derdimin adı lohusalık olsun

Ac kalmaz yeterince iciyorsa kucukken hep memede kalmak istiyorlar sen kremi kullan insallah iyilesir hemen,alistira bilsen 2 saat arayla emzirmek cok iyi

loğusalık hamilelikten bile sinir bozucu bir dönem..evet mutlusun bebeğin var ama hormonlar karmakarışık,hayatın değişmiş,vücudun değişmiş,bu değişime adapte olmak zor bir durum..
oğlum kolikti uyku uyumadım nerdeyse 1 yıldan fazla sürdü.2 aylıktı,sıkıntıdan zona geçirdim..sonra meme absesi oldum ameliyat oldum..
ama işin en güzel yanı hepsi geçiyor bitiyor,unutuluyor..:):):)oğlum 5 yaşıa gelmiş bile nasıl geçti hayret ediyorum..
emzirme yönteminizi değiştirebilirsiniz,yaralar genelde bu yüzden oluyor.bir de lansinoh iyi bir krem..kafanızı çok karışıtırp tonşa krem kullanmayın bence..birinde karar verip sonuna dek kullanın..
ayaklar için iyi bir pedikürcü halleder..kendi takımınızı kullandırın yalnız çok öenmli..
bebeğiniz hayırlı olsun:)

ÖMÜRLÜ OLSUN BEBEĞİNİZİ GÜLE GÜLE BÜYÜTÜN.. GÖĞÜSLERİNİZ İÇİN BİŞEY SÖYLEYEMEM ÇÜNKÜ BEBEK SAHİBİ DEĞİLİM AMA AYAK TIRNAKLARINIZI KESİNLİKLE ÇEKTİRMEYİN...ÇEKTİRMEK ÇÖZÜM DEĞİL..HASTANELERDE ARTIK BATIK OLAN TARAFTAN TIRNAĞI KESİP DERİYİ DİKİYORLAR..BU KESİN ÇÖZÜM BİR DAHA TEKRAR OLMUYOR..ORTOPEDİ DOKTORLARINA SORABİLİRSİNİZ..ELTİM YAPTIRDI İKİ AYAĞININ BAŞ PARMAKLARINA 5 SENE ÖNCE ÇOK RAHAT ETTİ

pamugu tam tırnagının battığı yere yerleştırıceksın cnm.zaten pamugu yerlestırdıgın anda sancının azaldığını farkedeceksın..sıkma canınıherşeyın bı caresi var,anneliğinin tadını çıkart

Göğüsleriniz için göğüs kalkanı tavsiye edeceğim. Benim hayatımı kurtarmıştı. Göğüslerinin uçlarına krem sürüp kalkanı takıyorsun böylelikle göğüs uçları sütyene falan değmeyip tahriş olmuyor. İyileşme süreci hızlanıyor. İşk bir kaç ay biraz sıkıntılı geçer sonra hem sen bebeğe alışırsın hem bebek sana. Düzenin oluşturursun yakında. Merak etme herşey çok güzel olacak

Benim göğüs ucumu iyi eden tek şey göğüs pedi oldu. Pede süt değdiği için çatlamış ucu iyileştiriyor. Herşeyi denedim sadece bu hemen iyileştirdi kesinlikle tavsiye ederim.
göğüs pedi kullanıyorum sürekli herkese baska birsey iyi gelmiş benim şifamıda versin allahım bebeğimi çok emziriyim

göğüs kalkanım yok büyük sütyen taktım değmesin diye zaten göğüslerim küçük.bizimde eşimle sloganımız hersey cok güzel olacak....inşallah

cok saolun sizin daha zor gecmişve bitmiş ne güzel

saolun.drdan korkuyrm dikmesinler ama zaten karnım dikildi psikolojim bozuk hastanelerden korkyrm

Ay beni bi korkular sardi bu kadar zor mu lohusalik
korkma canım allah sağlıkla bebeğine kavstrsun.ama hamilelik ve doğum beni korkutmustu şimdi tekrara dogurmaya razıyım bu acılar olmasın.çünkü artık bebek var ve ona iyi bakamycagnı düşünmek insanı mahvedyor sen önlemini al gögsüne mutlaka krem sür düzenli birde dopum yapar yapmaz emzşrmeden soğan sür bunu yapan hiç bir arkadas catlama sorunu yasamadı ben hiç önlem almadım doğsunda tüm dertlere dayanrm dedim doğumdan agır geldi

amin canim insallah. Bendede yeni yeni basladi iyi bakabilecekmiyim dusuncesi, fazla aglak oldum bu ara. Koca evden kacmazsa iyi valla. 15 gune baslayayim bende gogus ucu kremine. Henuz catlamadim yaglar kremler vs. sadece memelerim catladi zaten ona bakmak kendimden igrenmeme yettti. cooook buyuduler babanem gibi oldum. 15 kilo aldim simdiden. Got meme gobek kocaman. Bebisinde boynunda 2 tur kordon var sezaryen olacak buyuk bi ihtimalle acmazsa kordonu. Kesecekler yani kusmam ilk gunden beri devam kokulardan nefret ediyorum. Bende seni yakaladim icimi doktum resmen hakkini helal et ben simdiden boyleyim lohusalik halimi dusunemiyorum. Allah saglik versin hepimize canim... Tez zamanda sagligina geri kavusursun insallah. Esinle sloganiniza bayildim bu arada. Hersey cok guzel olacak

Allah yardımcınız olsun gerçekten üzüldüm.
eminim hepsi geçecektir sabırlı olun.

göğüslerin catladıysa aman ihmal etme lütfen tek işin meme bakımı olsun hatta.bende hiç catlak olmadı meme dısında birde karnım hiç birşeyim eski kilomunda altına düştüm lohusalık daha zayıflattı cok kilo almadım sadece bebeğim almış 3.bucuk kilo dogdu ben hep muz yedim tavsiye ederim.sezaryenden hiç korkma ben epidural oldum bi an tam baymşlar uyandgmda bebeğimi giydiryorlardı hiç birşey hissetmiyorsun doğum anında sakın korkma ben ameliyattan kaçıyordum korkudan hastaneyi yıktım çığlık çığlağa girdim acıdan değil, korkudan:)ben böyle kolay doğurdysam herkes doğurur gercekten asırı acıya dayaksız ve korkak biriyim.ama işte sonrası oda kendine dikkat etmekle alaklı.sanki karnmdaki baska birşeydi bebeğimi gördükçe içimden çıktığına inanamıyorum ama herseye değer inan bana,hayatının öncesi ve sonrası olacak doğduktan sonra ben hayatı 29gündür tanıyor gibiyim.seni çok iyi anlıyorum bak bende ne doluymusum:)allahım hayırlısını versin.bol bol uyu eşinle gez toz:)ben cok özledim bunları:)

Amin allah hepimize saglik versin.. Bebekleremizede bizede.

Allah yardımcınız olsn,konuyu okurken eski günlere geri döndüm.. çok zor ama iyi olcak inş. İçinizi ferah tutun,eşinizden de uzak durmayın.

Göğüs çatlakları için göğüs pedi kullanmayın,akan anne sütünü emdiği için kurutuyor çatlaklar artıyor. Denedim ve çok faydasını gördüğüm bişey söyleyeyim; buzdolabı poşetini 2ye kesin ve katlayarak kare haline getirin,göğsünüze bunu koyun,iç çamaşırı içine yani.. anne sütünü emmediği için göğsü hep nemli tutuyor ve anne sütünün iyileştirici etkisi var. Faydasını gören çok kişi oldu,inş siz de çok memnun kalırsınız. Bebeğiniz size huzur mutluluk getirsn inş

evet cokk zormus annelik sizinkileride allah bagıslasın.ben hayatı su 29 günde anladım allahım saglık versin gerisi bos
Aynen gerisi boş. Sağlık sağlık sağlık. Büyük kızım 6 yaşında ama diabetli. Yine de çok şükür.
Küçük kızım 21 aylık çikolata alerjisi var. Belki de çölyak diyor doktor. Testler için 2 yaşını doldurmasını bekliyoruz. Yine de çok şükür. Annelik işte onlar iyi olsun hepsi bana gelsin istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…