- 31 Ocak 2013
- 8.648
- 29.996
- 748
yazdıklarını okurken yasadıklarıma ayna tutuyorum sandım fazlası var eksiği yok inan öyle zor ki meme ve ayak hayatımı dahada zorlaştırdı eşimsiz nefes alamzken yanımdaki adamı göremez oldum sarılsa acı cekiyorum sarılmasa daha çok acı cekiyorum adamda sasırdı:)sürekli acı modundayım,dısarı cıkamıyorum ayaklarımdan 40 cıksın inşallah daha hızla tıparlanırım.sanki evimde heryer dagılmış sagolsun herkes bizde yanımda ama herkes herseyi bir yere koymus,kalabalık desen bazen iyi geliyor bazen batıyor gelmeseler aglıyorum cok dursalar daralıyorum gececek inşallah bugünlerAhh ahh uzun süredir girmeyp uzaktan takip ettiğim siteye sana cevap yazmak için girdim bende 46 gün oldu doğum Yapalı o bunalımı öyle iyi biliyorumki lohusa sendromunu tam anlamıyla yaşadım sezeryan oldum ameliyatım çok iyi geçti ama anesteziden dolayı baş ağrısı dayanılmaz dereceydi basımı yaptıktan kaldıramıyor ağlıyordum20 gün çektim tuvalete bile zor gidiyordum başında şimşekler çarpıyordu hiç bitmeyecek sandım annem hep yanımda olsa da hiç bi iş yaşamamak hiç bişeye yetişememek beni çok üzdü sanki hiç işe yaramaz biri gibi hissettim kendimi inadına iş yapıyordum kötüleşincede oturup ağlıyordum bi an önce iyi olmak istiyordum çünkü yemek bile yiyemiyordum başımdan sonra eşim yatak odasında yatıyordu ben içerde yatak odamızda beşiği koyacak yer yoktu içeri yaptık yatağımı eşim gelip çocuğu sevip gidip uyuyordu daha çok sinirleniyordum annem yanımda diye rahattır birde erken gidiyordu işe sanki eşimin ilgisi azalmış gibi geliyordu sarılmıyor öpmüyordu kalabalıktan gelen gidendi belki ama bunalıyordum annemde eve dönünce kendimi yanlız hissetmeye başladım akşamları çocukla yanlız kalınca eşimde erkendn yatınca durup dururken ağlama nöbetleri geliyordu çocuktan kendime vakit ayıramıyor banyoya bile annem varken görebiliyordum o çocuğa bakarken neyse baş ağrım geçti iyiyim dışarı çıkıyorum artık o ağlamalarım bitti ama hala her işim yarım kalıyor çocuktan yemek bile yetişmeyince sinirli ve gergin oluyorum önceden çok düzenli bi insandım aynı düzen olmayınca geriliyorum neyseki bi süre daha yetişmez bu işler biliyorum ama en kötüsüde hala eşimle yanlız kalamıyoruz kimse kalmadı annem gitti ama bebeğim hiç uyumuyor durmuyorneşimle biraz başbaşa kalalım özlem var 40 mızda cıktı diyorum :) ama işten gelince çok erken çıktığı için sabah hemen uyuyor uyumasada çocuk durmuyor bu durum beni uzuyor uzun bi süre birbirimizi ayda bi anca yakalarız gibi geliyor bu kış böyle geçer canım sabır herşeyden feragat edip bi süre böyle yaşamak gerekecek yapacak bişey yok. Ama daha iyi olacaksın yavaş yavaş
Hz.Allahtan guzel şekilde istemek lazim benim gorumceminde yokmus bi olsunda hic durmasin yerinde sana cektirsin demişler simdi 4 yasinda kizi var ama hic durmuyor hele kucukken surekli aglarmis ins bi bebegim olur bende oda saglikli olur diye dua etmek lazimuzaktan davulun sesi hoş mu gelir bilmem de o kucağındaki değerli varlığa sahip olabilmek için dünyanın tüm acılarını katlanmaya şu anda hazırım .. allah bir ömür sağlık versin bebişine ,vücudundan bi insan çıkardın boru mu,elbette sarsılacaksın ,benim ablalarımdan da arkadaşlarımdan da gördüğüm 40 günün sonunda yavaş yavaş dönüşümün yaşandığı.. eskisinden daha da kuvvetlı bildiğin zeynalara dönüştü kadınlar
ya hu arkadaş şu iletiden şunu mu çıkardın .. bir dua etmedim ki ben ,şu anda onun sıkıntı gibi gördüğü şeylerin başkasının en fazla isteyeceği şey olduğunu anlatarak sakinleştirmeye çalıştım ..neyse,kötü niyetli olduğunu da sanmıyorum da,her şeye bi dini yorum getirme merakımız işteHz.Allahtan guzel şekilde istemek lazim benim gorumceminde yokmus bi olsunda hic durmasin yerinde sana cektirsin demişler simdi 4 yasinda kizi var ama hic durmuyor hele kucukken surekli aglarmis ins bi bebegim olur bende oda saglikli olur diye dua etmek lazim
Ben sadece ne istedigimizi bilerek isteyelim dedim neyse iyi aksamlarya hu arkadaş şu iletiden şunu mu çıkardın .. bir dua etmedim ki ben ,şu anda onun sıkıntı gibi gördüğü şeylerin başkasının en fazla isteyeceği şey olduğunu anlatarak sakinleştirmeye çalıştım ..neyse,kötü niyetli olduğunu da sanmıyorum da,her şeye bi dini yorum getirme merakımız işte
Kendi sütün ile göğüs uçlarını yıka canım sağ sütünü üzerine dök uçlarınHanımlar engin bilgilerinizden care bulmak isterim acılarıma.28 gün önce doğum yaptım, hamilelikte 38 numara olan ayaklarım tekrar eski haline döndü 36 numara oldu ve sanırım bu yüzden ayak bas parmaklarımın tırnakları battı ve iltihap topladı, kanadı ve ben zaten sezaryen den sonra doğru düzgün yürüyemezken şimdi ayaklarımın üzerine hiç basamaz oldum. çok acı cekiyorum bişeyler denedim ama gecmedi sizden önce bunun için, varsa bildiğiniz evde uygulanabilecek yöntemler istiyorum dra gitmekten korkyorum cektirenler olmus buna hiç hazır değilimgecmezse acısı gidicem dra.birde emzirmekten,göğüslerim yagda kızarmıs sosis gibi patladı kanadı bebeğimi istediğim gibi dolu dolu emzirememek psikolojimi cok bozdu, mama takviyesiyle emzirmeye devam ettim ama daha beter oldu dr verdiği ilacı kullandım gecmedi ne ilaç varsa aldım denedim gecmedi.bi eczane bi ilaç yapıyormus onu aldım belki gecirir diye bi umut onu kullanıyorum.sizin basınıza geldimi nasıl cözümler buldunuz? bu dertler hayatımı cok zorlastırdı lohusa sendromu dedikleri buysa ben sanırım öyle oldum psikolojim bozuk, gerginim hayatım tamamen değişti alısamıyorum hep agrasifim.çok mutluyum bebeğimle o herseye deger çok şükrediyorum ama iyileşememek beni çok üzüyor.eşimin yüzünü bile görmüyorum kendi derdimden.hanımlar bu hayat doğumdan sonra düzene girermi hayat eskisi gibi güzel olurmu ben toparlanamıyorum sağlıklı günlerimi özledim zaman ayırıp okuduğunuz için tesekkür ederim tlfnda yazıyorum ve donuyor okuyamadıgınz yerler varsa kusura bakmayın.
gogusleriniz zamanla iyilesecek endiselenmeyin. Gogsunuzu petlerle kapatmayin hava alsin. Emzirme sutyeni yeterli. Hem emzirme sonrasi lansinoh un kremi var onu kullanin. Emzirmeden once silmenize gerek yok. Gogis ucunda cok varsa krein fazlaligini alin. Gogsunuzun ucuna emzirme sonrasi kendi sutunuzude surun. Zamanla gogusleriniz duzelicek endiselenmeyin. Hayat normale donecek ve yasadiginiz bu problemleri unutacaksiniz .. Bebeginizi saglikla ve keyifle buyutun.. :)Hanımlar engin bilgilerinizden care bulmak isterim acılarıma.28 gün önce doğum yaptım, hamilelikte 38 numara olan ayaklarım tekrar eski haline döndü 36 numara oldu ve sanırım bu yüzden ayak bas parmaklarımın tırnakları battı ve iltihap topladı, kanadı ve ben zaten sezaryen den sonra doğru düzgün yürüyemezken şimdi ayaklarımın üzerine hiç basamaz oldum. çok acı cekiyorum bişeyler denedim ama gecmedi sizden önce bunun için, varsa bildiğiniz evde uygulanabilecek yöntemler istiyorum dra gitmekten korkyorum cektirenler olmus buna hiç hazır değilimgecmezse acısı gidicem dra.birde emzirmekten,göğüslerim yagda kızarmıs sosis gibi patladı kanadı bebeğimi istediğim gibi dolu dolu emzirememek psikolojimi cok bozdu, mama takviyesiyle emzirmeye devam ettim ama daha beter oldu dr verdiği ilacı kullandım gecmedi ne ilaç varsa aldım denedim gecmedi.bi eczane bi ilaç yapıyormus onu aldım belki gecirir diye bi umut onu kullanıyorum.sizin basınıza geldimi nasıl cözümler buldunuz? bu dertler hayatımı cok zorlastırdı lohusa sendromu dedikleri buysa ben sanırım öyle oldum psikolojim bozuk, gerginim hayatım tamamen değişti alısamıyorum hep agrasifim.çok mutluyum bebeğimle o herseye deger çok şükrediyorum ama iyileşememek beni çok üzüyor.eşimin yüzünü bile görmüyorum kendi derdimden.hanımlar bu hayat doğumdan sonra düzene girermi hayat eskisi gibi güzel olurmu ben toparlanamıyorum sağlıklı günlerimi özledim zaman ayırıp okuduğunuz için tesekkür ederim tlfnda yazıyorum ve donuyor okuyamadıgınz yerler varsa kusura bakmayın.
illa bir takım sıkıntılarla geçiyor. Şunu bil ki bu durumların hepsi de geçici. Taş çatlasa 1 olmadı 2 ay sonra rahatlayacaksın. H
o konuda neye dikkat etmek gerekiyormuş peki?nasıl çekilmeli?Benim yaptığım en büyük hata çocuğun ağzından çekerken yanlış yapıyomusum.
Oncelikle Allah anali babali buyutsun.Hanımlar engin bilgilerinizden care bulmak isterim acılarıma.28 gün önce doğum yaptım, hamilelikte 38 numara olan ayaklarım tekrar eski haline döndü 36 numara oldu ve sanırım bu yüzden ayak bas parmaklarımın tırnakları battı ve iltihap topladı, kanadı ve ben zaten sezaryen den sonra doğru düzgün yürüyemezken şimdi ayaklarımın üzerine hiç basamaz oldum. çok acı cekiyorum bişeyler denedim ama gecmedi sizden önce bunun için, varsa bildiğiniz evde uygulanabilecek yöntemler istiyorum dra gitmekten korkyorum cektirenler olmus buna hiç hazır değilimgecmezse acısı gidicem dra.birde emzirmekten,göğüslerim yagda kızarmıs sosis gibi patladı kanadı bebeğimi istediğim gibi dolu dolu emzirememek psikolojimi cok bozdu, mama takviyesiyle emzirmeye devam ettim ama daha beter oldu dr verdiği ilacı kullandım gecmedi ne ilaç varsa aldım denedim gecmedi.bi eczane bi ilaç yapıyormus onu aldım belki gecirir diye bi umut onu kullanıyorum.sizin basınıza geldimi nasıl cözümler buldunuz? bu dertler hayatımı cok zorlastırdı lohusa sendromu dedikleri buysa ben sanırım öyle oldum psikolojim bozuk, gerginim hayatım tamamen değişti alısamıyorum hep agrasifim.çok mutluyum bebeğimle o herseye deger çok şükrediyorum ama iyileşememek beni çok üzüyor.eşimin yüzünü bile görmüyorum kendi derdimden.hanımlar bu hayat doğumdan sonra düzene girermi hayat eskisi gibi güzel olurmu ben toparlanamıyorum sağlıklı günlerimi özledim zaman ayırıp okuduğunuz için tesekkür ederim tlfnda yazıyorum ve donuyor okuyamadıgınz yerler varsa kusura bakmayın.
Serçe parmağınla meme başını kavrayıp hafifçe çekmek gerekiyor.o konuda neye dikkat etmek gerekiyormuş peki?nasıl çekilmeli?
Serçe parmağınla meme başını kavrayıp hafifçe çekmek gerekiyor.
Sağlık ocağındaki Ebe söylemişti banada. Rica ederimçok değişik bir taktikmiş. teşekkürler
Ahh canım,bende altı ay oldu doğum yapalı sezeryanla iki ay boyunca durdum oturdum ben kendime ne yaptım böyle diye ağladım,oğlumu çok sevmeme rağmen piskolojim bozuldu hala 5aylık hamile gibi duruyorum ama eskisi kadar dert etmiyorum ciciklerine gelince mutlaka kremlerini kullan ve meme ucun kuruylen asla emzirme masallah bebişin damakları kuvvetli işini iyi biliyoHanımlar engin bilgilerinizden care bulmak isterim acılarıma.28 gün önce doğum yaptım, hamilelikte 38 numara olan ayaklarım tekrar eski haline döndü 36 numara oldu ve sanırım bu yüzden ayak bas parmaklarımın tırnakları battı ve iltihap topladı, kanadı ve ben zaten sezaryen den sonra doğru düzgün yürüyemezken şimdi ayaklarımın üzerine hiç basamaz oldum. çok acı cekiyorum bişeyler denedim ama gecmedi sizden önce bunun için, varsa bildiğiniz evde uygulanabilecek yöntemler istiyorum dra gitmekten korkyorum cektirenler olmus buna hiç hazır değilimgecmezse acısı gidicem dra.birde emzirmekten,göğüslerim yagda kızarmıs sosis gibi patladı kanadı bebeğimi istediğim gibi dolu dolu emzirememek psikolojimi cok bozdu, mama takviyesiyle emzirmeye devam ettim ama daha beter oldu dr verdiği ilacı kullandım gecmedi ne ilaç varsa aldım denedim gecmedi.bi eczane bi ilaç yapıyormus onu aldım belki gecirir diye bi umut onu kullanıyorum.sizin basınıza geldimi nasıl cözümler buldunuz? bu dertler hayatımı cok zorlastırdı lohusa sendromu dedikleri buysa ben sanırım öyle oldum psikolojim bozuk, gerginim hayatım tamamen değişti alısamıyorum hep agrasifim.çok mutluyum bebeğimle o herseye deger çok şükrediyorum ama iyileşememek beni çok üzüyor.eşimin yüzünü bile görmüyorum kendi derdimden.hanımlar bu hayat doğumdan sonra düzene girermi hayat eskisi gibi güzel olurmu ben toparlanamıyorum sağlıklı günlerimi özledim zaman ayırıp okuduğunuz için tesekkür ederim tlfnda yazıyorum ve donuyor okuyamadıgınz yerler varsa kusura bakmayın.
o konuda neye dikkat etmek gerekiyormuş peki?nasıl çekilmeli?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?