:)ben böyle kolay doğurdysam herkes doğurur gercekten asırı acıya dayaksız ve korkak biriyim.ama işte sonrası oda kendine dikkat etmekle alaklı.sanki karnmdaki baska birşeydi bebeğimi gördükçe içimden çıktığına inanamıyorum ama herseye değer inan bana,hayatının öncesi ve sonrası olacak doğduktan sonra ben hayatı 29gündür tanıyor gibiyim.seni çok iyi anlıyorum bak bende ne doluymusum:)allahım hayırlısını versin.bol bol uyu eşinle gez toz:)ben cok özledim bunları:)amin canim insallah. Bendede yeni yeni basladi iyi bakabilecekmiyim dusuncesi, fazla aglak oldum bu ara. Koca evden kacmazsa iyi valla.15 gune baslayayim bende gogus ucu kremine. Henuz catlamadim yaglar kremler vs. sadece memelerim catladi zaten ona bakmak kendimden igrenmeme yettti. cooook buyuduler babanem gibi oldum. 15 kilo aldim simdiden. Got meme gobek kocaman. Bebisinde boynunda 2 tur kordon var sezaryen olacak buyuk bi ihtimalle acmazsa kordonu. Kesecekler yani kusmam ilk gunden beri devam kokulardan nefret ediyorum. Bende seni yakaladim icimi doktum resmen hakkini helal et ben simdiden boyleyim lohusalik halimi dusunemiyorum. Allah saglik versin hepimize canim... Tez zamanda sagligina geri kavusursun insallah. Esinle sloganiniza bayildim bu arada. Hersey cok guzel olacak
cok saol inşallah gececek güzel günlere kavuscamAllah yardımcınız olsun gerçekten üzüldüm.
eminim hepsi geçecektir sabırlı olun.
Amin allah hepimize saglik versin.. Bebekleremizede bizede.göğüslerin catladıysa aman ihmal etme lütfen tek işin meme bakımı olsun hatta.bende hiç catlak olmadı meme dısında birde karnım hiç birşeyim eski kilomunda altına düştüm lohusalık daha zayıflattı cok kilo almadım sadece bebeğim almış 3.bucuk kilo dogdu ben hep muz yedim tavsiye ederim.sezaryenden hiç korkma ben epidural oldum bi an tam baymşlar uyandgmda bebeğimi giydiryorlardı hiç birşey hissetmiyorsun doğum anında sakın korkma ben ameliyattan kaçıyordum korkudan hastaneyi yıktım çığlık çığlağa girdim acıdan değil, korkudan:)ben böyle kolay doğurdysam herkes doğurur gercekten asırı acıya dayaksız ve korkak biriyim.ama işte sonrası oda kendine dikkat etmekle alaklı.sanki karnmdaki baska birşeydi bebeğimi gördükçe içimden çıktığına inanamıyorum ama herseye değer inan bana,hayatının öncesi ve sonrası olacak doğduktan sonra ben hayatı 29gündür tanıyor gibiyim.seni çok iyi anlıyorum bak bende ne doluymusum:)allahım hayırlısını versin.bol bol uyu eşinle gez toz:)ben cok özledim bunları:)
Hanımlar engin bilgilerinizden care bulmak isterim acılarıma.28 gün önce doğum yaptım, hamilelikte 38 numara olan ayaklarım tekrar eski haline döndü 36 numara oldu ve sanırım bu yüzden ayak bas parmaklarımın tırnakları battı ve iltihap topladı, kanadı ve ben zaten sezaryen den sonra doğru düzgün yürüyemezken şimdi ayaklarımın üzerine hiç basamaz oldum. çok acı cekiyorum bişeyler denedim ama gecmedi sizden önce bunun için, varsa bildiğiniz evde uygulanabilecek yöntemler istiyorum dra gitmekten korkyorum cektirenler olmus buna hiç hazır değilimgecmezse acısı gidicem dra.birde emzirmekten,göğüslerim yagda kızarmıs sosis gibi patladı kanadı bebeğimi istediğim gibi dolu dolu emzirememek psikolojimi cok bozdu, mama takviyesiyle emzirmeye devam ettim ama daha beter oldu dr verdiği ilacı kullandım gecmedi ne ilaç varsa aldım denedim gecmedi.bi eczane bi ilaç yapıyormus onu aldım belki gecirir diye bi umut onu kullanıyorum.sizin basınıza geldimi nasıl cözümler buldunuz? bu dertler hayatımı cok zorlastırdı lohusa sendromu dedikleri buysa ben sanırım öyle oldum psikolojim bozuk, gerginim hayatım tamamen değişti alısamıyorum hep agrasifim.çok mutluyum bebeğimle o herseye deger çok şükrediyorum ama iyileşememek beni çok üzüyor.eşimin yüzünü bile görmüyorum kendi derdimden.hanımlar bu hayat doğumdan sonra düzene girermi hayat eskisi gibi güzel olurmu ben toparlanamıyorum sağlıklı günlerimi özledim zaman ayırıp okuduğunuz için tesekkür ederim tlfnda yazıyorum ve donuyor okuyamadıgınz yerler varsa kusura bakmayın.
Aynen gerisi boş. Sağlık sağlık sağlık. Büyük kızım 6 yaşında ama diabetli. Yine de çok şükür.evet cokk zormus annelik sizinkileride allah bagıslasın.ben hayatı su 29 günde anladım allahım saglık versin gerisi bos
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?