Derdimvar

BengisuCan91

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2022
471
-299
11
33
Merhabalar herkeze nasıl başlasam bilmiyorum ama bugün eşimin doğum günüydü bende ona hediye almak yerine kendi ellerimle güzel bir pasta hazırlamak istedim ve yaptım da ama bütün emeklerim boşaymış ne yazıkki eşim eve geldiğinde pastayı dolaptan çıkartıp ben senden pasta mı istedim deyip masanin üzerine koymuş ona dedimki sen istemedin benim icimden geldi hazirladim ne kötümü oldu dedim yapma bana hazırlama birşey dedi birde pastanin üzerine mutlu yillara canim kocam diye bir not eklemiştim oda böyle yazdığımdan dolayı sanki dalga geçer gibi birde kocam yazmış diye alaylı konuştu o an çok kötü oldum inanın o an kendimi değersiz hissettim neden böyle davranışlar yapiyor anlayamiyorum çok sinirli yapida bi insan yani ne olursa olsun insan teşekkür edeceği yerde niye bunlari soyler hic aklim almiyor siz ne dusunuyorsunuz ne yapmam gerek bu konuda bana yardimci olursaniz sevinirim zaten geneldede sinirli yapida bi insan ne olur fikir verin kendimi daha ne kadar deersiz hissedeceğim

Kocanız tam biz ÖKÜZ.

Tek problem bu olamaz mutlaka size başka sorunlar yaşatıyordur yani pasta zurnanın son deliği gibi sanki.
Evet aynen öyle herşeye söylenir sinirlenir bazen diyorum nereye kadar sürecek üstelik kızımda var 1 buçuk yaşında

Hiçbir sebep yokken mi böyle davrandı? Cevap evetse evet bunu hak etmiyorsununuz. Bu muameleden kurtulmak için yapmanız gereken de belli

Ben boşanmalara karşıyim her evde sorunlar olur duzeltmek adina caba gosterilmeli diye düşünürüm ama sana direk boşan diyorum kaç kurtar kendini boyle bi adamla nasil ayni evde yasiyorsun helal olsun

Hay Allahim ya ne tipler var! Bi pasta daha yapıp keske doğmasaydı yazın diyesim var okuduğum her konuda bi erkek daha ne kadar okuz olabilr diye düşünürken level atlayarak geliyorlar.

Cicege böceğe hayvana değer verin daha iyi bu amipgiller familyası üyesi dışında!

toplumda değer görmezler kimseye sesleri çıkamaz eziktirler ama evdeki kadına bunları yaparlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…